17 | Yasaklı Bölüm

2.7K 253 234
                                    

《¤》

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

《¤》

Darya Carrow odasında bir aşağı bir yukarı yürüyordu. Penceredeki ay ışığı odasını aydınlatıyordu. "B-bizi öldürür mü Kurtz?" diye kekeleyerek sordu koltukta oturan adama. Kurtz da onla beraber sözde cadılar bayramı organizasyonu için gelmişti.

Adam elinde oynadığı sır tutucuyu masaya bıraktı. "Bizi değil Carrow seni. Şu striga senin sorumluluğun altındaydı. Karanlık Lorda onu kontrol edebileceğinin teminatı verdin. Ben sadece burada sana yardım etmek için varım."

Darya hiddetle karşısında duran adama baktı. "Strigaların kimi kurban olarak seçileceği kontrol edilemez Kurtz. Benim elimde olan bir şey değildi."

Kurtz omuz silkti. "Bellatrix'e böyle anlatmayı dene bak ne oluyor. Ama bu mesele siz ikiniz aranızda. Karışmam."

Darya cevap vermedi. Su içmek için masadaki bardağa uzandı. Elleri fazlasıyla titrediği bardaki suyun yarısı yere döküldü. İçtikten sonra tekrar Kurtz'a döndü. "Sence şimdiye gelmişmidir?"

Kurtz başını salladı. "Narcissa'nın yanındadır şimdi. Birazdan burada olur."

Darya tam cevap verecekken kapının hızla açılmasıyla sözü yarıda kesildi. Daha ne olduğunu anlamadan boğazına bir asa dayandı. Bellatrix Black ona ateş saçan gözlerle bakıyordu. "Seni öldürmemen için bir neden söyle bana Darya. " diye tısladı." Sadece bir neden."

Darya çenesi titrerken zar zor konuştu. "Her şeyi geri alabiliriz. "

"Ama?"diye sordu Bellatrix.

"Ama diğer çocuk da uyanır ve Striga güçten düşer."

Bellatrix asasını Darya'nın boğazına biraz daha batırdı. "Karanlık Lordun bunu kabul edeceğini mi zannediyorsun? Inan bana Darya onu sinirlendirmek en son isteyeceğin şey olur. "

"O-o zaman elimden bir şey gelmez." dedi Darya yine kekeleyerek.

Bellatrix duvarların ses geçirmemesi için sözsüz bir büyü yaptı. İki adım Darya'dan uzaklaştı. Yüzünde bir gülümseme oluştu. "Crucio."diye bağırdı.

Darya yere düşüp acı içinde bağırdı. Kurtz ise olduğu yere sinmişti.

"Hadi ama Darya."dedi Bellatrix tırnaklarıyla oynayarak. "Bu daha hiçbir şey. "

Lanetin etkisi giderek artmaya başlayınca Darya'nın çığlıkları da arttı. Sonunda Bellatrix yeterli olduğu düşünecek ki durdu. Darya yere kan tükürdü.

"Galiba bu, olayın ciddiyetini anlamana yardımcı oldu. " dedi Bellatrix. "Kardeşimi düzelteceksin Darya. Bunu öbür çocuğu uyandırmadan yapacaksın."

"Yapamam."dedi Darya çaresiz bir şekilde.

Bellatrix asasını tepretince Darya yine çığlık atmaya başladı. "Yeter."diye bağırdı Darya. "Onu düzelteceğim. Dur."

Marauders And Riley QuinnHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin