Изненади и нови приятелства

161 13 0
                                    

Баща и син си размениха по една искра живот.....

Рейвън Блек караше след автомобила на сина си ...стигнаха до сметището. Хенри се движеше като в сън ,воден от инстинкт ,първичен и древен. След около два часа намериха момичетата, пребити и полуживи . Застлаха задните седалки с одяла и поставиха двете момичета на тях .

– Нека аз да карам – каза загрижено на сина си -,обади се на някой да прибере колата ми.

– Закарай ни до апартамента, спри в подземния паркинг до товарния асансьор, останалото е моя грижа.

Изминаха пътя в пълно мълчание ,с изключение на това ,че Хенри се обади на Коул и Тайлър да приберат колата и да минат да вземат баща си от апартамента.

– Хейс? Какво става?- попита Тайлър – рядко наричаха големия си брат с галеното му име ,само Даймънд когато беше малка го наричаше по този начин.

– Нищо ,което да не мога да оправя сам .

– Само да знаеш ,че ако имаш нужда ... Само свирни и ще дойдем.

– Знам дребен , а сега чупката .- щом брат му и баща му напуснаха апартамента Хенри се обади на екипа си даде им заповеди и помоли да изпратят лечител в апартамента му.

– Погрижи се за момичетата в спалнята ми . Аз излизам за малко, не отваряй на никого, така че ... просто се погрижи за тях.

Хенри имаше нужда да си го изкара на някого ,на нещо ,да се освободи от всички емоции ,които му се натрупаха и гнева ,от майка си знаеше ,че не е здравословно да задържаш гнева си, търсеше отдушник. От Роман знаеше ,че и отмъщението не помага – загубата на Даш и Реа- тя просто изчезна ,а като „Принц на Мрака " Роман имаше и врагове и доста възможности да си го изкара ,на някого ,но Малкия му брат не беше чудовище – въпреки че не остана никой ,който да е замесен със случая на Даш,не Роман не ги беше убил ,просто ги натика в специализиран затвор под строг режим.

Какво искаше Хенри Блек –отмъщение ,че са наранили сродната му душа или просто искаше да се сбие с някого....Не той не е такъв ,няма да се сбие, не би убил ...или би ,ами алкохола ... вярно с момчетата обичаха да си пийват ,но никога не злоупотребяваха, но защо не ,едно изключение само едно.... Демоните на младия мъж се бореха за надмощие – кръв /бой / алкохол..... все лоши пороци и лоши демони. Хенри наби спирачки насред булеварда, зави обратно и се прибра в апартамента си .

ПрероденитеWhere stories live. Discover now