LOCO LOCO

102 11 4
                                    

Софи получи съобщението  ,но дали не беше плод на въобръжението ѝ. Вече половин час анализираше това и не беше стигнала до никъде .

Ако това беше в Русия,то къде точно.... самотна сграда насред нищото?? 

– Софи спри се ! - Лили се безпокоеше за Софи

– Не мога, май получих съновидение, или беше съобщение от Тайлър и от останалите,мисля че са в Русия,друг е въпроса до колко са добре . - Софи бше доста притеснена .Ами ,ако грешеше....

Когато успя да събере смелост Софи им разказа . Рейвън взе решение Момчетата да заминат за Русия,Софи щеше да е „луда" пациентка ,отхвърлена от няколко психиатрични клиники в Евопа. Момчетата щях ада са санитари, лекари и охрана .

След няколко дни на безсъние и уморителни тренировки,несресана и на диета Софи го докара до ниво откачалка,поне на външен вид .

На летището ги посрещна екип от клиниката . Софи позволи на кейси и Крис да я изтормозят като първия ден и даже докара един доста плашещ поглед ,а инъче е такова ангелче.

Добре увита в усмирителните ризи Софи беше отпуснала глава върху рамото на Роман и се правеше на заспала - всъщност разменяха искри. Такаши и Мей също бяха разменили по няколко искри. Така и Роман и Софи бяха подсигурени на висше ниво. 

–„Искам да ги сбъркаш, миличка. Накарай ги да съжаляват. Ти си Блек ."

– „Така ще ги подредя ,че ако са преродени ще загубят всичко,ако са простосмъртни  ще ..или ще се самоубит или просто ще откачат."

– Направо си зла.

Софи не каза нищо ,само го заплю в лицето.- както се вика, влезе в образ. 

Започна да се мята на посоки и да издава нечленоразделни звуци. 

– Санитар ,санитар... - Роман се развика.

Хенри  му се притече на „помощ" и двамата изведоха Софи  от летището ,натикаха я в малко бусче, а тя не спираше да се тръшка.

Когато пристигнаха в клиниката ги посрещн дебела лелка с кофти прическа, изгнили зъби и огромна брадавица на носа,че и с червено червило.

„Момчета стойте на близо, да не сте ме оставили сама с тази "- примоли им се Софи 

„Споко "- отвърнаха всички в един глас

Въведоха Софи в помещението с басеина . 

Софи веднага фиксира Лана до стената. 

ПрероденитеWhere stories live. Discover now