Jsem debil. Byl jsem opilí

3.4K 130 1
                                    

Proberu se v posteli a vedle mě někdo leží. Myslím si že tu nikdo měl tulivou. Kocourek klidně odechuje a já ho ze zadu obejmu a pošeptám ,, Kocourku já vím ,že tě ta tvoje šukézní prdelka bolí ale nedal by sis ešte jedno kolo. Protože ze včera si nic nepamatuji." Řeknu a plácnu ho po prdeli. ,, Dal ale já nejsem kocourek nebo co ale tvůj milovaný Eliot, medvídku." Řekne a já se zhrozím. ,, Eliote kde je Capri?" Vyjedu na něj a on se na mě usměje. Dělá se mi z něj zle.,, On uz se nám nebude plést do našeho vztahu medvídku." Objasní mi a já stuhnu. ,, Jacku!! Hugo!!" Zavolám na své dva kamarády ,který mají dávat pozor na kocourka. Po chvíli se otevřou dveře a v nich stojí oba dva a dívají se na mě jako na vraha ,který jim zabil matku. ,, Co je?" Zeptají se oba dva na ráz. ,, Kde je Capri a proč je tu Eliot? Co se stalo a proč mi říká že je Capri pryč?" Zeptám se a oni se na mě podívají s nechápavím pohledem. ,, Takle by ses nikdy nezřídil a navíc jsme te viděli pít jen vodu. Takže..." Otočí se na Eliota a Jack přiběhne k němu. ,, Cos mu dal do té vody a cos řekl Caprimu? " Řekne rozhořčený a já se na něj podívám zabijacky. ,, Dal jsem tam něco po čem mužeme být spolu bez toho otravného kocourka." Vysvětlí naštvaně podívá se na mě a dodá ,, Zlatí pojď ešte do postýlky. Dáme si to druhé kolo." Řekne slizce. ,, S tebou nikdy spát nebudu a říkám ti to na posledy nemiluji tě a nikdy nebudu. Jediného koho budu škukat je Capri. A taktéž to je jediný člověk kterého si vezmu za svého muže." Řeknu rozhodně a on se na mě podívá s úsměvem ,který nenaznačuje nic dobrého. ,, Myslím ,že ten tě teď přímo nesnáší." Řekne posměvačným tónem a dodá ,, Ale já bych tě klidně přijal." ,, Tak to si rádči vezmu ženu. Kluci vyvedli by ste ho pryč a sras v jídelně." Oba kývnou a už ho vlečou pryč ,on při to  nařiká. ,, Lásko ne já te miluju." Obleču se a mířím do jídelny kde už sedí kluci a čekají na mě. ,, Kluci víte kde je Capri?" Zeptám se jich a oni pokývou hlavou. ,, Bezva tak kde je?" Podívají se na sebe a Hugo mi řekne ,, To ti říct nemůžem. Dali jsme slovo Rine a navíc si mu zlomil srdce." Ne. Ne. Ne . Já nechtěl. Pak mě napadla skvělá věc jak Caprimu vše vysvětlit a zároveň ho i potěšit.
Kouknu na kluky a ty na sebe. ,, Myslíte že by ste ho dokázali ňák ustrojit a dovést ho k tim vodopádům v lese?" Pokývou hlavou na náznak ,že jo a proč se ptám . ,, Zítra musí být přesně před západem slunce tam ano?" Řeknu jim a oni Hugo řekne ,, Ano Rine pokusíme se o to ,ale prosím tě tentokrát mu nezlom srdce ,ano?" Zeptá se mě a já přikývnu na souhlas. Poslal jsme mé muže aby si kvůli mé blbosti něco Capri neudělal hlídkovat.

 Poslal jsme mé muže aby si kvůli mé blbosti něco Capri neudělal hlídkovat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vodopády o kterých mluvil Rin. Když byli menší chodili tam s Hugem a Jackem pořád.

Doufám že se líbilo a u další kapitoli ahoj.  Vaše Magda

Policajt a MafiánWhere stories live. Discover now