07 5..4..3..2..1....

1.5K 60 1
                                    

Louis POV
"Maak hem rustig wakker." Zegt Liam. "Nee gebruik water!" fluistert Zayn. Hebben ze nu echt niet door dat ik al wakker ben. "Mag ik op zijn bed springen?" vraagt Niall. "Jongens stop met zagen, ik ben wakker." Zeg ik en ze houden allemaal hun mond. "En voel je je al wat beter?" vraagt Harry . "Ja" zeg ik en ik leg mijn hoofd terug in het kussen. Eigenlijk helemaal niet, mijn hoofd bonkt nog harder en ik voel me nog uitgeputter als drie uur geleden, maar ik wil niet dat de jongens zich zorgen maken. Dat is nergens voor nodig. Het is waarschijnlijk gewoon een griepje of zo. Ik sta op en ga naar de badkamer, sluit de deur en hou me vast aan de wastafel. Ik kijk in de spiegel en herken mezelf bijna niet. Ik heb gigantische wallen, mijn ogen zijn rood van de vermoeidheid en mijn haar hangt futloos langs mijn hoofd. Ik neem nog een pijnstiller in ,gooi een beetje water in mijn gezicht en open de deur. "Kom jongens we hebben een concert." Zeg ik opgewekt en de rest volgt me. We worden met hetzelfde busje als gisteren naar het stadion gebracht. Blijkbaar hebben een paar meisjes ons zien aankomen en ze beginnen te gillen. Al snel staan er zo een honderden meisjes achter dranghekken te duwen om een glimp van ons op te vangen. "Bill , help je ons naar binnen?" vraag ik aan onze bodyguard en hij knikt. Bill is echt heel gespierd en komt misschien een beetje afschrikwekkend over maar hij is niet zo eng als hij eruit ziet. Als we binnen zijn worden we onmiddellijk geschminkt en wordt ons haar fatsoenlijk gelegd. Nadat we onze kleren aanhebben staan we klaar om op te gaan. Het zweet staat in mijn handen en ik probeer mijn handen te laten stoppen met trillen. Wat als mijn solo's mislukte? Wat als ze me uitlachte? Wat als... Harry ziet dat ik me zorgen maak en hij knijpt bemoedigend in mijn hand. Ik kijk hem dankbaar aan. "Je gaat het fantastisch doen Lou, zoals altijd." Op het scherm achter het podium verschijnt een grote vijf, dan een vier, drie ,twee ,één... We lopen het podium op en beginnen met ons eerste liedje.
*tijdens het liedje over again*
Harry begon al met zijn solo en toen dacht ik , ik ben bijna aan de beurt. En toen begon ik met mijn solo
Tell me with your mind, body and spiiiiirit
Shit!!! Ik wist dat er iets mis zou gaan maar alle fans zongen met z'n alle de rest :
I can make your tears fall down like the showers that are British
Whether we're together or apart
We can both remove the masks and admit we regret it from the start
Ik liep maar een betje rond op het podium en Harry zag dat ik niet zo vrolijk was dus zong hij ging me een betje opvrolijken door aan het einde zong hij :
So can we do it al oveeer
En toen zei ik met een meisjes stem
Again😊
*na het concert*
Nadat we ons hebben omgekleed worden we door Bill terug naar het busje gebracht. Eindelijk staan we weer in de reusachtige hal van ons hotel.Ik ben doodmoe en wil zo snel mogelijk naar onze kamer. Maar eerst iets anders.....

It just kinda happend {dutch larry stylinson boek}Where stories live. Discover now