°6°

247 11 44
                                    

ГТ. Лея

Цяла вечер не можех да заспя.Към 6:00 реших да ставам. Минах през банята за да извърша сутрешните си процедури след което се преоблякох така

 Минах през банята за да извърша сутрешните си процедури след което се преоблякох така

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Сложих си много повече грим от обикновенно за да прикрия леките синини. Пуснах косата си и я изправих. Тази сутрин не ми се закусваше така че реших да видя дали Nayeon и Чан са станали.

Почуках на вратата и Nayeon ми отвори. Тя беше готова, но Чан все още спеше. Казах и да дойде при мен, а тя се съгласи.

Nayeon-Как си днес?
Аз-По добре от вчера.
Nayeon-Добре, че Soobin е бил там.
Аз-Да, но става ли да не говорим повече за това?
Nayeon-Щом не искаш няма, но последен въпрос... Как реагираха вашите?
Аз-Целият  народ се събра.. тате беше готова да го убие, Джимин щеше да ме задуши от прегръщане, мама прибледня, а останлите не знаеха какво става ама бяха притеснени е освен бащата на Чан(Тае) той не разбра какво става и зпаочна да крещи на Джънгкук.
Nayeon-Хаха, баща му е мега забавен.
Аз-Така е...

С нея започнахме да обсъждаме класа ни. Най вече Soobin и групичката на Tao. Така стана 7:15 и тръгнахме. Чан също тръгна с нас макар, че стана в 7:00 как се оправи за 15 минути не знам. Отново бяхме помолили да ни закарат, нo този път майка ми. Nayeon и Чан и казаха да ги спре пред кафенето до училище.

Та слезнах от колата и започнах да търся стаята в която имахме час. В нея беше само Tao. Изглеждаше потресаващо зле. Имах чувството, че и някой друг го е бил.

Аз плахо влезнах в стаята надявайки се, че той няма да ме заговори или нещо подобно, но не.. разбира се, че ще се случи нещо лошо.

Той дойде до мен като ме опря в стената. Започна да ме опитва, а аз се дърпах. Опита се да ме целуне, но аз го избутах. Той отново се ядоса, но вместо да ме удари ме жвана за талията и доближи тялото си до моето.

Аз-Разкарай се!
Tao-Ами ако не искам?
Soobin-Ako не искаш ще се намеся отново аз.

Той го избута от мен и опря него в стената.

Blood sweat and tears : pt 2 [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now