°12°

203 12 10
                                    

За секунди храната изчезна. Аз ги погледах доста тъпо, а те се тъпчеха като прасета.

Аз-Благодаря, че ми оставихте..
Yugyeom-Няма за какво.

Слезнах отново до долу за да ям нещо на бързо и пак се върнах.

Lisa-Какво ще правим?
Yiren-Ами аз ви предлагам да чуем какво имат да ни казват влюбените.
Hwasa-Ауу, ще стане интересно!

Всички се втренчиха в нас, а аз започнах да говоря, но Soobin изяви желание той да говори. И отново всички бяха в шок.

Soobin-Ами още когато я видях я харесах. Както знаете не говорех с никого, но тя някак си успя да ме накара да говоря с нея. Колкото и пъти да я отблъсквах Лея не се отказваше. След това се случиха онези гадни неща с онзи кретен Тао. Налагаше се да го заплаша за да не я закача повече....и тогава явно сте ме видяли вие.
Чан-Значи казваш, че това с ножа е било заплаха за да защитиш Лея?
Soobin-Да, а сега продължавам с историята. Излезнахме един път в парка. Беше ми доста неловко, защото отново тя се опитваше да говори с мен, но аз мълчах. Та тогава видяхме Tao, видях я как се притесни, затова хванах ръката и. Тогава разбрах, че изпитвам нещо към нея. После седнахме на една пейка, аз се ядосах и си тръгнах и я оставих сама. Помислих си, че Лея е поредното нахално и много надуто момиче, но все пак реших да се върна. Тогава ви чух как говорите за мен и тя ме защитава . Разбрах, че може би, би било хубаво ако допусна поне един човек по близо до себе си и разговарям с нея. На другия ден реших да я поканя на среща, гледахме страшен филм. Тя умираше от страх , но на мен това ми харесваше, защото имах повод да я прегръщам и държа за ръка. Та когато филма свърши се разходихме в един парк близо до нас. През цялото време я стрясках, защото все още я беше страх. Накрая седнахме на една пейка за да гледаме "звездите" и нещата станаха.
Yeji-А смучките от къде са?
Аз-Твърде ненужна информация ще ти дойде.
Baekhyun-Което означава, че сте правили скес...
Чан-Ако чичо Юнги разбере.... Soobin по добре да се скрие някъде и никога да не се показва.
Мina-А аз не разбирам едно.
Аз-Какво?
Mina-Как така Soobin реши да говори с нас?
Soobin-Ами Лея ме помоли, а и каза, че мога да ви има доверие. Аз и се доверих и вие настина се оказахте много забавни.
Hyunjin-Ама ти още нищо не си видял.
Мinho-Тепърва ще ни опознаваш, ама да знаеш, че от нас измъкване няма.
Аз-Не го слушай постоянно си прави тъпи шегички.
Каi-Е значи можем да ти кажем... Добре дошъл в групата!
Soobin-Хаха, благодаря.
Чан-В началото те мислих за идот и грубиян, но ти всъщност си доста забавен.
Nayeon-Я го гледай моя, гей ще става.

Всички започнахме да се смеем. Чан стана и извика Каi с него. Казаха, че след малко се връщат. След околу прет минути дойдоха с доста алкохол.

Чан-Искам да кажа само едно.... Напиите се!

Всички нагарабиха алкохола като ненормални. Единствено Soobin пиеше по мало. След околу час всички бяхме в трагично състояние. Всеки правеше някаква простотия.

ГТ. Soobin

Аз единствено пих по малко, защото все пак трябваше да има някой който да ги наблюдава за да не правят глупости. Всъщност те правеха глупости, но бяха забавни.

Baekhyun развяваше някакви гащи като знаме. Yeji пееше супер странни песни. Yiren се навря под леглото. Yugyeom седеше на един стол и не мърдаше. Lisa си говореше със стената. Мinho се опита да разбие стената, защото както той каза му краде момичето, не знаех, че той я харесва. Hwasa и Hyunjin се изяждаха на леглото. Мina и Каi играха на онази игра в която този който мигне пръв губи. Nayeon влезе в банята и легна във ваната,а Чан и пусна студена вода след което тя скочи и започна да крещи, че има призрак в банята. Лея, тя си говореше с цветята за джапанките които изгубила в морето преди пет години. Колкото и да ми беше забавно реших, че ще е най добре ако ги накарам да легнат да спят. Малко трудно го направих, но все пак успях. Момичетата бяха в стаята на Лея, а момчетата в тази на Чан. Беше 2:00 и реших аз също да лягам, но получих съобщение.

Тони-Soobin, може ли да поговорим? Важно е! Знам, че последния път се скарахме жестоко, но искам да ти се извиня. Ако си съгласен ела на нашето място.

Тони беше моята най добра приятелка от стария ми клас. Точно заради нея се преместих. Чудите се какво е станало нали? Ами аз започнах да изпитвам чувства към нея, но тя ми каза, че си има гадже.Когато я попитах кой е той,тя отгори с "не е той, а тя".Аз нямах проблем с това, но причината поради която се скарахме беше, че нещата между нас нямаше как да бъдат същите след като я харесвах. Все пак реших да отида.

Излезнах безшумно от стаята и започнах да бягам към нашето място, което беше това на което с Лея се събрахме. След половин час вече бях там. Видях Тони и спомените ми започнаха да се връщат не се сдържах и я прегърнах.

Тони-Липсваше ми!
Аз-И ти на мен.
Тони-Може ли да поговорим?
Аз-Щом съм тук значи съм съгласен.
Тони-Първо исках да ти се извиня за всичко. Наистина исках да си останем приятели, но нещата между нас нямаше да бъдат същите...
Аз-Всъщност грешиш. Успях да преодолея чувствата си към теб и имам гадже с което съм много щастлив.
Тони-Толкова се радвам за теб.
Аз-А сега ти кажи ,как е твоят човек?
Тони-Тя беше тази която ме накара да осъзная, че трябва да говоря с теб и да оправя нещата между нас.
Аз-Трябва да излезем четиримата някой път.
Тони-Да, но няма да е скоро. Ще ни местят в ново училище, защото в онова след като ти се махна започнаха да ни тормозят.
Аз-Е радвам се, че се видяхме Тони. Надявам се новото ви училище да е наистина добро и скоро може да се видим.
Тони-Чао.

Blood sweat and tears : pt 2 [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now