20 | Düello

2.5K 229 399
                                    

《¤》

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

《¤》

Riley yatağından erkenden kalktığında dün gece olanları düşünmeden edemiyordu. Sirius ile gece yarısı dönmüşlerdi. Dönüş, gidişten daha kısa geldiği için çok kötü olmamıştı.

İç çekerek üzerini giydi. Daha kimsecikler uyanmamıştı. Saçlarını düzeltmek için banyoya girdi. Toplamaya üşendiği için tarayarak açık bıraktı. Yüzüne su çarptı. Ne kadar uyursa uyusun uykunun ona yetmemesinden nefret ediyordu.

Aniden içeriden bir çığlık gelince koşarak banyodan çıktı. Lucy ve Lily'nin arkadaşı olan Alex'i saç başa gördüğü için bir an dondu kaldı. Lucy, kızı duvara yapıştırmıştı. Asasını boğazına dayamıştı. Kesinlikle öldürecek gibi duruyordu.

Riley, Lucy'nin yanına gidip "Hey."dedi. "Neler oluyor?"

Alex boğazına dayanan asaya rağmen hala gülüyordu. "Arkadaşının nasıl bir sürtük olduğundan bahsediyorduk bizde Riley. "

Lucy asasını biraz daha Alex'in boğazına yapıştırdı. "Yemin ederim seni öldürürüm Alex. Düzgün konuş benle."

Yeni uyanmış olan Marlene tartısmaya katıldı. "Yalan mı? Herkes James'in Lily'i nasıl sevdiğini biliyordu. Ama sen araya girine kadar."

Riley'in de artık sinirleri bozulmaya başlamıştı. "Petrifus Tatolus."dedi asasını Marlene'e tutarak. Kız hareketsiz kalarak geriye düştü. "Cidden tam bir gerizekalısın."

Alex ikisine sinirle baktı. "Sen hiçbir zaman James'e ait olamayacaksın Rosier. O her zaman Lily'nin olacak. Sen sadece eğlencelerinden birisin. İki ay sonra adını bile hatırlamayacak. Bunu kabullensen iyi olur."

Lucy sinirden artık köpürdüğunde Riley kızı tutmak zorunda kaldı. "Sakin ol Lucy. "

Lucy onu dinlemeyerek asa olmayan eliyle Alex'in boğazını sıktı. "Bir daha Alex ben veya sevgilim hakkında saçma düşüncelerde bulunursan senin için hiç iyi şeyler olmaz. "

Lucy hışımla odadan çıktığında Alex öksürüyordu. Riley "Zavallısın."diyerek arkadaşını takip etti.

Siyah saçlı kız önüne çıkan insanları sinirle itti. Nefes alması gerekiyordu. Yoksa katil olabilirdi. James'i şöminenin önünde otururken gördü. "Lucy yanımıza gelsene."

Lucy, erkek arkadaşını umursamadan ortak salondan çıktı. James şaşkınca arkadan gelen Riley'e baktı. "Nesi var?"

"Alex ile kavga ettiler."dedi Riley. "Yine saçma sapan laflar etti."

James endişeyle oturduğu koltuktan kalktı. Gitmeden önce "Kitaplarımı sınıfa götürürsün Patiayak."dedi.

Sirius homurdandı." Hizmetçin var sanki."

Riley Çapulcuların geri kalanına baktı. Remus konuştu. "İstersen Riley bizimle kahvaltıya gel."

Riley yerinde rahatsızca kıpırdandı. Göz ucuyla Sirius'a baktı. Çocuk onu umursuyor gibi görünmüyordu. James'in çantasını karıştırıyordu. "Olur." dedi kız.

Marauders And Riley QuinnWhere stories live. Discover now