Между Рая и Ада

205 19 10
                                    

В това време някъде измежду пространствените измерения една душа чакаше присъдата си

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

В това време някъде измежду пространствените измерения една душа чакаше присъдата си.

–Номер № 5463.Последно прераждане като „Даниел Конрой". Констатация на прераждането – Провал. Отсъждаме Наказателен период от едно Хилядолетие. Така ще сме сигурни ,че няма да има живи ,които да си спомнят за „Даниел Конрой" и извършеното от него. А именно ; призоваване на демон,обладаване от този демон и двойно убийсто,ако преценим,този период може да бъде удължен. И още нещо,ще променим сродната ви душа, с която ще трябва да се обвържете няма да допуснем да се доближите до № 11141,която бе определена за вас в това ви прераждане,тък като сте опитали насилствено да установите връзка. Разполагате с цяла вчечност да помислите над действията си.

Връхлетяха го спомени.Първата световна ,болницата,болката,малката къщичка ,Нейната усмивка,децата им ,после и внуците им . Беше преживял война ,а се остави на гнева .Тя го отблъсна и заслепен от гнева призова демон .... загуби контрол. После споменът се промени, наблюдаваше от срани как обладаното му тяло убива родителите му.Притисна главата си в слепоочията и се разплака. После пак я видя,погледът ѝ ... ,тя се страхуваше от него. Какво беше направил? Застина ,поразен от една мисъл,кого щеше да избере сега тя? С кого щеше да е Неговото момиче? Не ,тя вече не е Негова ..... Хиляда години в самота, заклещен тук , насред нищото....

ПрероденитеМесто, где живут истории. Откройте их для себя