Krásné ráno

2.5K 108 1
                                    

Dneska ráno jsem se poprvé po pěti měsících probral vedle mého mafiána.  Já se postavil před postel a podíval se na něj. Dal jsem mu pusu na čelo a šel udělat snídani. Udělal jsem lívance a dal vše na stůl.

,, Tak hotovo a teď už jen vz-aaa

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

,, Tak hotovo a teď už jen vz-aaa." Polekám se ,protože mě má láska chytne okolo trupu a přisaje se mi na krk. ,, Riní ahhh." Zavzdychám když mi udělá cucflek a pohladí mě po ouškách. ,, Díky za snídani ,ale nenamáhal si se při tom moc?" To je moje trdlo. ,, Ne a teď jíst."

Po jídle jsem i s protesty Rina umyl a uklidil nádobí a šli jsme se koukat na televizi. ,, Ahoj vy dva jak se tu máte." Zeptá se mě a mé lásky kluci. ,, Ahoj Jacku a Hugo. Tak co už jste byli na rande." Zasměju se a Jack sčervená. ,, Takže byli a jak, jste spolu." Oni pokývou hlavou a já se usměju. Tak to jsem moc rád ,že ty dva jsou konečně spolu. ,, Ňáká novinka. Odkdy vy jste spolu?" Zeptá se jich Rin ,, Od té doby kdy jsem Jackovy rozmrdal tu jeho úchvatnou prdel." Začnu se smát. Jako všichni. Najednou.................

Pokračování příště.

Dneska nic moc ,ale teď píšeme čtvrtletní písemky a celkově písemky. Takže u další kapči ahoj.
Vaše Magda.

Policajt a MafiánМесто, где живут истории. Откройте их для себя