19 | Kazanılanlar Ve Kaybedilenler

1.1K 132 566
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ufak bir açıklama. Nagini 1996 senesinde Bertha Jorkins'in ölümüyle olan son hortkuluk. Yani Nagini şu an horkuluk değil.

《¤》

Rabastan cisimlendiği anda vücudunu kontrol etti. Gringotts'tan kaçtığı günden itibaren iki gün geçmişti ve Rabastan geldiği Rosier evine baktı.

Evan'ın seherbazlardan kaçığını biliyordu. Bakanlığın seherbazların eline düşmesinden beri birkaç ölüm yiyen bu durumaydı. Rabastan, birkaç gün içerisinde Evan'ın dışardan haber almadığını da biliyordu. Bu yüzden onun ihanet ettiğini öğrenmemişti.

Rosier'ların evine gelmesinin nedeni de Evan'ı İngiltere'den çıkmasını söylemekti. Evan Rosier, Rabastan Lestrange'in birçok defa hayatını kurtarmıştı ve şimdi de yapacaklarıyle Rabastan borcunu ödeyecekti.

Hafifçe ilerleyip kapının önüne geldi. Eşiğe yaslanıp kapıyı çaldı. İlk önce rahatsız edici bir sessizlikten sonra endişeli görünen Evan Rosier kapıyı açtı. "Sende mi seherbazlarda kaçtın?" dedi hızlı hızlı.

Rabastan ilk önce ne diyeceğini bilemese de kafasını salladı. Evan onu eve aldıktan sonra "Kimse yok."diye açıklamada bulundu. "Bakanlık çöktü. Neredeyse herkes öldu Rabastan. "

Rabastan sandalyeyi çekip otururken rahatsız hissediyordu. "Bakanlıktaki olüm yiyenlere ne oldu?" diye sordu bilmiyormuş gibi yaparak.

"Neredeyse hepsi yakalandı."dedi Evan. "Tabii benim gibi kaçmayı başaranlar da vardı ama çok az kişi. Moody ve adamları çok fazlaydı."

"Sen ne yapacaksın?"

"Moody'i bulacağım."dedi Evan kararlı bir şekilde." O piç neredeyse herkesi aldı Rabastan. "

"Hayır, hayır."dedi Rabastan ayağıya kalkarken. "Yeter artık uğraşma Evan. Karanlık Lord çökmek üzere. Moody'nin yanına gidersen seni yakalayıp Azkaban'a atacaktır."

"Ne yani her şeyden mi vazgeçeyim?" dedi Evan kollarını iki yana açarak. "Rabastan sen aklını mı kaçırdın?"

"Bak."dedi Rabastan belki karşısındakini ikna edebilme umuduyla. "O artık düşmek üzere Evan. Yapabileceğin bir şey yok."

Marauders And Riley QuinnWhere stories live. Discover now