quatorze

2.8K 194 63
                                    

Sonunda çıkış işlemlerini halleden Lisa ve Mina hastaneden çıktıklarında yaklaşık kırk dakikadır oturduğum, popomun düzleşmesine sebep olan kaldırımdan kalkıp üstümü silkeledim. Bu sırada Lisa da yanındaki Mina'yı bana doğru ittirip Jennie'yi kolunun altına almış ve"Hadi eve gidelim." demişti.

Bunun üzerine ben de soğuktan titreyen bacaklarımla Mina'nın belinden tutup onu hızlıca arabaya doğru yönlendirmiştim. Lanet Jisoo ve Nayeon yüzünden Mina ve Lisa hariç hepimiz kesin hasta olacaktık, ordu olarak. Çünkü bu ordu yaklaşık kırk dakika önce hastane güvenliği tarafından dışarı atılmış bir orduydu. Olaylar gerçek anlamda çok hızlı gelişmiş ve ne olduğunu anlayamadan kaslı kollara sahip aşırı seksi bir güvenlik görevlisi tarafından adeta dışarıya fırlatılmıştım.

Jisoo bağırarak Nayeon'un üzerine atladıktan sonra Nayeon bağırmaya ve ondan kurtulmaya çalışmıştı. Ama sadece çalışmıştı. Çünkü Jisoo bacaklarını ona adeta bir ahtapot misali sarmış ve elleriyle saçlarına yapışmıştı.

Tam da o sırada odaya giren Rosé şokla Jisoo'ya bakmış sonra da onu Nayeon'un üzerinden almaya çalışmıştı. Ama bu da başarısız bir denemeden ileriye gidememişti ve sonra Rosé yine çapkınlığını konuşturup Jisoo'nun dudaklarına yapışmıştı!

Ben de dahil herkes olayı şokla izlerken tabi ki en çok şok olan Jisoo'ydu. Zaten amacı Jisoo'nun dikkatini dağıtmak olan Rosé onun bu şokundan yararlanıp Jisoo'yu kucağına doğru çekmişti. Böylece Nayeon da kurtulmuştu.

Derin bir nefesi içine çekip korkuyla kalbini tutan ve hala yerde yatan Nayeon'a acıyarak baktığımız sıradaysa bağırarak odaya giren Joy yerde yatan Nayeon'u görmemiş ve onun üstüne basmıştı. Bu yüzden de şu an Nayeon'un üstünde ki göbeği açık tişörtünden görünen bir çift topuklu ayakkabı izi vardı.

Biz Nayeon'a tekrar acıyarak baktığımız sıradaysa Nayeon'un ayağa kalkmasıyla artık acıyarak baktığımız kişi Joy olmuştu.

Bu sefer de Joy ve Nayeon birbirlerine girdiğinde Jeongyeon ve Momo onları ayırmak için hızlıca yanlarına ilerlemiş sonuç olarak ta kavgaya dahil olmuşlardı. Dahyun da sevgilesine acıyıp kavgaya dahil olduğunda ben de sevişen Rosé ve Jisoo'nun yanından ayrılıp Jennie ve Lisa'nın yanına geçmiştim. Fakat sonra onların da öpüşmeye başlamasıyla Mina'nın yatağının kenarına oturmuş ve dikiş atılan elini incelemeye başlamıştım.

Mina'nın yaralanmasına üzüldüğümden dolayı dolan gözlerimle ona bakıp önce eline sonra da alnına küçük birer öpücük kondurmuş ve gülümsemesine sebep olmuştum. İşte tam o anda da Mina'nın benim için sadece basit bir, tek gecelik ilişkiden fazlası olduğunu anlamıştım. Bu ona daha da duygu dolu bakmama sebep olduğunda gülümseyerek tüm yüzümü en ince ayrıntısına kadar inceleyen bir Mina'yla karşılaşmama sebep olmuştu.

Fakat ilk kez yaşadığımız bu duygu dolu an aptal arkadaşlarım yüzünden bok yoluna gitmişti. Çünkü onların kavga sesleri yüzünden insanlar rahatsız olmuş ve güvenliği çağırmışlardı. Aniden odaya dalan beş güvenlik görevlisi de bizi kollarımızdan tutarak hızlıca dışarı doğru çıkarmaya başlamıştı. Mina'dan ayrılmak zorunda kaldığım için en içten küfürlerimi ilettiğim güvenlik görevlisi beni tam anlamıyla siklememişti ve tıpkı diğer arkadaşlarım gibi dışarıya fırlatmıştı.

Dışarı fırlatıldıktan sonra kavga etmekten yorulmuş olan arkadaşlarım bahçenin köşesinde ki tek boş banka doğru ilerlemiş ve kucak kucağa oturmuşlar minik banka zar zor sığmışlardı. Ama yavaş koşup onlara yetişemeyen ben ve her daim flörtleşen Jenlisa ikilisi ayakta kalmıştık.

Bunun üzerine de Lisa, onlara biraz bakmış ve sonra ortamda ki tek güvenilir kişi olan Jisoo'nun kucağını boşaltmak için Rosé'i yere fırlatıp onun yerine Jennie'yi oturtturmuş ardından da ona minik bir öpücük verip uslu durmasını söyleyip hastaneye doğru ilerlemişti.

Biz de kırk dakika kadar bir süre dışarıda Lisa'nın çıkış işlemlerini yapması ve Mina'nın son kontrollerinin yapılmasını beklemiştik. Neden bu süreyi arabalarda bekleyerek geçirmeyip dışarıda donmayı tercih etmiştik bilmiyordum...

Sonuç olaraksa şu an herkesin sırayla hapşurduğu, sümüklü peçetelerin havada uçuştuğu bir arabada evlerimize doğru ilerliyoruz.





568 kelime.

Herkese merhabalaaaar. Bir sonra ki bölüm Mina Chae'yi kıskansın artık diyenleri görebilir miyim?

Hdjxkdkxlx sürekli sonra ki bölüm Mina Chaeyoung'u kıskanacak deyip bir türlü yazamadım. Ama sonra ki bölüm yazacağım, söz.

Vote ve yorumlarınızı bekliyorum, öpüldünüz<3

yedi dakika ↦ michaeng ✔Where stories live. Discover now