14 what did you do lou

1.4K 66 2
                                    

Harry POV
Ik voel een klein tikje op mijn wang, en nog een. Ik open mijn ogen en kijk recht in het bezorgde gezicht van Louis. "Ga weg." Zeg ik met een krakende stem van de emoties. "Harry..." probeert hij. "Ga weg!" zeg ik nu iets luider. "Ik bedoelde het niet zo!" verdedigt hij zichzelf. "Wat kun je anders bedoelen met vuile homo?" vraag ik kwaad en probeer zo ver mogelijk van hem af te schuiven. "Ik was kwaad Harry, ik zei dingen die ik niet meende." Zei hij terwijl hij gewoon dichter bij me kwam zitten. Hij keek me smekend aan met zijn prachtige ogen. Hoe kun je nu boos blijven op die jongen. Ik zucht, "Ik wou gewoon niet dat je gekwetst werd Lou." En ik kruip tegen hem aan. "Het zou toch vroeg of laat zijn uitgekomen, Hazz." En hij legt zijn arm rond mijn schouders. "Hoe ben je trouwens hier geraakt? Ik heb de deur gesloten." Hij grijnst. "Wel, ik kwam eerst naar de kamer maar zag dat deur gesloten was dus ging ik terug naar onder en daar was een man de ramen aan het wassen. Hij stond op een balkon dus heb ik de ladder even geleend en ben ik zo naar boven geklommen." Ik kijk hem met grote ogen aan. "Dus die man staat daar nu op dat balkon? Zonder ladder?" Nu lijkt het tot hem door te dringen dat het misschien niet zo een goed plan was. "Owh..." zegt hij. "Kom we gaan die man zijn ladder teruggeven." Zeg ik en ik sta op. Het duizelt me even en ik hou me vast aan de wastafel. "Ik denk dat ik moet..." Ik loop naar de toilet en begin over te geven. Louis staat achter me en houd mijn haar uit mijn gezicht. "Gaat het?" vraagt hij na vijf minuutjes. "Ik denk het." Zeg ik met een bibberende stem. Ik drink een glas water en neem iets in tegen de hoofdpijn. "Kom Louis, we gaan die man helpen voor hij ons aanklaagt."

Louis POV
De man klaagt ons gelukkig niet aan en we komen er vanaf met wat gevloek en geschimp op de jeugd van tegenwoordig. "Heb je de anderen iets verteld?" Vraagt Harry ik. Ik schud mijn hoofd, "Ze dachten dat je gewoon gekwetst was omdat ik op je schold." Hij zucht opgelucht.
Harry POV
"Je zult het toch ooit moeten vertellen, Hazz." Zegt Louis opeens. "Nee, dat moet ik niet! Dit is een fase , Louis. Ik groei hier uit!" verdedig ik me. Louis stopt en houd me tegen. "Harry, wat ga je doen als het geen fase is?"
"Dit. Is. Een. Fase." Zeg ik beklemmend. "Ok, rustig maar." Kalmeert hij me. En ik sluit mijn ogen even. Mijn hoofd voelt alsof er elke seconde met een hamer op wordt geslagen. "Gaat het?" vraagt hij bezorgt. "Als je dat nog één keer vraagt vermoord ik je in je slaap." Dreig ik en hij zwijgt even. "Lukt je toch niet, ik ben sterker als jou." Zegt Louis grijnzend. "Daarom doe ik het in je slaap." Leg ik uit en hij denkt er even bij na. "Slim... gaat het?" zegt hij met een gigantische grijns op zijn gezicht. "Tomlinson, ik zou gaan rennen voor ik die grijns van je gezicht af sla." Dreig ik en Louis spurt weg. Maar ik ben sneller... Ik loop al snel vlak achter hem en spring op zijn rug. Louis is even verast maar loopt rustig door. We staan al snel in de kamer van Zayn. "Oh, is ons koppeltje terug samen?" vraagt Zayn met een grijns. Ik wordt natuurlijk knalrood. "Tuurlijk, ons krijg je nooit uit elkaar." Zegt Louis en ik glimlach even naar hem. "Wat ga je nu eigenlijk doen met Eleanor?" vraagt Liam voorzichtig. "Ik ga haar bellen. zoals Zayn al zei, misschien is er een logische uitleg." Antwoordt hij. We knikken. "We moeten nu echt wel vertrekken naar het vliegveld. Onze koffers zijn al in getast." We staan allemaal op en lopen de gang in. Ik heb nog maar een paar stappen gezet of ik voel al een gewicht op mijn rug. "Pay back." fluistert Louis in mijn oor. Ik ren door het hotel naar de uitgang met Louis op mijn rug. Opeens zien we de ramenwasser in de hal. "Hallo!" roept Louis vrolijk terwijl hij zwaait. De man keek ons kwaad aan. Oh als blikken konden doden...

It just kinda happend {dutch larry stylinson boek}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu