Kostým

2.3K 106 1
                                    

,, Co kdybychom se přemístili do postele a tam bych si tě tvrdě a nelítostně vzal." Pošeptal jsem mu do ucha a následně ho skousnul. On jen zašel přikyvovat. Podebral jsem mu zadek a odnesl jsem si ho do ložnice. Hodil jsem ho na postel a on slastně zasténal. ,, Víš jak si mi minule řekl o těch kostýmech?" Zeptal jsem se ho a on jemně přikývl. ,, Slova." Rozkážu ,při tom ho plácnu do té jeho úchvatné prdelce. ,, Ano ,daddy." Bude ještě provokovat. ,, Tak jsem ti pořídil jeden kostým a chci abys sis ho vyzkoušel." Řeknu mu a přejdou ke skříni.
On se pomalu postaví a jde za mnou. Otevřu skříň a vezmu kostým:














 Otevřu skříň a vezmu kostým:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Služky. ,, Díky." Řekne s nadšením v hlase. ,, Tak šup běž si to vyzkoušet ty můj kocourku." Pobídnu ho a on se jde převlíct.
Otevírají se dveře a vchází do nich můj maličký v kostýmu služky. ,, Tak pojď ke mě. Teď to s tebe servu." Přijde ke mě a koukne na mě. Už zase si kouše ten proklatý ret. ,, Maličký už jsem ti asi milionkrát říkal ať si ten ret nekoušeš." Sklopí hlavu dolů. ,, Co takhle potrestat naši služku za to ,že neudělala to co měla a ještě k tomu mě bude provokovat?" Zeptám se ho a on hlavu pozvedne a koukne na mě s vyděšenýma očima. ,, Takže ty moje kurvičko teď se hezky přehni přes postel a vyšpul na mě ten tvuj zadek." Rozkàžu a on to splní.,, Tak je hodná kurva." Přejdu ke skříni a otevřu. Vezmu si pár hraček. ,, Moc si zlobil a teď přijde trest." Vysvětlím. ,, Teď si lehni na záda." Hnedka to splní. Přivážu ho lany tak že má ruce i nohy od sebe. Vezmu si jeho chloubu do ruky a začnu přejíždět. Nahoru a dolu. On po chvíli začne vzdychat a když už je skoro u vrcholu přestanu a nasadím mu erekční kroužek. Capri začne kňučit a žebrat abych to sundal. ,, Ne ,zlatíčko tohle je trest." Vezmu si vajíčko a lubrikační gel. Nejdřív ho roztáhnu pomocí gelu. ,, Teď to bude trošku bolet." Pomalu mu do dírky začnu strkat to vajíčko. ,, Rine dost ,to bolí. Rine prosím." Vím ,že ho to musí bolet. To vajíčko je fakt velké. ,, Klid jen dýchej." Řeknu a strčím poslední část vajíčka do jeho dírky. ,, Skvěle." Řeknu mu a on se na mě podívá. ,, Tak a teď mám ještě hodně práce. Musím do gangu a tak. Takže za dvě hodiny jsem tady." Řeknu mu a zapnu to vajíčko. On začne vzdychat. ,, Rine ahh prosím ahh ahh nenechávej mě ahhh tady." Uslyším než zavřu dveře a rozejdu se pro své auto do ,kterého nasednu a rozjedu se pryč. Od toho vloupání jsem nechal zabezpečit dům ,takže se tam nikdo nedostne.

On mě tu nechal samotného. Slíbil mi ,že mě nikdy neopustí. ,, Rine ahhh jak si ahh mohl takle lhát." Řeknu do tichá a rozbrečím se.

Doufám ,že se líbilo a omlouvám se za gramatiku.
Vaše Magda.
I LOVE YOU

Policajt a MafiánWhere stories live. Discover now