15 Eleanor... It's over

1.4K 67 6
                                    

Harry POV
Treurend zit ik met mijn paarse kap in mijn handen in het vliegtuig. Een van de fans heeft hem eraf getrokken. En het was mijn lievelingstrui. "Hazz, het is maar een trui." Zucht Louis die naast me zit. Ik kijk hem geschokt aan. "Wat zou jij ervan vinden als ik je toms nu uit het vliegtuig gooi?" Nu is hij degene die me geschokt aankijkt. "don 't dare to touch my toms..." zegt hij dreigend en ik lach. Ik voel dat het vliegtuig in beweging komt en zie Louis wit wegtrekken. "Waarom ben je toch zo bang?" vraag ik. "Dit ding vliegt duizenden kilometers hoog en als hij neerstort zijn wij morsdood." Zegt hij terwijl zijn stem trilt van de zenuwen. "Let me die young or let me live forever." Zing ik zacht en hij kijkt me kwaad aan. "Je helpt niet Harry" Ik grinnik en steek mijn hand uit. "Durf je de hand van een vuile homo aan te raken." Vraag ik en hij kijkt me schuldig aan. " Hazz, ik zei al dat ik dat niet meende..." zegt hij tot hij mijn grijns ziet. "Eikel." Gromt hij terwijl hij mijn hand fijnknijpt omdat het vliegtuig aan het opstijgen is.

3 uur later stappen we uit in Rome en worden we overweldigt door Italiaanse fans. Ik zwaai naar iedereen en mijn oog valt net op een meisje vooraan dat valt en wordt platgedrukt tegen de hekken. Ik loop er naar toe en de meisjes worden hysterisch. Bill probeert me nog tegen te houden maar ik loop gewoon door. Het meisje ligt op de grond en ik zie een straaltje bloed langs haar slaap lopen. "Hej, help even!" roep ik boven het gegil uit naar een meisje dat achter het gevallen meisje staat. Ze kijkt me onbegrijpend aan. Oh geweldig, ze verstaat geen woord Engels. Ik zucht en wijs naar het meisje op de grond en ze snapt het gelukkig. Ze zegt iets in het Italiaans naar het meisje naast haar en ze tillen het meisje over de hekken. Ik pak haar aan en leg haar voorzichtig op de grond. Ik zie haar borst niet op en neer gaan. "Bel een ambulance!" gil ik en ik hoor iemand aan komen rennen. "Ga even aan de kant , Hazz." Zegt Louis en ik schuif op. Hij voelt aan haar pols. "Fuck, geen hartslag!" zegt hij. En hij begint op haar borst te drukken in een regelmatig tempo. "Waar blijft die ambulance?" gil ik in paniek. Opeens drukt Louis zijn mond op haar mond. "Lou, dit is niet echt het moment om sneeuwwitje en de prins te spelen!" roep ik kwaad en hij kijkt me even met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Ik ben haar aan het reanimeren sukkel."

*later op de dag*

"Owh" zeg ik met rode wangen. Natuurlijk was hij dat aan het doen. Wat dacht ik nu zelf, dat hij haar even ging kussen als ze halfdood op de grond ligt. En hij heeft officieel nog met Eleanor. Al snel horen we de sirene van de ambulance achter ons. De ambulancebroeders duwen ons aan de kant en leggen het meisje in de ziekenwagen. Ze drukken zo een stroomstootmachine op haar borst en proberen een hartslag te krijgen. We staan met zijn vijven gespannen te wachten. Opeens horen we een gepiep en zeggen de broeders iets tegen elkaar. "Ze heeft een hartslag." Zegt een van de broeders in het gebroken Engels en we zuchten opgelucht. "Naar welk ziekenhuis wordt ze gebracht?" vraagt Liam en de man geeft de naam van het ziekenhuis. Ze vertrekken naar het ziekenhuis en wij vertrekken naar het hotel. "Wil je nog bij mij op de kamer liggen ? Anders ga ik alleen hoor." Vraag ik aan Louis en hij kijkt me verbaast aan. "Waarom zou ik bij iemand anders willen liggen? Ik lig altijd bij jou op de kamer." Ik zucht opgelucht en we wandelen samen naar onze kamer. Onze kamer lijkt sterk op de vorige maar heeft deze keer geen jacuzzi. Niet dat ik daar echt problemen mee heb. "Ga je Eleanor bellen?" vraag ik. Hij knikt. "Oh dan ga ik wel even naar de jongens. Hij schudt zijn hoofd. "Nee, blijf maar." Zegt hij en ik knik. Hij duwt met trillende vingers van de zenuwen haar nummer in en de beltoon gaat over. Hij wacht een tijdje en ik denk dat Eleanor haar uitleg aan het doen is. "Stop" zegt hij opeens. "Ik wil geen excuses horen Eleanor. Jij hebt gekust met een ander. En weet ik wat nog meer." Hij zwijgt even en zucht. "El, ik kan je gewoon niet meer vertrouwen. Dus ik denk dat het beter is als we uit elkaar gaan." Zegt hij zacht en ik zie een eenzame traan over zijn wang glijden. "Maar ik wil één ding vragen. Wat heb ik niet en die andere wel?" vraagt hij terwijl er nu meerdere tranen over zijn wangen glijden. Nu brak er iets in mij. Niemand mag mijn beste vriend laten huilen! "Oh, als hij toch niets heeft wat ik niet heb, waarom heb je me dan bedrogen?" vraagt hij en ik zie dat hij moeilijk slikt. "Dag Eleanor." Fluistert hij en hij legt af. De tranen stromen nu over zijn wangen en ik open mijn armen. "Kom hier Boobear." Zeg ik en hij nestelt zich tegen mij aan. "Het komt wel goed, je vind wel een ander meisje." Troost ik hem terwijl ik rustig over zijn rug wrijf. "Maar ik wil geen ander meisje." Fluistert hij.

It just kinda happend {dutch larry stylinson boek}Where stories live. Discover now