09 I do not feel good

1.5K 66 5
                                    

Louis POV
Ik open mijn ogen maar sluit ze snel terug bij het zien van het felle licht. Ik kreun en ga rechtop zitten. "Goeiemorgen slaapkopje!" roept Harry vanuit de badkamer en ik brom iets terug wat moet lijken op goeiemorgen. Ik heb honger en loop naar het midden van de kamer waar een fruitschaal staat. Ik pak een banaan en stop hem in mijn mond. Opeens word ik kotsmisselijk en ren naar de badkamer waar ik net op tijd voor het toilet val en de banaan met het eten van gisteren in de pot dump. Harry komt snel achter me staan en houdt mijn krullen uit mijn gezicht. Rustig streelt zijn hand over mijn rug om me te kalmeren. Het blijft komen en als er niks meer in mijn maag zit komt er alleen nog gal uit. Louis wil weggaan maar ik hou zijn hand vast. "Niet weggaan, Alsjeblieft blijf ?" smeek ik met een schorre stem. "Ik ga alleen een glas water voor je halen ,Lou. Ik ben direct terug." Ik haal diep adem en laat me zakken op de badkamervloer. Harry komt binnen gerend met een half glas water en ik kijk hem met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Bezuinigingen op het water?" vraag ik schor en hij schud zijn hoofd. "Het was vol toen ik vertrok." Ik grinnik en hij geeft me het glas. Ik neem rustig kleine slokjes en even later hang ik weer boven de wc. Zelfs een beetje water kan ik niet binnenhouden. "Ik kruip terug in mijn bed." Komt er zacht uit mijn mond. Harry knikt en ik probeer recht te staan. Ik zak door mijn benen en zucht. Ik probeer het nog eens maar eindig met hetzelfde resultaat. Die badkamermat ziet er nog best wel comfortabel uit... Ik kruip naar de mat en krul me op. Opeens tillen twee sterke armen me op en dragen me naar mijn bed. En voordat ik fatsoenlijk dankjewel kan zeggen tegen Harry, ben ik in slaap gevallen.
*tijdens Louis z'n droom*
"Louis! Louis !" Ik hoor Harry's stem maar ik zie hem niet. "Louis! Louis!" was dat Zayn? Opeens staan alle vier de jongens rond me. "Je kan echt niet zingen Louis!' roept Liam schimpend. "Of dansen" lacht Niall. "Weet je Louis , eigenlijk ben je nergens goed voor! Waarom ben je hier nog?" zegt Harry vals en ik kijk geschrokken om me heen. Zijn dat mijn vier beste vrienden? Zijn dat de jongens waar ik twee jaar lang bijna heel de dag mee heb samen gewerkt, gegeten en gelachen? " Ga terug naar je stomme voetbalclub, Louis , daar ben je waarschijnlijk nuttiger dan bij ons." Hoor ik één van de vier roepen. Ik ga op mijn knieën zitten en duw mijn handen tegen mijn oren. " Ja Louis! One Direction is veel beter af zonder jou! Wij walgen van je!" roept Harry net luid genoeg. "IK walg van je!"
*wanneer hij wakker word*
Ik walg van je. Het blijft nadreunen in mijn oren. Ik voel een hand mijn krullen strelen en probeer mijn ogen te openen. Ik moet even knipperen om scherp beeld te hebben. Verdwaast kijk ik om me heen en raak een beetje in paniek als ik de omgeving niet herken. "Rustig Louis." Zegt Harry terwijl hij met mijn warrige kapsel blijft spelen. Ik lig met mijn kont op Niall's schoot en met mijn hoofd op die van Harry. " Je had heel hoge koorts dus zijn we naar het ziekenhuis gereden." Legt Harry uit. "Hoe ben ik hier geraakt?" vraag ik met een hese stem. " Harry heeft je gedragen naar het busje en heeft je vastgehouden tot je net bent wakker geworden. Hij bleef maar zeggen dat je niet dood mocht gaan." Zegt Niall. Ik zie dat Harry's wangen een stukje roder zijn dan normaal en hij kijkt Niall beschuldigend aan. "wat?" vraagt Niall onschuldig. " Je maakt hem bang!" zegt Harry met een luide stem en de mensen in de wachtkamer kijken op. "Waar blijft de dokter?" vraagt Harry ongeduldig. Niall haalt zijn schouders op en zegt: " Zayn en Liam zijn hem aan het zoeken." Ik knik en probeer te slikken. Mijn mond is kurkdroog en mijn keel lijkt net schuurpapier. "Niall zou je een bekertje water willen halen in de kantine?" Zijn ogen beginnen te glinsteren bij het woord kantine en hij springt op, waardoor ik half van zijn schoot val. Harry houd me tegen en kijkt Niall boos aan. " Sorry." Zegt Niall voor hij de gang in loopt met een groot bord ' Kantine'. "Die zien we het eerst komende half uur niet meer" grinnikt Harry en en ik knik met een lachje. Het is een poosje stil voordat ik het eindelijk durf vragen " Hazza, walg je van mij?"

It just kinda happend {dutch larry stylinson boek}Where stories live. Discover now