Konec

2.5K 97 17
                                    

Po tomto zážitku jsme se vrátili k Lukovy a Danovy domů a tam jsme zůstali ještě tejden a pak už jsme 20.12 letěli domů.

Vánoce proběhli velmi dobře a byli nezapomelnutelné a já byl velmi šťastný a ten den jsme se s Rinem ještě asi třikrát pomilovali.

Jelikož jsem si ,ale neuvědomili ,že už můžu otěhotnět tak se nám narodila krásná dcerka s kočičím oušky a ocáskem ,která se mi hodně podobá.

Jelikož jsem si ,ale neuvědomili ,že už můžu otěhotnět tak se nám narodila krásná dcerka s kočičím oušky a ocáskem ,která se mi hodně podobá

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Po šestnácti letech

Jsme s polu už hodně dlouho a děti už hodně vyrostli. Klukům je 17 a Lucky (Luky) je 16 let. Lee už s Rinem trenuje ,aby mohl převzít mafii a Sebby ten zas studuje a já ho v tom potporuji. Chce být se zvířaty v zoo a náš posledníkluk Henry? Ten zas se věnuje své lásce a ano on se po nás potatil a našel si kluka. Naše malá Lucky se věnuje modelingu a daří se jí. Bohužel Sun mi jiš zemřel ,ale ještě předtím splodil spolu se svojí milou štěňata ,která nám běhají po zahradě.
A co já a Rin?
Tak mi se máme skvěle a dokonce Jack a Hugo mají svoje adoptované dítě Marka.

,, Tati tati jak ste se s tátou Rinem poznali?" Přiběhne Lucky a i všichni kluci a s nimi i Rin. ,, Hhh tak to si pomatuji velmi dobře byla to cesta plná lásky ,ale i zoufalství......"

Konec

Ano s tímto dílem již končím, ale mám toho hodně ještě v návrzích a určitě ještě nekončím s princem a králem a Mafiánem a andilkem.
Děkuji všem ,že si tuhle slátanina přečetli a s tímto se s vámi loučím.
Vaše Magda.

Policajt a MafiánDove le storie prendono vita. Scoprilo ora