onze

4.4K 246 138
                                    

"Burada olmaz..." deyip biraz duraksadıktan sonra "yukarı çıkalım." diye ekledim. Beni onayladığında da ayağa kalkıp ona elimi uzattım. Elimi tutup o da ayağa kalktığında birlikte merdivenlere doğru ilerledik.

Üst katta boş bulduğumuz bir odaya girdiğimizde Mina'ya arkamı dönüp kapıyı kilitlemiştim. Tekrar ona döndüğümdeyse aramızda neredeyse hiç mesafe olmadığını görmüştüm. Bu da kalbimin fazlasıyla hızlanmasına sebep olmuştu.

Aramızda geçen küçük bir bakışmanın ardından Mina beni kapıya yasladığında ben de ellerimi boynuna çıkartmış onu kendime çekmiştim.

Hiçte nazik olmayan bir şekilde alt dudağımı emmeye başladığında ağzımdan küçük bir inleme kaçmasına engel olamamıştım. Bu onun hoşuna gitmiş olmalı ki dudaklarımın üzerindeki dudakları kıvrılmıştı.

Öpüşmemiz hız kesmeden devam ederken Mina sanki imkanı varmış gibi vücudunu benim vücuduma daha da yakınlaştırıp adeta tek vücut olmamıza sebep olmuştu. Araya dilini de katıp öpüşmemizi derinleştirdiğinde kendimi ona sürtmekten alıkoyamamıştım. Alt dudağımı dişlediğinde saçlarını çekiştirerek inlemiş ve onun da inlemesine sebep olmuştum.

Kapıda olan elleri bacaklarımda dolaşmaya başladığında ben de boynunda ki ellerimle sırtına hayali daireler çizmeye başlamıştım. Bacaklarımda ki elleri yardımıyla beni kucağına aldığında ellerini kalçalarıma çıkartmış ve beni kendine bastırmıştı. Bu hareketi ikimizin de inlemesine sebep olurken nefes nefese birbirimizden ayrılmıştık.

Hiç vakit kaybetmeden boynuma inan dudakları nefesimin kesilmesine sebep olurken giydiğim büstiyeri hızlıca çıkartıp odanın bir köşesine fırlatmıştı. Artık karşısında sütyenimle kaldığımda rengi koyulaşmış gözleriyle beni süzmüş sonra da kapıdan ayırmıştı. Odada ki tek kişilik yatağa doğru ilerlerken dudakları tekrar boynumu bulmuş ve bu da yanlarından geçtiğimiz birkaç süs eşyasını devirmemize sebep olmuştu.

Yatağa ulaştığımızda beni yavaşça yatırmış ve üstüme ağırlığını vermeden boynumda ki işine devam etmişti. Boynuma kondurduğu öpücükler yerini ısırık ve dil darbelerine bıraktığından bir süre sonra boynumda birkaç morluk oluştuğuna emindim.

Dudaklarının boynumda ki her yeri keşfetmek istercesine dolaşması durduğunda köprücük kemiklerimden göğüslerimin arasına kadar diliyle bir yol çizmişti.

Beline sarılı olan bacaklarım yardımıyla onu kendime daha da çekip sürtünmeye başladığımda boynuma doğru inlemişti. Bir şeyler mırıldanıp kafasını boynumdan kaldırdığında önce kendi tişörtünü ardın da benim sütyenimi çıkartmış ve yataktan aşağıya fırlatmıştı.

Onu sütyenli olarak ilk kez görüyor olduğumdan dolayı dikkatlice incelerken onun da beni incelediğini görüp bu tuhaf anı bitirmek adına yatakta dikleşmiş ve onu kendime çekmiştim. Böylece bizi tekrar ateşli bir öpüşmenin içine sürüklemiştim.

Dillerimiz kendi aralarında bir savaşa girdiklerinde yataktaki eli sol göğsümü bulmuş ve sıkmıştı. Bunun üzerine ağzının içine doğru bir inleme bıraktığımda boynunda ki ellerimi sütyeninin kopçasına indirip açmıştım. Onun da yardımıyla sütyenini çıkarttığımda artık ikimizin de üst bedenleri çıplaktı.

Sütyenini çıkartırken dudaklarımdan ayırdığı dudakları göğüslerime indiğinde vücudumdan küçük bir titreme geçmişti. Dudakları sağ göğsümü bulup küçük öpücükler kondurmaya başladığında eliyle de sol göğsümü yoğuruyordu. Bir süre sonra işe dilini ve dişlerini de kattığında çığlıklarım odada yankılanmaya başlamıştı.

Bir süre diğer göğüsümle de ilgilendikten sonra yatakta biraz doğrulmuş ve benim de yardımımla eteğimi çıkartmıştı. Ben de onun şortunun düğmelerini açmaya başladığımda bana yardımcı olmuş ve şortunun da tıpkı eteğim gibi yerle buluşmasına sebep olmuştu.

Tekrar üzerime eğilip dudaklarımı sömürmeye başladığında belimdeki eli iç çamaşırımın kenarlarımda dolaşmaya başlamış ardından da tırnaklarıyla kasıklarıma daireler çizmeye başlamıştı.

Zaten sonra her şey çok hızlı gelişmişti.

İç çamaşırlarımızın yerle buluşmasının ardından üzerime oturan Mina bana sürtünmeye başladığında birbirlerine kenetlenen ellerimiz ve odayı saran inlemelerimiz eşliğinde sona gelmiştim. Tam o sırada üstümden kalkan Mina beni şoka uğratsa da girişimde hissettiğim parmaklar şokumu bir kenara bırakıp kendimi ona itmeme sebep olmuştu. Titreyen bedenimi parmaklarına doğru ittiğimde "Söylesene Chaeyoung minik deliğin kaç parmağımı içine alabilir?" diyen Mina'yla ne zaman kapattığımı bilmediğim gözlerimi açıp ona cevap vermiştim "Dene ve gör."

Ardından da içimde hissettiğim parmaklarla acı içinde bir çığlık atmış ve kısık sesimle konuşmuştum "Hı-hızlan" bunun üzerine hızlanmak yerine içime üçüncü parmağını sokan Mina'yla da çığlıklarım artmıştı.

Yaptığı gel-gitleri hızlandırıp boşta kalan elini de göğsüme getirip sıkmaya başladığında sona geldiğimi anlamıştım.

Çığlıklarımın arasında titreyerek boşaldığımdaysa dudağıma küçük bir öpücük kondyrup kendini üzerime bırakmıştı.









619 kelime.

Sanırım utançtan ölen ilk insan ben olacağım. Hayatımda ilk kez smut yazdım, umarım hoşunuza gitmiştir. Hatalarım varsa üzgünüm, bölümü kontrol edemedim. Hepinize iyi günler.

Rekor oy ve yorum bekliyorum bu bölüme.

yedi dakika ↦ michaeng ✔Where stories live. Discover now