Дракони,предупреждение и Новата Госпожа Блек

199 20 12
                                    


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Когато Дейв се върна със сладоледа ,вече нямах желание за нищо

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Когато Дейв се върна със сладоледа ,вече нямах желание за нищо. Затътрих се в стаята си затворих прозореца и затъмних със завесите . Зяпах в една точка над себе си и не мърдах.

На вратата се почука

- Какво сега сам ли да изям всичкия сладолед?

- Остави ме хлапе.Нещо не ми е добре ,онова което направих в кабинета ме изцеди.

- Ако ти се яде ,ще ти запазя една кутийка във фризера.- после излезе и останах сама.

Супер и аз ли се разболявам? Започна да ме втриса, загубих апетит, постоянно ми се спеше и за капак тялото ми се държеше странно- не се бях чувствала преди така. Замайване слабост и един особен вид глад ,но не за храна или сладко ,а сякаш търсех нещо в мрака ,знаех ,че е там ,но не можех да го достигна. Цялото ми същество сякаш знаеше отговора ,но сякаш всичко бе блокирано и не знаех как да стигна до истината .Всичко това ме караше да се чувствам слаба и от ден на ден ,ставах по зле. След около три дни само спях. после ме присви стомаха и започнах да повръщам... хъх мразя да повръщам. Сигурно съм се заразила от Роман.

Поредния сън....

Пак онази гора ,пак купчината от камъни, заобиколих и открих малка пещера.

- Ела. Ела по- близо. Останах на входа ,но моят дракон се материализира до мен и се шмугна в пещерата. От вътрешността ѝ се разнесе страховит вой ,повтарян от ехото.

ПрероденитеWhere stories live. Discover now