six

4.6K 326 129
                                    

Mina ve kızın birbirleriyle olan iğrenç flörtöz bakışmalarını takmamaya çalışarak oyuna odaklandığımda şişe benimle mavi saçlı bir çocuğun arasında durdu. Yerimden kalkmak için fazla üşengeç olduğumdan mavi saçlı çocuğa "D" dediğimde düşünür bir ifade takınıp etrafına bakındı.

Bu ifadesi uzun sürmeyip tekrar bana döndüğünde yüzünde ki pis ifadeyle "En son ne zaman ıslandın?" diye sorduğunda kızaran yüzümü önemsememeye çalışarak düşünmeye başladım.

TANRIM ŞU ANDA BU SAÇMA SAPAN PARTİDE BUNU DÜŞÜNDÜĞÜME İNANAMIYORUM!

İki gündür Jeongyeon unnienin evinde olduğumu hesaba katarsam ondan önce ki hünlerde de evde boşboş oturup film izlerken buna sebebiyet verecek bir sahne geçmemişti. Zaten sonra da partiye gitmiştik.

Partiyi düşünürken yanımda ki Mina'nın meraklı bakışlarını farkettiğimde aklıma üç gün önce onunla olan öpüşmemiz düştü....

Tanrım neden benim ıslanmam o aptalı ilgilendiriyordu ki.

Öpüşmemiz gözümün önünden geçerken yutkunup bana bakan meraklı gözlere döndüm ve "Üç gün önce." cevabını verdim.

Cevabımdan sonra utandığımı belli etmemeye çalışarak şişeyi çevirmek için masaya eğildim ve en son masaya eğildiğimde popoma yediğim şaplak aklıma gelince de hızlıca geri oturdum.

Şişe dönmeye başladığında Mina'nın bana baktığını farkedip ona döndüm ve döndüğümde de onu bu gece bir kere daha öpmek istedim.

Tanrı aşkına dibine girmiş seksi hatunun tekini öpmeyi herkes ister.

O da sanki benim deli gibi atan kalbimin sesini duymuş gibi, ya da sadece dibime girdiği için büyüttüğüm gözlerim yüzünden de olabilir, kıkırdadı ve bu kıkırtı sanırım ölene kadar dinlemek istediğim tek sesin ne olduğunu anlamama sebep oldu.

Ben içimden onun kıkırtısına şiirler yazarken o kulağıma yaklaştı ve "72 saattir ıslanmaman kimseyle bir şeyler yaşamadığın anlamına mı geliyor?" dedi sonra ben şokla yine gözlerimi büyüttüğümde -tabi o bunu görmedi çünkü kulağıma eğilmiş durumdaydı- sesli bir nefes verip içimde ki lezbiyenin tribünleri coşturmasına sebep olduktan sonra da devam etti "Söylesene Chae öpüşmemiz seni çok mu etkiledi?"

Onun bu ben egoluyum ve bel altı konuşurken utanmam kızım şeklindeki konuşması yüzünden içimde ki kargaşa bir anda durulduğunda bunu fırsata çevirip kafamı biraz yukarı kaldırdım ve dudaklarımın kulağına temas etmesini, ki o bunu bana yapmış olsa muhtemelen şu an kırbaçla beni diyor olurdum, sağlayarak konuştum "Hayır senin aksine benim cinsellik meraklısı olmadığımı gösterir. Ama bu soruların cevabını merak ettiğine göre asıl etkilenen kişi sen olmalısın Mina."

Biliyorum, biliyorum. Verdiğim karşılık resmen benim babam senin babanı döver konulu bir tartışmadan fırlamış gibi ve ilkokul seviyesinde. Ama onun gibi aklını cinsellikle bozmuş biri şu an kulağına değen dudaklarım yüzünden ne dediğimi azıcık bile algılayamamıştır. Ayrıca o gece rüyalarımı süslediğini bilmesine de gerek yok değil mi?

Bana bu nasıl bir karşılık gerizekalı diye bakan bir Mina olup olmadığını kontrol etmek için geri çekildiğimde dudaklarıma bakan Mina'yla onun beyninin kafatasında değil belaltında olduğunu tekrar anlamış oldum.



433 kelime.

Selammmm 9 vote 5 yorum demiştim ve bu miniş sınır bile dolamadı....

Ama olsun ben yinede yb atayım dedim (ne kadar iyi birisiyim😋😭) umarım bölümü beğenmişsinizdir.

Kendinize iyi bakın<3

yedi dakika ↦ michaeng ✔Where stories live. Discover now