16 let's be drunk

1.5K 65 4
                                    

Harry POV
Wat bedoelt hij daar nu mee? Wil hij geen ander meisje dan Eleanor of... Nee Harry, Louis is geen homo. Denk ik. Als je er bij nadenkt heeft hij best wel verwijfde kantjes... Hij staat langer voor de spiegel als het gemiddelde meisje. Al begrijp ik niet echt waarom, hij ziet er altijd fantastisch uit. Ok Harry, zo mag je niet denken. Louis is een jongen, jij bent een jongen en jij ben hetero. Denk ik. Wat als dit geen fase is? Mama zou er geen problemen mee hebben. Papa wel maar dat boeit me niets. Liam, Niall en Louis waarschijnlijk ook niet. Maar Zayn... En de fans! Ze zullen zo teleurgesteld zijn. Ik mag gewoon geen homo zijn. Ik zou zoveel mensen kwetsen en teleurstellen. Het zou voor iedereen beter zijn als ik hetero was. Ik zoek gewoon een leuk meisje en ik zal wel verliefd worden. Louis kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Wat?" vraag ik. "Je bent aan het staren." Ik bloos. "Sorry ik was aan het nadenken." Mompel ik. "Wauw zeldzaam." Grijnst hij en ik geef hem een elleboogstoot. "Je voelt je al een stuk beter merk ik." Zeg ik en hij grijnst. "Welke dag is het vandaag?" vraag ik. "Vrijdag, waarom?" Ik grijns. "Jij bent single, ik ben single. Let's find some hot stuff."

Louis POV
Ik sta buiten te wachten op de rest. Liam is op controle geweest en het blijkt dat zijn tweede nier terug helemaal in orde is. Dus wij gaan hem vanavond serieus dronken voeren. Ik glimlach bij de gedachten en opeens voel ik twee handen op mijn heupen. "Waar denk je aan?" vraagt Harry achter me. Ik voel zijn adem op mijn nek en krijg kippenvel. "Een dronken Liam." Fluister ik en hij grinnikt. Opeens komt Zayn uit zijn kamer. "Kom tortelduifjes we gaan een paar lekkere meiden zoeken." We joelen en lopen achter hem aan. Liam en Niall staan al in de hal te wachten. We rijden in een limousine naar de club en mogen meteen naar binnen. Ik zie heel wat mooi volk maar ik voel niks kriebelen. "Laten we eerst Liam dronken voeren en daarna wat meisjes zoeken." Roep ik in Harry z'n oor. Hij knikt en we trekken Liam naar de bar. "Jij gaat dronken worden!" roept Harry en Liam grijnst. "Kom maar op!" Harry probeert drankjes te bestellen. "Louis, let je er wel op dat ik niets doe waar ik morgen spijt ga krijgen?" vraagt Liam ongerust. Ik knik, "Weet je dan wel zeker dat je dronken wilt worden?" vraag ik. Hij grijnst en Harry zet een wodca-cola voor zijn neus. "Drink!"

Harry POV
4 wodca-cola's later hangt Liam aan Niall en is hij hem aan het vertellen hoe mooi zijn ogen zijn. Ik heb het op cola gehouden, ik wil liever antibiotica niet combineren met alcohol. Ik zie Louis aan de bar staan en loop naar hem toe. "En al iets moois gevonden." Vraag ik en hij grinnikt. "Tuurlijk ,het staat naast me." Ik begin te blozen. Waarom heeft Louis zo'n effect op me? "Stop Tomlinson." Hij grijnst. "Je bent schattig als je bloost Styles." En nu bloos ik nog harder, waardoor Louis nog harder gaat lachen. Opeens voel ik iets lopen in mijn neus en zie ik dat er een spat bloed op de grond ligt. Oh fuck, niet nu. "Lou, help!" zeg ik met mijn neus toegeknepen. Hij schrikt als hij het bloed op mijn hand ziet en loopt naar de toiletten. Hij is al snel terug en heeft een hele wc-rol bij. Hij scheurt een stuk af en ik neem het dankbaar aan. Als het bloeden gestopt is zie ik dat mijn hele broek vol bloed hangt. "Ugh, ik zie er niet uit." Zeg ik en Louis rolt met zijn ogen. "Kom ik breng je naar het hotel." Stelt hij voor en ik knik. Al snel zitten we in een taxi richting ons hotel.
*eenmaal in het hotel*
"Ik ben te moe voor de trap" kreun ik als ik zie dat Louis richting de trap loopt. Ik druk op het knopje van de lift en hij gaat open. Ik druk op knopje 8. Opeens schokt de lift. "nee, nee, nee." Mompel ik en ik druk nog eens op het knopje. Louis neemt de noodtelefoon en belt naar de receptie. "Hallo, met Louis tomlinson, Ik zit vast in de lift met Harry Styles." Hij knikt. "Ok, dank u wel." En legt af. "Ze komen zo snel mogelijk." Ik knik en ga op de grond zitten.Het is een hele tijd stil. "Lou, ik denk niet dat dit een fase is." Fluister ik opeens en kijk naar de grond. Hij zet zijn vinger onder mijn kin zodat ik hem wel moet aankijken. "Waarom schaam je je ervoor?" vraagt hij. "Daarom!" roep ik gefrustreerd. "De fans, wat zullen ze wel niet denken?" Hij zucht. "Harry, sinds wanneer maakt het jou uit wat mensen van je denken? En trouwens als het echte fans zijn houden ze van je zoals je bent." Er rolt een traan over mijn wang. "Maar ik wil het niet zijn." Fluister ik. "Je kan jezelf niet veranderen Hazz." Ik spring kwaad op. "Dat kan ik wel! Ik vind een meisje en trouw met haar. Dan is iedereen blij." Ik draai me om en leun met mijn voorhoofd tegen de koele wand van de lift. Opeens voel ik twee handen op mijn heupen. "Ik niet." Fluistert hij in mijn oor. Hij legt zijn handen onder mijn T-shirt en maakt met zijn duimen rondjes op mijn heupen. "Lou, stop." Hij grinnikt en gaat gewoon door. "Waarom? Maak ik het je moeilijk?" vraagt hij. Nu zet hij zijn lippen in mijn nek. "Louis, stop." Fluister ik. Rustig gaat hij door met kusjes zetten richting mijn oor. "Vind je het niet leuk." Fluistert hij. Hij draait me om. "Zeg me nu eens recht in mijn gezicht dat je dat niet leuk vind." Ik zwijg. "Dat dacht ik al." Zeg hij en hij leunt voorover.

It just kinda happend {dutch larry stylinson boek}Where stories live. Discover now