🕊KUMRU ÖĞRETMEN 23.BÖLÜM

8.1K 634 88
                                    

KUMRU ÖĞRETMEN
23.BÖLÜM

YB GELDİ GÜZELLİKLER. SİZDEN GÜZEL YORUMLAR BEKLİYORUMMMMMM

Bedenim akskatı kesilmişti ve ne diyeceğimi bilemez haldeydim. Devran gelmişti ve şuan burada!

Kapıdan içeriye girdiğinde uğultular baş gösterdi ve yutkunmam git gide zorlaşırken birden şarkı kesildi ve onunla karşı karşıya kaldık. Elim ayağım titrerken hızla dönüp Zişan'a baktım.

"Düğününüz şen ola!" diye bağırdığın da yüzündeki kanlı sırıtış beni buldu. Baran'ı bulan gözlerim sadece kardeşindeyken başımı yere eğdim. Bunu ondan sakladım ama onun için yaptım bunu yapmasam onu öldürüp hapse gidecekti.

"Ulan senin ne işin var burada it!" diye bağıran Amca belindeki silahı çıkarmasıyla kalbimin ağzımda attığına yemin edebilirim. Ayaklarım çakılı kalmıştı ve gidemiyordum. O sırada Devran hain bir sırıtışla "Büyük ağanın kızının düğüne geldim. Eee bir zamanlar bacımdı." dedi.

Yüzündeki hain sırıtış karşıya odaklandığın da Zişan'ı gördüğünü anladım. Hala nefretle bakıyordu ve hala onu istemiyordu. İşte bunun karşısında duramam. O baktığı yerin karşısına geçip gözlerini Zişandan ayırdığım da kaşlarım çatılmıştı. Ona bakmaya bilr hakkın yok!

Beni bulan gözleri yine hain bir görüntü aldığın da bana yönelip "Sana demiştim. Ya Ceren'i güldürürsün bedeli ödemenr izin vermem ya da söke söke ödetirim." dediğin de hala ona bakıyordum.

Gözler bana çevrildiğin de gözleri Baran'a çevrildi ve "Planın işledi Baran Ağa kuş kafese kondu!" diye bağırmasıyla....işte tam o an gözümden yaşlar indi. Olamaz!!! Bu olamaz!!!Baran.....Baran Ağa!!!olamaz.

Elimden düşen çantayla beni taşıyamayan ayaklarımı zorla ayakta tutarken sadece derin nefesler alıyordum. Rıza Amca Devranın koluna yapışıp "Ne dersin sen! Ne planı? Baran!" diye bağırmasıyla boğazımdan kopan hıçkırık kendini artık serbes bıraktığın da Devran canımı yakan o sözleri söyledi.

"Abini öldüren adamın kızı burada! Kumru Öğretmen artık kafese kilitlendi. Babamın öcü alındı!" diye bağırdığında kapanan gözlerimle kor ateşten yapılmış bir hançeri kalbime defalarca indiriyordu.

Baran...bunu nasıl yaptın? Ben sana güvendim ben sana yanında mutluyum dedim! Ben seninle iyiyim dedim ama sen...sen bunları bilerek yaptın! Beni kendine haps etmek için yaptın! Asla istemedin sadece plandı. Her şey bir plandı!

"Okuluna geldi dosyanı buraya aldı sonra ne mi oldu sen kendi ayağınla geldin." dediğinde derman kalmayan dizlerim zorla ayakta dururken söyledikleri bir ok gibi saplanıyordu. Aptal Kumru aptal!

Ceket, Sidar, okul, ev hepsi yalandı! Hepsi oyundu! Seni önemsemesi.. Hepsi yalandı koca bir yalan.....

Dizlerim daha fazla dayanamadığın da yere düşmüştüm. Titreyen bedenim yıkıldığın da Rıza Amca silaho bana doğrultup "Devran sen ne dersin?" dedi.

Tüm silahlar üzerime doğrultulunca hıçkırıklar içinde kalmıştım. Yanıma koşan Zişan bana sarılıp "Amca!" diye bağırdı. Öbüme geçtiğin de kaçmak değil şuan burada yok olmak istemiştim.

Kalbimi tekleten bu adama güvenip ihtinal bir vermediğim için ben hak ediyordum.......nasıl yaptın nasıl? Kapana kısılmış gibi beni yanında tuttun, bana değer verdiğini sanırken sen intikam yemini ediyordun... Nasıl yaptın.

"Sen! Senin kalleş baban benim ağamı öldürdü" diye tükürülüklü solurlar alırken biçilmiş kaderime boyun eğip sadece susuyordum. Rıza Ağa başıma gelip silahı doğrultup "Senin baban yüzünden abim öldü! Şimdi hesaplaşma vakti! Ciğerimizi yaktı ciğerini sökeceğim!" diye bağırdığın da patlayan silahla kulaklarımı kapatıp tuttuğum ağlayışım çığlıklar içinde yol alırken kriz geçirecek haldeydim.

KUMRU ÖĞRETMEN🕊Onde histórias criam vida. Descubra agora