11 last concert in England

1.5K 67 2
                                    

Harry POV
Het is 4 uur en we gaan eerst eten bij Nando's, waarna we op 6 uur ons optreden hebben met een meet and greet. Aangekomen bij Nando's springt Niall uit de auto en rent het restaurant binnen. We zuchten alle vier en wandelen achter hem aan. Hij is al uitgebreid aan het bestellen als we binnenkomen. "Niall, het is niet de bedoeling dat je het hele menu besteld hoor." Zegt Liam en Niall zucht. "Ok, dan neem ik ook nog de peri-peri." En hij loopt naar een tafeltje waar hij gaat zitten. De vrouw achter de toog kijkt blij. Dat kan zijn omdat ze ons herkent had, of ze is blij dat Niall eindelijk weg was of ze is blij omdat ze zoveel aan ons verdient. Of alle drie. Ik bestel afro-Portugese kip met friet en een ice-tea. Ik loop naar het tafeltje waar Niall zit en ga zitten terwijl de rest aan de toog bestelde. Als iedereen bestelt heeft en we ons eten hebben is het stil aan ons tafeltje. Louis zit helemaal aan de andere kant van het tafeltje en hij zit gewoonlijk altijd naast me. Hij heeft me sinds 'ons Larry momentje' nog geen woord gezegd of nog maar aangekeken. Als we allemaal klaar zijn, Niall heeft dus serieus alles opgegeten, gaan we op weg naar het stadion. Het is een klein stadionnetje net buiten Londen. Ik ben al heel blij dat mijn kip tot nu toe is binnengebleven.

Louis POV
"Lou, gaat het echt wel? We kunnen het concert afzeggen." Stelt Zayn voor. Ik schud mijn hoofd "Het gaat wel. Echt." Harry kijkt me bezorgd aan. Hé wacht, Harry kijkt me aan. Ik glimlach en trek mijn wenkbrauwen vragend op. Hij schud zijn hoofd en ik zucht. Opeens kijken alle vier de jongens me bezorgd aan. "Jongens het gaat goed met mij!" We stappen uit het busje en worden overweldigd door het gegil van de fans. Ik lach vriendelijk naar iedereen en zwaai of knipoog in het rond. "Louis, gaat het wel goed? Je ziet maar bleekjes." Vraagt een van de meisjes terwijl ik haar een handtekening geef. "Ja hoor, gewoon een klein griepje." Antwoord ik. "Maar dan moet je toch niet zingen!" roept ze geschokt uit. "Maar dan stel ik alle fans teleur." Zeg ik. Raar dat ik dit wel zeg tegen dit ene meisje en niet tegen mijn vier beste vrienden. "Ons maakt dat helemaal niet uit! Als de meisjes hier echte fans zijn, denken zij er hetzelfde over als ik." Antwoord ze vastberaden en ik glimlach. "Kom hier." Zeg ik terwijl ik mijn armen uitsteek om haar te knuffelen. Ik geef haar een kus op de wang en zie meerdere meisjes jaloers kijken. Het meisje heeft blosjes op haar wangen en ik zwaai nog even voor ik naar binnenga.
Harry POV
Ik ben net geschminkt en zit nu in de kappersstoel waar de stylist nu al een half uur bezig is met mijn krullen. Als hij eindelijk klaar is sta ik op, haal een hand door mijn haren en schud eens met mijn hoofd. De man kijkt me nu echt heel kwaad aan, zucht en loopt weg. Ik grijns en ga opzoek naar de anderen. "Waarom is Oliver opeens zo chagrijnig?" vraagt Liam als ik hem tegen kom in de gang. Oliver is dus onze stylist. "Ik heb geen idee." Zeg ik zo onschuldig mogelijk en Liam kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Laat me raden: hij zit superlang aan je haar te werken en jij verpest het door je hand erdoor te halen." Ik kijk hem even verbaast aan. "Misschien" zeg ik terwijl ik mijn schouders ophaal. We lopen richting het podium waar we onze microfoons en onze oortjes krijgen. Na de aftelling op het grote scherm achter het podium springen we het podium op en beginnen met het optreden. En we he been nog een verassing voor de fans

Louis POV
We waren al een tijdje bezig en we hadden nog een verassing voor de fans want we ginger een liedje van het album midnight memories zingen en dat was better then words.
* tijdens better ten words*
En nu zou er dus een perfecte"Better than words you drive me crazy someone like youuuuu always be my baby moeten komen. Maar daar heeft mijn stem dus even geen zin in. De 'you' klinkt alsof ik moet overgeven. Er komen tranen in mijn ogen. En ik staar voor me uit. De fans kijken me raar aan. Straks haten ze me. Straks vinden ze dat ik niet kan zingen. Straks... " Oke jongens, voor de duidelijkheid Louis is ziek. En hij voelt zich vreselijk. Maar hij hield zo van jullie dat hij het concert niet wou afblazen." Verklaart Niall. Oh ze hadden het dus wel door. Er komt een luide, algemene 'oowh' uit het publiek en iedereen begint te klappen. Ik veeg de tranen van mijn wangen en er komt een gigantische glimlach op mijn gezicht. "thanks guys! Maar kunnen we alsjeblieft een ander lied zingen," lach ik.
Harry POV
Na een uurtje is het concert afgelopen. We liggen allemaal doodop in de zetel in onze kleedkamer. Op de tafel liggen een aantal tijdschriften. Ik pak er eentje vanaf en mijn ogen worden groot...

It just kinda happend {dutch larry stylinson boek}Where stories live. Discover now