Приключения в Канкун и Австаралийската пустош/ И една годеница...

241 18 2
                                    

Мексико - полуостров Юкатан - Канкун

- Даймън, направи всичко възможно да откриеш децата.- нареди майка ѝ.

- Заемам се. Само, че ще имам нужда от водач.

- Дам ,ако успееш да го събудиш, а ние с мама отиваме до Чичѐн Ица̀ ,да потърся своя духовен водач.

- Късмет ,чух че водните духове не са много дружелюбни.

- Ъъъ?

- Някой проверявал ли е Роман?

- Да, тормози Софи с капризите си .Тя каза че няма промяна .

- Ако откриеш децата веднага се обади.- смятам ,че Коул малко ще се затрудни с намирането и свързването на своя пазител.

- Колко много вяра ми имаш само ! - Двамата излязоха и Даймънд остана сама с похъркващия гид.

Матео Кристиан Алварадо си похъркваше на леглото в хотелската стая .Дали подозираше какви са семейство Блек? Дали не беше член на Организация „Залез" (разбирайте тези полагаха всички усилия и средства да се отърват от преродените) или беше член на тяхното сдружение „ История" ? Даймънд Блек надзърна в стаята на младежа. Беше заспал с дрехите ,само босите му крака леко стърчаха от долния край на леглото. Беше заспал с очилата и стар дневник с кожена подвързия. Докато Даймънд го съзерцаваше ѝ хрумна как да го събуди. Щом с обичайните методи нямаше ефект.... Тя взе дневника внимателно ,никаква реакция ,онзи даже продължи да си похърква. Отиде в банята напълни чаша с вода и се доближи до леглото.

- Пожар. Пожар....- развика се момичето, мишената ѝ се размърда ,но още не беше адекватна ,за да разбере че няма никакъв пожар .Даймънд това и чакаше ,плисна чашата в лицето му.

- Ъ? Къде ? Какво гори?

- Леглото ти . Ако не станеш до три секунди ще го подпаля .-и щракна заканително с една запалка. Тя не пушеше, но винаги имаше под ръка поне една. За всеки случай ,никога не знае човек кога ще му потрябва огънче .

- Т-т-ти имаш ли изобщо .... Не успя да довърши

- Мозък ли? -Надвеси се над момчето извади червило от чантичката си и използва очилата му като огледало. Матео Кристиан Алварадо зяпна невярващо това което наблюдаваше ,а именно устните на госпожица Блек с това толкова секси червено червило, устните ѝ изглеждаха като ягоди. Тя се наведе още съвсем малко. Божичко! Ако не получеше сърдечен арест щеше да отиде да се изповяда при първа възможност. Погледът му волю не волю попадна на деколтето на госпожицата. Тютюнево-зелената ѝ риза беше с три разкопчани копчета ,но така наведена му даваше възможност да види черния дантелен сутиен или поне дантелата по края.

ПрероденитеOnde histórias criam vida. Descubra agora