°22°

178 12 8
                                    

Вече бях в къщата на Ун. Тя също ме гледаше очудено.

Аз-Знам , че и ти ще започнеш да разпитваш, но моля те имам ми доверие. Обещавам, че ще ти обясня абсолютно всичко, но сега тярвба да тръгваме.
Ун-Ама чакай не разбрах. Искаш да си събера багажа и да отида при Лея.
Аз-Знам, че звучи малоумно, но Ун моля те.
Ун-Добре, но след това искам добро обяснение.
Аз-Ще го получиш.

Тя си събра на бързо багажа и тръгнахме.

Тъй като на вън вече беше тъмно бях доста притеснен. За да съм по сигурен хванах Ун за ръка и ѝ казах да бяга. Тя ме погледна очудено , но го направи.

ГТ. Лея

Тъкмо се бях притеснила за Soobin , но тогава той и Ун дойдоха. Видях как физиономията на Тони рязко се промени. Какво ли е станало?

Soobin-Момичета знам, че сте скарани, но тярвба за известно време да живеете тук. Сега ще ви обясня и защо, но първо... Лея имаше още едно писмо пред вратата след малко ще ти го дам, но смятам, че първо трябва да им обясним всичко.
Ун-Ако сте ме докарали тук само заради нея си тръгвам.
Aз-Ун, много по сериозно е.
Soobin-Та така започвам от начало. Преди няколко дни Чан и Лея откриха, че родителите им са били мафиоти. След което разбрах и аз. Оказа се, че в под къщата има доста тайни стаи в които разбрахме абсолютно всичко. Днес открихме бележка от някакъв човек, предполагаме мафиот който иска да убие родителите им. Но той разбра, че ние също вече знаем и сега се опитва да убие нас. Получихме бележки в които заплашва, че ще навреди и на вас. Затова сега сте тук. Къщата е безопасна затова тярвба да стоите тук за известно време. Ще ви дадем касетите, бележките и книгата за да разберете всичко.
Тони-Казваш, че в момента луд мафиот ни преследва?
Soobin-Ами да.
Ун-Това е ужасно. Какво ще правим?
Аз-Засега нищо. С Чан мислим. Вие не се тревожете няма да ви караме да правите нищо. Тук сте защото не искаме да ви се случи нещо.
Тони-Oценявам това, че ти пука за нас искам да ти помогна.
Ун-Аз също.
Аз-Балгодаря ви. Радвам се.
Чан-Ъм момичета и Soobin туко-що прочетох бележката. В нея пише, че останалите също са в опасност.
Аз-Това е кошмар. Чан, заведи момичетата в моята подземна стая със Soobin отиваме за останалите.
Чан-Дадено ,но се пазете.
Аз-Добре.

ГТ. Чан

Те тръгнаха, а аз заведох момичетата в тайната стая на Лея. Показах им всичките врати към къде водят, но Тони откри още една. Тя водеше право навън.

Blood sweat and tears : pt 2 [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now