30.Bölüm

3.8K 255 16
                                    

Talha'nın uyanmasından bir hafta geçmiş genç adam Meryem'in ve annesinin sayesinde hızlı toparlanmıştı. Sabah hastaneden çıkışlarını yapmışlar şimdi geldikleri yeni evlerinin odasında uyuya kalmıştı.

Odaya sessizce giren Meryem uyuya kalan adamın yanın da ki boş bir koltuğa oturdu. İlaçların etkisiyle uyuya kalıyordu çoğu zaman.

Meryem, yüzüne yayılan hafif tebessümle izlemeye başladı genç adamı. Uzayan sarı saçları göz kapaklarından yana doğru kayarken saçlarının uzadığını farketmişti. Her haliyle güzel olabilirmiydi bir insan o her haliyle kusursuzdu.

Bu kadarcık görüntü İçine sıcak bir esintiye sebep olmuştu genç kızın. Bu duygular onunla beraber her geçen gün yoğunlaşmaya başlıyordu.

Genç kız sağ eliyle adamın alnına dökülen saçlarını kenara doğru çekti. Yüzünde bir tebessüm yüreğinde bu zamana kadar hissetmediği bir sıcaklık vardı. Ona aşık oluyordu.

Bir nefes alıp ellerini çekti genç kız.

Bu zamana nasıl da gelmişlerdi. Babasına olan kiniyle yapmadığını bırakmayan genç adam canını sıkan babasının sırf onu uğraştırmak için spor salonun da bir eyleme giriştiği günlerden birinde salona tevafuk eseri giren genç kızla hayatı değişmişti. İlk gördüğü an öyle farklı gelmişti ki gözüne ve öylesi güzel.

Ama buna fazla takılmamıştı çünkü o istediği her insanla oynar bir kenara savururdu. Hepsi babasına olan kinini bastırmaya sebepti. Ama meryem başkaydı bambaşka.

Meryem düşüncelerde kaybolurken Talha yavaştan gözlerini açmaya başladı. Elini saran sıcaklıkla başını genç kıza çevirdi. Kısık çıkan sesiyle

"Burdasın" dedi bir insanın sesi sevgi yayabilirmiydi. Onun ki yayıyordu işte.

Meryem başını sallamıştı gülümserken. Genç adam yatağında zorda olsa yorgun bedeniyle dikleşirken bir nefes almış gözlerini genç kıza çevirmişti.

Bakmaya doyamamak..

Talha genç kızın ellerini sıkıca tuttu.

"Uyandığımdan bu yana kaç gün geçti. Annem de sende çok yorgun olmalısın"

Genç kız gülümsedi. Öyle sıcak bir gülümse idi ki. Genç adamın yüreğini ısıtmaya yetmişti. Bir kadını küçük bir tebessüm ne kadar süsleye bilirdi.

Odanın kapısı tıklatıldı. İkisinin gözleri kapıya dönerken içeri önce annesi girmişti. Annesinin o güzel yüzüne yayılan gülümseme ile.

"Mustafa geldi"

Odaya Karoline'in ardından Mustafa girerken Meryem'in yükselen kaşlarıyla

"Geleceğini söylememiştin"

Genç adam hafif bir tebessüm ederken.

"Aradım ama bakmadın" dedi

Genç kız sessize aldığı telefonu aklına gelirken yüzünü ekşitmiş.

" Talha uyanmasım diye sessize almıştım unuttum"

Mustafa, ablasına sarılıp.

"Önemli değil nasıl olsa gelecektim" dedi ve Talha'ya yaklaşıp elini omzuna koydu kulağına doğru yaklaşırken

"Seni uyandırana kadar canı çıktı şimdide uykularının bölünmemesi peşinde. Bu kadınları anlamak zor" demişti. İki genç gülümserken
Meryem kardeşine kötü bakışlar arıp başını sallamakla yetinmişti. Kardeşi onunla uğraşmayı seviyordu.

VERA Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ