•10•

215 13 16
                                    

Вече бяхме в парка. Или ме беше хванала параноята или това място си беше наистина страшно и зловещо. Започнахме да се разхождаме, но аз постоянно се озъртах и бях на тръни. Soobin забеляза това и реши да ме стресне. Докато аз се оглеждам назад той рязко хвана за ръката.

Soobin-Бау!

Аз така се стреснах, че направо подскочих. Той започна да се смее, но на мен не ми беше никак смешно. Та продължихме да вървим, но аз се стрясках и от най малкото нещо.

ГТ. Soobin

Тя беше доста изплашена, но това беше смешно и сладко. Можех да си правя всякакви шеги с нея. Видях , че постоянно се оглежда назад затова реших да хвана ръката и. Тя спря да върви и ме погледна, но след   като чу клаксон на кола стисна ръката ми и продължи да върви. Ох, не издържах!Исках да се по шегувам с нея отново.

Аз-Лея виж какво има зад теб.

Тя плахо погледна назад,а аз през това време се скрих зад дървото което беше до нея.

Лея- Soobin това не е смешно. Знаеш, че ме е страх. Моля те покажи се!

Аз минах зад нея и отново напарвих същото което бях направил по рано. Тя щеше да се спъне, но не успя.

Аз-От какво те е страх толкова?
Лея-От всичко в момента.

Изведнъж телефона и звънна, а тя така се изплаши, че ми се метна на врaтът.

ГТ. Лея

Nayeon ми звънеше. Аз и вдигнах и ѝ казах, че ще и се обадя утре.

Soobin-Хайде да седнем някъде...

Имаше малка пейка, която беше леко изпочупена. Със Soobin седнахме и се загледахме в небето което беше обсипано с много звезди.

Започнах да ги гледам, но всякаш вниманието ми беше другаде, а именно към него. Започнах да го зяпам. Беше наистина красив. Той се обърна и засякохме погледите си.

Лея-Soobin аз....

Бях прекъсната от усните му които се разбиваха в моите. Без да се замисля отвърнах на целувката като сложих ръцете си на раменете му, а той неговите на талията ми. Повдигна ме леко така, че да седна в него . Отделихме се за секунди само за да си поемем въздух и отново се целунахме.

Аз го погледнах задъхано, а той се беше усмихнал. Облегнах се на гърдите му, като все още бяхме в същата поза. Той обви ръцете си околу мен, а аз се засмях леко.

Blood sweat and tears : pt 2 [ЗАВЪРШЕНА]Onde histórias criam vida. Descubra agora