Последен

97 11 3
                                    

Всички от семейството ми се разпилява на някъде. Сега сме преследвани и избивани, за наша безопасност се пръснахме по света, прекратихме всякакви контакти. Но стана така, че компанията която ръководят сключва сделка и се връщам в Ню Йорк, за да подпиша документите. За по лесно използвам стария апартамент на Хенри. Сделката щеше да се сключи в офис в близост до църква. Въпросът е къде да паркира, тези от сватбата са заели всяко парко място и закъснявам или по точно съм на път да закъснея. Излизам от колата с кафето за съдружниците и бам. Едно видение в бяло ме връхлита. Кафето се разлива по новия ми костюм а роклята... От бяла става... с цвят на кафе.
- Харесвах тази рокля съсипан е. - хлипа булката. Изглежда някой е съсипа сватбата и роклята е най малкия ѝ проблем.
- Елате с мен ще я почистим. - гледам как цяла тумба сватбари шафери и шафери излизат от църквата и хукват към нас. Хващам злощастната булка за ръката ѝ я замък вам в офиса.
- Момичета оправете това бедствие, някой да и купи нормални дрехи. И оставям кредитната си карта на секретарката си. След това по най бързия възможен начин се отправям кум конферентна та зала, за да приключа със сделката. След 5 минути излизам доволен от решението си. Даже получавам и покана за парти по случай сделката. Докато използвам една от способностите си на преродени, за да се отърва от петното от кафе върху булчинската рокля, чувам суматохата от вън. Е готово роклята е като нова. Булката е неузнаваема - дънки, тениска и пантофки, няма помен от прическата, косата и е изправена и прибрана на опашка.
- Защо го направихте? Защо ми помогнахте?
- Така без причина, защо не всъщност.
И това всичкото ми се случи в рамките на половин час. Не ми се мисли какъв ще краят на вечерта. Булата се измъкна през задния вход. Охраната разпръснат сватбарите и нещата утихнаха. Но такова нещо не бях очаквал. 21:07 същата вечер. Паркира колата си пред хотела един сервитьор бързо ме насочва към залата в която е фирмено то парти. Тъкмо отивам от шампанското и.... Просто се задавих като видях съседката си. Това момиче живее в съседния вход, познавам я. Какво прави тук?
- Тайлър добре ли си.? - Пита ме един колега.
- Да, не, сега се връщам.
Виждам как двама мъже в костюми я придружават кум съседната стая... Влизам след тях, никой не прави опит да ме спре. Подават ѝ чаша с шампанско, наблюдавам другите двойки, които се скриват за д друга врата. Какво по дяволите става тук.? Тя обаче оставя чаша си и се отправя към изхода, аз излизам обратно в коридора и я чакам.
- Пуснете ме трябва да отида до тоалетната. - добър опит, но неуспешен, отказват да я пуснат.
- Някой да извика господин Браун.
За какво пък им е съдружника ми... Хиляди пъти мамка му...
- Скъпа ето къде си била. - изричам щом влизам в стаята. Прегръщам я и я целувам по бузата. - Господа станала е грешка, тя е с мен. - и като по поръчка влиза Браун. Това копеленце, още сега бих го пратил към следващия му живот.
- Какво става тук? - пита Браун.
- Става това, че твоите сводници са вкарали Моето момиче в тъпия ти списък.
- Тя не е твое момиче. Проверена е. Освен това... - приближи се и пошушна... Си платих половин милион, за да я изчукам. Какво по добро от дев... Така го ударих, че май му счупи носа.
- Ако я доближиш Ада ще ти се види като спа процедура. Знаеш, че мога да те подпаля като факел нали?
- Господа, какво става тук? - попита нисичък мъж с бастунка.
- Татко мога да обясня.... - започна Ерик Браун, но мъжът с бастунчето не желаеше да слуша, измъкна скритото острие и замахна към лицето на Ерик. Червена следа се появи на лицето му.
- Срам и позор. Вече нямам син. Какво е това, как може.... Може да е последното което ще направя, но ще закриля списъка ти с платени момичета. Богове, как може, платени момичета, и едно от тях да се окаже ваша приятелка? Господин Блек моля ви, простете тази глупост на сина ми.
Мъжът отново за махна с бастъна, но този път с дръжката на която имаше три остри шипа, между които си поставяш прустите, но сега те се за биха в ръката на сина му. Ако разбера, че си докоснал момичето лично ще те убия. ЛИЧНО.
- Госпожице, приемете парите като обезщетение. - замоли се стареца и коленичи не както подобава на преродени, на едно коляно, а на две като просто смъртен.
- Не ви искам парите. Не искам нищо освен той да стои далеч от мен, семейството и приятелите ми.  Моля ви, изправете се. - каза тя, когато видя че старецът  е с изкуствен крак.
- Момче късметлия си, че имаш такова бижу до себе си. Ако бях с няколко години по млад щех да ѝ поискам ръката. Не го мисли, просто ѝ предложи. Виждам, че не е преродени, но сърцето и е чисто, душата и е добра. Направи я щастлива.
След тази реч, се от правихме неохотно към вратата...
- Кучко искам си роклята.
Заковахме се на място. Този луд ли е?
Ники не каза нищо. Врътна се на пръсти и свали ципа на роклята, после я метна в краката му.  Тя свали роклята пред погледа на всички, защото буквално всички се бяха стъпили да гледат. Ерик вдигна  парчето плат и го поднесе към лицето си.... Този да не би да души роклята. Щракнах с пръсти и тя Пламена в лицето му.
Наметнах Ники със сакото си, докато тя изхлузваше обувките си.
- Няма да питам какво по дяволите се случи преди малко. Просто искам да забравя.  Карах е в тишина до сградата предложих ѝ да остане у нас. Нищо че се отбихме до нейния апартамент, за да си вземе дрехи. Оставихме да свети. Когато се прибрахме в моя апартамент, тоест, апартамента на Хенри. Се преоблякох в спортен екип и си налях уиски, запали цигара. После се опомних малко.
- Извинявай, ти искаш ли питие? Ако ти пречи ще загася. - леле какъв съм идиот. Голям съм глупак. И преди да ѝ налея тя гаврътна моето, че и дръпна от цигарата ми, но се задави.
- Това е най ужасната вечер в живота ми. - изхлипа тя.
- Хей, Нкси, тази чаша си е за мен. Мисля, че това ти стига. Настаних се на дивана до нея, а тя тотално рухна милата, сгуши се до мен и се разхлипа. АМА БОГОВЕ, ЗАЩО..... Никога до сега не ми се е случвало да попадам в такава ситуация. С ревящо момиче на дивана....
- Тайлър...
- Мхм...
- Искам да забравя...
- Тук, мога да ти помогна, ако ми позволиш. - видях как едно дяволито пламъче проблесна в очите му. А тялото ми реагира само на погледа му, треперейки издайнически. Ама аз... какво ми става, Тайлър е сваляча от класа. Бих ли му позволила...
Усмихнах се дявошито на момичето докато мозъкът ми проектираше това което щеше да последва, ако тя се съгласи да ѝ помогна. Богове, толкова е сладка, невинна, особено когато се чуди къде да гледа. Знае , че ако ми позволи ще я отведа до Рая. Богове, трябва ли да разваля това примерно момиче, или тя ще ме вкара в правилния път.
В крайна сметка си кротувах като добро момче, каквото ме е възпитала да бъда  майка ми. Сладката ми съседка заспа на дивана и я пренесох в спалнята. Тъкмо се онесох до това ангелче и инстинктите ми се изозстриха, бях слух и зрение. Бях стихия. погледнах към спящата Ники. Тогава го чух, зареждането на пистолет. Имах нужда от пазители те си. 

Никой не заплашва приятелите ми

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Никой не заплашва приятелите ми. Ромул захапа ръката на Ерик  и се чу изстрел, пистолета тупна на  земята. Рем скочи на гърдите му и изръмжа в лицето му. Никога не съм бил толкова изплашен. Освен когато мислихме, че сме загубили близнаците на един панаир. Тогава бях само на 8, а те на 4. Бяха се върнали при колата, защото им се спеше, а ние ги търсихме къде ли не. Но сега се изплаших за Нея.
- Ники? ДОБРЕ ЛИ СИ? Светнах лампата, Тя се беше свила до таблата и трепереше, на половин метър от нея имаше дупка от куршум в матрака.
- Това е последния ти шанс Ерик, ако Я доближиш, Ромул и Рем  ще те кастрират. А сега се Махай. Махай се, защото ако те докопам ще искаш да не си се раждал. Сега вече и двамата имахме нужда да забравим и от много уиски. Богове нека не се мразя на сутринта. Нека и тя не ме мрази на сутринта....

ПрероденитеWhere stories live. Discover now