17 yeah Louis!!

1.4K 67 2
                                    

Harry POV
Voorzichtig komt hij dichterbij en hij kijkt me aan. Ik knik en hij drukt zijn lippen op de mijne. Het lijkt alsof de wereld stil staat en alleen ik en Louis kunnen bewegen . Opeens trekt hij zijn lippen terug. "Als je het niet leuk vind, moet je het zeggen dan st-" Hij is nog niet uitgesproken of ik druk mijn lippen op de zijne. Hij grinnikt tegen mijn lippen aan .Ik leg mijn armen rond zijn nek en trek hem nog dichter tegen me aan. Zijn handen hebben ondertussen terug de weg naar mijn heupen gevonden en zijn duimen kruipen onder mijn broekrand. Louis bijt voorzichtig in mijn onderlip en ik snap de hint. Ik open mijn mond een stukje en voel het topje van Louis' tong tegen de mijne. En dan begint het gevecht om dominantie. Rustig laat ik Louis' handen zijn gang gaan maar als ik voel dat hij mijn broek probeert uit te doen schrik ik. "Louis, stop." Zeg ik tegen zijn lippen aan. "Met wat ?" vraagt hij verbaast. "Je probeert me uit te kleden in een lift." Antwoord ik en hij grijnst. "What do you think of Elevator-sex." Fluistert hij in mijn oor en maakt een wenkbrauw wiebel. Hij prutst verder aan mij broek en ik pak zijn hand vast. "Lou, stop." Nu kijkt hij mij verbaast aan. Ik ga op de grond zitten en klop op de plek naast me als hint. Louis snapt het en komt naast me zitten. "Gebruik je me niet gewoon om Eleanor te vergeten?" vraag ik en Louis' wenkbrauwen schieten omhoog. "Waarom denk je dat?" vraagt hij verbaast. "Eergisteren riep je nog dat je geen homo was en nu zit je me uit te kleden in een lift!" help ik hem herinneren. " Ik weet het ook niet Harry. Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot meisjes. Maar toen kwam jij en..." Hij zwijgt even. "Ik denk dat ik verliefd op je ben."
"Dus je gebruikt me niet gewoon om Eleanor te vergeten?" vraag ik en hij schud zijn hoofd. Er verschijnt een enorme glimlach op mijn gezicht. "Come here you sexy beast." Zeg ik lachend. Ik spring half op hem en druk mijn lippen op die van hem.

Ik zit op Louis z'n buik en ben zijn nek aan het kussen als de lift terug in beweging komt. We vliegen allebei omhoog en staren elkaar met rode wangen aan. Als we op de begane grond staan komt een receptioniste naar ons toe gelopen. "Sorry dat het zolang duurde, de conciërge is er momenteel niet." Excuseert ze zich. Louis haalt zijn schouders op. "Maakt niet uit, we hebben ons wel geamuseerd." Mijn wangen worden nu ,zover mogelijk, nog roder. Ik geef hem een stomp en trek hem mee de trappen op. Als we op onze kamer zijn duwt hij me op het bed en gaat op mijn buik zitten. Ik kijk op de wekkerradio. 4.24. geven de rode cijfertjes aan. "Lou, misschien moeten we gaan slapen..." komt er twijfelachtig uit. Hij kijkt me met een pruillipje aan. "Morgen..." fluister ik en zijn ogen glimmen. Ik trek hem onder de dekens en hij wikkelt zijn armen rond me. "Ik hou van je Harry Styles." Is het enige wat ik nog hoor voor ik in een diepe slaap val.

It just kinda happend {dutch larry stylinson boek}Where stories live. Discover now