°26°

160 10 17
                                    

ГТ. Джейл

Както карахме колата и някой започна да стреля по нея. Шефа ни се обади и каза веднага да спрем и да излезем от колата. С Джош се споглдахме очудено , но го направихме.

Когато излезнахме от колата шефа стоеше срещу нас.

Шеф-АЗ КАКВО ВИ КАЗАХ КОПЕЛЕТА?

И аз и Джош мълчахме.

Шеф-ГОВОРЕТЕ ИНАЧЕ ЩЕ ВИ ПРЪСНА МОЗЪЦИТЕ!
Аз-Ка... казахте ни... да..да.. сплашим мо... момичетата.
Шеф-А ВИЕ КАКВО НАПРАВИХТЕ?
Джош-Убихме ги.
Шеф-ПЪРВО СЛОЖИХТЕ ИМ ПРИСПИВАТЕЛНИ В НАПИТКИТЕ, ВТОРО ИЗЧУКАХТЕ ГИ В НЯКАКЪВ МИЗЕРЕН ХОТЕЛ И ТРЕТО ОПИТАХТЕ СЕ ДА ГИ УБИЕТЕ. НО ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО? НЕ УСПЯХТЕ, СПАСИХА ГИ ОНЕЗИ ДВАМАТА. И СЪЩО ЗНАЕТЕ ЛИ КОЙ ДРУГ ТРЯБВА ДА УМРЕ? ВИЕ!

И в този момент той изкара пистолет и го насочи срещу Джош и стреля след което беше и мой ред....

ГТ. Soobin

С Чан решихме, че не трябва да ги водим в болница, защото така рискуваме да ни зададът въпроси с които може да разкрият неща които не трябва. Така, че бързо ги заедохме в имението и вкарахме по стаите.

Бях толкова уплашен за Лея. Сърцето ми се късаше само като я гледах така. Хванах ръката и легнах до нея. Надявах се скоро да отвори очи и всичко да бъде наред.

ГТ. Лея

Събудих се заради слънчевите лъчи навлизашти в стаята ми. Отворих очи и видях спящия Soobin който имаше засъхнали сълзи по лицето и стискаше ръката ми. Веднага спомени от вчера започнаха да изникват в главата ми като на филмова лента. Последното нещо което помня беше как ми заведоха в хотел и това беше. Прегърнах Soobin и моите сълзи потекоха. Усетих как той започва да се пробужда и се опитах да изтрия сълзите си и спра плача ми, но не стана така.

Soobin-Лея добре ли си? Защо плачеш?

Той ме прегърна силно аз също го прегърнах , но сълзите ми се засилиха. Той целуна челото ми след което се отдели от прегръдката.

Soobin-Лея обичам те и не мога да те гледам така. Боли ме когато ти страдаш. Единственото нещо което искам да виждам е усмивката ти. Така, че се успокой и ми кажи, защо си тъжна?

Аз се облегнах на гърдите му, а той отново ме прегърна. Избърcаx сълзите си и започнах да говоря.

Аз-Soobin, вчера Джейл и Джош сложиха приспивателни в напитките ни. В началото всичко минаваше нормално, но след това те ни заведоха в някакъв хотел.
Soobin-И какво стана там?
Аз-Аз... Не знам. Това беше последното нещо което помня.

Blood sweat and tears : pt 2 [ЗАВЪРШЕНА]Where stories live. Discover now