18 jealous hazza

1.4K 66 6
                                    

Harry POV
We lopen een kamer binnen en er staan drie banken. Ik zet me langs Louis in de ene zetel en de rest gaat in de andere zitten. "Hoeveel fans komen er vandaag?" vraag ik aan Liam. "Twee vriendinnen hebben een wedstrijd gewonnen op de radio." Verklaart Liam en we knikken. We kijken allemaal naar de deur als hij open gaat en er twee meisjes binnenkomen. Wauw. Ik heb net geaccepteerd dat ik homo ben en opeens verschijnen daar twee modelachtige meisjes. Geweldig! " ciao belle ragazze" slijmt Zayn en de meisjes lachen. "Doe maar geen moeite, we praten Engels" zegt het eerste meisje met een Iers accent. Louis is nog altijd aan het staren naar het meisje en ik zucht. Niall is ondertussen op gesprongen. "You're Irish!" roept hij blij. "Ja, ik ben verhuist naar Engeland toen ik 7 was." Verklaart ze. "ah ja ik ben Mary." Zegt ze. Het andere meisje heeft nog niet veel gezegd. "En wat is jouw naam?" vraag ik vriendelijk. Ze bloost. "Ik heet Rose." Ik glimlach. "Mooie naam, ik denk dat je wel weet wie wij zijn?" vraag ik en ze knikken. "En wat doen jullie in Italië ? " vraagt Louis. "Vakantie. We hoorden op de radio dat er een wedstrijd was en ik dacht waarom niet." Antwoord Mary en we knikken. Er viel een stilte. "Ik heb honger." Kreunt Niall opeens en we lachen allemaal. "Sorry als het onbeleefd is om te vragen, maar gaat het tussen jou en Eleanor?" vraagt Mary aan Louis en zijn mondhoeken draaien naar beneden. "Nee, we zijn uit elkaar." Antwoord hij en hij begint te grijnzen. "So, i'm single." En hij knipoogt naar haar. Ik geef hem een geërgerde blik en een por. Waarom is hij nu zo aan het flirten met haar? Betekent gisteren dan niks voor hem? "Hoe oud zijn jullie eigenlijk?" vraagt Liam. "14. Ik wordt 15" antwoordt Rose. Nu kijken we allemaal naar Mary. "15, bijna 16." "En hebben jullie vriendjes?" vraagt Zayn. "ja, maar mijn ouders weten het nog niet. Ze vinden me te jong. "antwoordt Rose en ze begint te blozen. "En jij?" vraagt Louis terwijl hij naar Mary kijkt. "Nee, mijn ex heeft me bedrogen met een of andere slet." Antwoord ze en ze vind haar schoenen opeens heel interessant. "Ken het verhaal." Antwoord Louis. "Die jongen is dan toch heel dom geweest om zoiets moois te laten liggen." Slijmt hij en Mary begint te blozen. "Stop met flirten Lou, ze is iets te jong." Mopper ik en hij kijkt me boos aan. "Oh, ik vind het niet erg hoor!" zegt Mary en iedereen begint te lachen.
Ik lach mee als een boer met kiespijn. Waarom zou ze het ook erg vinden? Ik zou het ook niet erg vinden als mijn idool met me flirt. Ok ligt eraan welke idool. We praten nog even, maken foto's en delen handtekeningen uit maar dan is het tijd voor de meisjes om te vertrekken. We geven ze nog een knuffel en ze zwaaien nog voor ze de deur uit gaan. "Wacht, Mary! Mag ik je nummer?" roept Louis. Ze draait zich verbaast om. "Serieus?" Louis knikt. "Uh, natuurlijk." Stamelt ze en schrijft haar nummer op een papiertje. Haar wangen zijn nog rood als ze de deur achter zich toetrekt.
"goeie vangst, Mate!" zegt Zayn en hij geeft Louis een high-five. En ik rol met mijn ogen. "Ben je jaloers, Harry?" Vraagt Zayn en ik word rood. "Natuurlijk niet." Zeg ik bits. "Wow, is het de tijd van de maand?" vraagt Niall lachend. "Ja" snauw ik. Nu kijken ze me allemaal fronsend aan. "Wat is er toch?" vraagt Liam een beetje geërgerd. "Niks." Ik zie zijn wenkbrauwen omhoog schieten. "Gooi het in de groep, Harry." Spoort Zayn me aan. "Louis, het meisje is 5 jaar jonger als jij! Je kan aangeklaagd worden voor pedofilie!" roep ik gefrustreerd uit. "Moet jij nodig zeggen!" kaatst Louis terug. "Caroline was 12 jaar ouder!" Ik zucht. "Dat is anders!" roep ik. "En waarom dan? Omdat het bij jouw is? Mag jij dan meer als ik?" roept Louis nu ook. "Ik was officieel volwassen Louis, zij niet!" Ha, nu was hij stil. "Daar heeft hij een punt." Zegt Zayn zacht. Wat hem een dodelijke blik van Louis oplevert. "Mag ik nu mijn eigen leven nog leiden ja?" roept Louis. "Is het nog niet erg genoeg dat de paparazzi elke stap volgt die ik zet? Nu moeien jullie je er ook nog eens mee!"
"Zo bedoelen we het toch helemaal niet, Louis." Probeert Liam hem te kalmeren. "We willen gewoon zorgen dat je geen foute beslissingen neemt." Louis ademt een paar keer diep in en uit en is dan terug kalm. "OK, ik snap het." Antwoordt hij nog een beetje bits. "Mag ik naar mijn kamer? Of is dat niet toegestaan van jullie?" vraagt hij en ik zucht. Hij vertrekt en ik loop maar wat achter hem aan. Als we de kamer binnenlopen grijpt Louis mijn polsen vast en duwt me tegen de deur. "Jij had me nog iets beloofd." Grijnst hij.

It just kinda happend {dutch larry stylinson boek}Where stories live. Discover now