12 you know it

1.4K 66 7
                                    

Harry POV
Op de voorpagina staat een grote foto van Eleanor kussend met een of andere klootzak. En die een of andere klootzak was dus niet Louis. Fucking hell?! Wat moet ik nu doen. Ik kijk opzij en zie Louis lachen en klieren met de rest. Oke hij weet het dus nog niet. Ik wil het tijdschrift verstoppen maar zie dat alle tijdschriften die op het tafeltje liggen de zelfde kop hebben. 'Louis Tomlinson bedrogen!' Ik schrik en begin alle tijdschriften om te draaien. "Wat ben je aan het doen ?" vraagt Louis en ik schrik. "Uhm, niets... Hebben we geen meet and greet nu?" antwoord ik en ik kijk de andere afwachtend aan. Ze knikken en staan op.

Louis POV
Samen lopen we door de gangen naar een grote hal met vooraan een tafel met vijf stoelen. Er staan heel veel meiden die allemaal beginnen te gillen als ze ons zien. We gaan allemaal zitten en krijgen duizenden meisjes te zien. We geven ze allemaal vijf handtekeningen op een foto van ons. Eigenlijk best wel zonde van de foto maar ja. Ik zit tussen Harry en Zayn en mijn rechteroog word een beetje moe van al het knipogen. Als laatste staat er een jongen van ongeveer onze leeftijd voor de tafel. Ik heb geen vooroordelen over mannelijke directioners maar hij is toch echt wel de meest verwijfde jongen die ik ooit heb gezien. Hij glundert helemaal als hij bij Zayn staat en geeft hem een knuffelbeertje met zijn nummer aan. "Call me!" roept hij nog voor hij naar buiten loopt en hij doet de bel me beweging met zijn hand.

Harry POV
We liggen allemaal plat van het lachen als we Zayn's gezicht zien. We gaan terug naar het hotel en moeten daar inpakken. We vertrekken morgen naar Italië. Als we onze hotelkamer binnenlopen zie ik van ver de koppen al op de tijdschriften. Ze liggen op een klein tafeltje in het midden van de kamer. Ik loop naar het tafeltje en ga erop zitten. Louis kijkt me even raar aan maar zegt er niets over. "Ik ga even douchen ok?" vraagt hij en ik knik. Hij loopt de badkamer in en ik prop alle tijdschriften onder mijn matras. Hij mag het niet weten echt niet. Hij zou er kapot van zijn. Wacht eens. Als wij op onze kamer tijdschriften hebben, dan de andere lads ook. Ik loop snel de kamer van Niall en Liam binnen en loop naar hetzelfde tafeltje. "Ik leen even wat tijdschriften" zeg ik en loop snel weg. Ze kijken me raar aan maar ik loop door. Zayn staat in de douche dus daar sluip ik gewoon even binnen en neem de tijdschriften mee. Eigenlijk heel dom dat hij de deur openlaat als hij gaat douchen maar ja. Ook deze leg ik onder mijn matras en ik ben net klaar als Louis de badkamer uitkomt. Als ik ook gedoucht heb zitten we beiden op ons bed. "Lou, wat gebeurde er deze middag?" vraag ik en ik kijk weg van zijn gezicht. "Ik weet niet waar je het over hebt." Antwoord hij en ik kijk hem ongelovig aan. "Tuurlijk Louis. Je hebt me verdomme bijna gekust!" roep ik gefrustreerd uit en ik sla mijn hand voor mijn mond. "Ik heb je niet gekust Harry! Ik viel op je omdat jij mij op de grond trok" roept hij terug. "Zolang je het zelf maar geloofd Louis." Zeg ik en wil weglopen. "Ik ben geen homo Harry!" roept Louis. Mmh dat zinnetje komt me bekent voor. "Dat betekent toch helemaal niet dat je homo bent. Het is een heel logische reactie, ik ben gewoon heel aantrekkelijk." Doe ik hem na. "Zo praat ik helemaal niet." Zegt louis terwijl zijn mondhoeken trillen omdat hij zijn lach wilt inhouden. "Echt wel." "Echt niet." "Echt wel." We zuchten tegelijk en nu breekt de glimlach toch door op zijn gezicht. "Laten we het gewoon vergeten oke?" Mijn gezicht betrekt. "Ik denk niet dat dat gaat lukken Louis. Ik denk dat ik verliefd op je ben." Stamel ik.

It just kinda happend {dutch larry stylinson boek}Where stories live. Discover now