04 interview

1.6K 67 2
                                    

Harry POV
Even later kwam Niall terug met zo een karretje van de Roomservice. "Waar heb je dat karretje gehaald?" vraagt Liam en Niall haalt zijn schouders op. "Het stond op de gang" zegt Niall onschuldig en hij begint te eten. Louis stond op van het bed en nam een croissant van het karretje.

Louis POV
"Hier eet!" zei Niall en ik lachte. Ik nam de croissant in mijn hand en begon te eten. "Om hoe laat was dat interview?" vraag ik met volle mond aan Liam. "Hij kijkt op zijn horloge en schrikt. "Nu!" We staan allemaal meteen recht, en ik word terug duizelig. Harry pakt mijn arm vast en kijkt me bezorgd aan. Ik schud even met mijn hoofd en de duizeligheid gaat weg. Ik prop het laatste stukje van de croissant in mijn mond en we vertrekken.

Harry POV
Het interview word in het hotel gegeven, ergens in een afgesloten kamertje, voor onze veiligheid denk ik. Er staat een 'grote' zetel waar we ons met zijn vijven inproppen. Serieus ze moeten eens een zetel voor vijf personen zoeken. Ik ga dan maar op Louis's schoot zitten en hij trekt me tegen zich aan. De interviewster komt binnen en we kijken haar allemaal aan. Nee eigenlijk staren we haar aan. Wauw wat een vrouw. Rond de vijfentwintig jaar oud, blond lang haar, groen- blauwe ogen, perfect figuur,... Zelfs Liam en Louis kijken haar aan en zij hebben een vriendin. Ze lijkt wel de perfecte vrouw... Tot ze haar mond opendoet. Ze heeft een vreselijke piepstem en ze slist. Ze was echt beter model geworden. Ze stelt ons de vragen die we bij elk interview krijgen:
Hoe bevalt het bekende leven ons, mis je je familie en dan natuurlijk wie van jullie is single. Ze begint bij Niall. "I'm happy single!" zegt hij

En Zayn? "Ik ook" zegt Zayn een betje verlegen

Liam glundert en begint over zijn vriendin te vertellen. Hij en Sophia zijn toch echt wel een droomkoppel.

Nu kijkt ze naar mij en Louis. "En is Larry Stylinson echt?" vraagt ze met haar vreselijke stem. "Ja" zegt Louis en de hele groep lacht terwijl ik "nee" zeg. Hij kijkt me geschokt aan. "Bedrieg je me ,liefje?" vraagt hij en we beginnen alle vijf te lachen.
De vrouw kijkt ons afwachtend aan en Louis begint te vertellen. "Ik heb een geweldige vriendin, Eleanor."

"En Jij Harry?" vraagt ze. "Ik wacht op het perfecte meisje voor mij." Zeg ik en ze kijkt me verbaasd aan. "Je weet toch dat er op de hele wereld duizenden misschien wel miljoenen meisjes zijn die zouden moorden om jouw vriendin te zijn?" Ik kijk haar aan en denk even na. "Ja, maar ik wil een meisje dat om mij geeft om wie ik ben. Die verliefd is op Harry Styles van Holmes Chapel, niet op Harry Styles van One Direction." zei ik "En tot ik het perfecte meisje heb gevonden heb ik Louis!" nu begint ook de interviewster te lachen.

Na nog een paar vragen over de tour is het interview afgelopen. We willen terug naar onze kamers gaan als we zien dat Zayn bij de interviewster staat...

It just kinda happend {dutch larry stylinson boek}Where stories live. Discover now