cinq

4.6K 281 170
                                    

Jennie masadakilere beni bar bölümünde bulduğunu ve buraya getirdiğini açıklarken ben de masanın etrafındakilere selam verdim. Sonra bu selamlaşma masaya eğildiğim için açılan eteğimin üstünden popoma atılan şaplakla bölündü.

Pekala tamam bunu beklemiyordum. Kim locaya eğilmiş birinin açılan eteğinden neredeyse gözükmek üzere olan güzel ve yumuşak poposuna şaplak atardı ki? Bunun cevabı muhtemelen 'sapıklar' olsa da benim de şaplak atacağım gerçeği beni sapık yapmazdı değil mi?

Kafamda ki saçma sapan konuşmadan kurtulup şokla arkama döndüğümde ikinci bir şok daha yaşadım çünkü beni şaplaklayan kişi
en son katıldığım sıkıcı partiye aksiyon katmaya çalışırken dolapta öpüştüğüm Mina'ydı.... ve Tanrım nasıl bu kadar seksi olabilirdi?

Onu şokla süzmeye devam ederken sanki az önce beni şaplaklayan o değilmiş gibi yanımdan, vücudunun her türlü kıvrımını hissetmemi istermiş gibi bana sürünerek, geçip locaya oturduğunda içimde ki küçük lezbiyen ortalığı ateşe vermeye başlamıştı.

Locada oturanların beni çoktan boş verdiğini ve kendi aralarında sohbete başladıklarını gördüğümde ben de Mina'nın yanına oturdum.

Aradan geçen aşırı sıkıcı yarım saatin ardından bunu düşünen tek kişinin ben olmadığımı anlamam Jennie'nin konuşmasıyla daha doğrusu bize sesini duyurmak için bağırmasıyla oldu.

"Hey bakın dc oynuyorlar ve bu ortam beni sıktı. Benimle onlara katılacak olan var mı?" diye sorup sol tarafta küçük bir masanın etrafında yere oturmuş beş altı kişilik grubu gösterdiğinde Lisa heyecanla ayağa kalkıp diğerlerine baktı. Bunun üzere masadan birkaç kişi daha kalktı.

Ben de ayağa kalkıp onlara katılacağımı söylediğimde yanımda oturan Mina da sanki bunu bekliyormuş gibi ayağa kalkınca ona garip garip baktım. Fakat o bunu hiç önemsemedi.

Lisa, Jennie'nin elinden tutup onu masaya doğru sürüklerken Mina da beni popomdan ittirerek locadan çıkarttı. Hani kocaman sırtım dururken popomdan ittirmesinin sebebi neydi bilmiyorum ama içimdeki dışarı çıkmak için fırsat kollayan sürtük onun popoma daha çok dokunmasını istiyordu.

Benim şaşkın halimi gören Mina "Seni bilmem ama ben burada dikilmek yerine oyuna katılmayı tercih ederim." deyip masaya ilerlediğinde bende onu takip ettim.

Mina'nın yanına oturduğumda ve kısa eteğime en içten küfürlerimi etmeye başladığımda bacaklarıma konan hırkayla bugün kaçıncı kez yaptığımı bilmediğim şok ifademle soluma döndüğümde neredeyse burnumun dibine girmiş Mina'yı görmemle kalbim deli gibi atmaya başlamıştı.

Şu an ona bana bakmayı kes ve yapış dudağıma orospu desem garip olur muydu?

Oyunun başladığını anlayıp önüme dönmeden önce Mina'ya küçük bir teşekkür etmiştim ve o da kafa sallamakla yetinmişti. Lanet olsun kafa sallarken bile seksi diye düşünen iç sesimi kenara bıraktığımda şişe Jennie ve sarışın bir kız arasında durmuştu. Kız doğruluğu seçtiğinde Jennie ona "Buradan biriyle yatacak olsan o kim olurdu?" diye sorup pis pis sırıtmaya başladığında kız gergince gülümseyip Mina'ya bakınca içimden bir his onun gözlerini oymam gerektiğini söylüyordu.

Kız Mina'ya biraz daha bakıp sonra eliyle onu gösterdi ve Lisa da kıza dönüp Mina'nın sevgilisi olmadığıyla, şansını denemesi gerektiğiyle ilgili bir şeyler zırvalamaya başladığında içimde ki öfkeye anlam vermeye çalışıyordum.

Tamam öpüşmüş olabilirdik ve lanet seksi uzun bacakları olabilirdi ama bu ondan etkilendiğim anlamına gelmezdi.

Belki de gelirdi....


472 kelime.

Herkese merhabalaaaaar.
Hayırsız yazarınız geldi. Üç bin yıldır bölüm atmıyordum ve Michaengreal12 nin ölüp ölmediğimi soran yorumundan sonra bölüm yazmaya karar verdim...

öpüyorummmm

yedi dakika ↦ michaeng ✔Where stories live. Discover now