21 | FİNAL

2.1K 153 478
                                    

Final bölümü olduğu için farklı bir yazım düzeni ile yazıldi :)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Final bölümü olduğu için farklı bir yazım düzeni ile yazıldi :)

Bu son bölüm olduğu için bol bol oy ve yorum bekliyorum.

İyi okumalar.

《¤》

13 Nisan 1989

Hollanda, Marken

Nisan havasının verdiği tatlı sıcaklıkla Hollanda'nın Amsterdam şehrinde Marken kasabasındaki insanlar koşturuyordu. Sabahın erken saatlerinde açılacak pazar için sessiz ama seri bir şekilde çalışıyorlardı. Hollanda'ya lale mevsimi uğramış olduğundan dolayı görüp görebileceğiniz her yerde laleler vardı.

Gecekondu tarzı evler etrafa dizilmişti. Doğanın yeşil tonu her yerdeydi. Ana caddenin yanından nehirler akıyordu.

Pek motorlu araç yoktu ve sessizliği bozmuyordu. Yerel halk yabancılara pek sıcakkanlı davranmazlardı ama yine de turistlere hoşgörülüydüler.

Aniden büyük bir motor sessizliği bozdu. Pazardaki yaşlı adam "Geldiler yine." diye söylendi.

Neredeyse uçarcasına ilerleyen motosiklette iki kişi vardı. Önundeki saçları hafif uzun adam kahkaha atıyordu. Arkada duran kahverengi uzun saçları havada uçuşan kadın, adamın beline yapışmıştı. "SİRİUS BLACK EĞER YAVAŞ SÜRMEZSEN İKİMİZ DE ÖLECEĞİZ."

Pazardaki insanlar kadının dilini tabii ki de anlamamıştı. İki tane deli olduğuna kanaat getirip motosikletle uçarcasına ilerleyen delileri kendi hallerine bıraktılar.

Sirius kahkaha atarak daha da hızlı sürmeye başladı. Eğer etrafta Muggle'lar olmasaydı kesinlikle uçmak da isterdi ama bununla yetinecekti. Arkasındaki Valkyrie'ye bağırarak "Hızdan korkmadığını sanıyordum." dedi.

Valkyrie yüzüne çarpan hava yüzünden kesik kesik "O sen bizi bir yerlere çarpmadan önceydi aptal." dedi.

Önlerine kasalar ile sebze toplayan insanlar çıkınca Sirius direksiyonu kırmak zorunda kaldı. Motor, adamı hafiften sıyırınca Sirius arkasını döndü. "ÇOK PARDON."

Valkyrie "ÖNÜNE BAK." diye bağırmasaydı içinde lale dolu olan bir kamyonete toslayacaktı Sirius. Neyse ki ondan da son anda kurtulmayı başardı.

Kamyonet sürücüsu Felemenkçe bir şeyler söyledi. "Kijk naar de voorkant!"

Sirius yüzünü buruşturdu. "Umarım bana küfretmemiştir."

Şimdi biraz daha sakin gitmeye başlamışlardı. Bir yanlarında lale tarlaları diğer yanlarında nehir uzanıp gidiyordu. Sirius Black ve Valkyrie Black savaştan birkaç yıl sonra evlenmişlerdi. Balayına çıktıklarında ikili gerçekten de Dünya'yı gezip dolaşmanın ne kadar muhteşem bir deneyim olacağını anlamışlardı. O günden beri, neredeyse yedi yıldır bir yerleri geziyorlardı.

Marauders And Riley QuinnHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin