2.

25K 2.3K 783
                                    


"Taehyung.. Taehyung. Taehyung!"

"Ne oldu? Uyuyakalmışım."

"Evet. Hoseok ile Namjoon denize gittiler. Şu yeni çocuk da aralarına katıldı. Anlaşılan Jungkook Mark'ın küçük kuzeniymiş. Jackson'da bizimle tanıştırmak için yanımıza getirmiş. Sanırım artık bizimle takılacak ama-"

"NE!?!"

Taehyung aniden yerinden fırladı. Seokjin ise bu tepkiyi beklemediğinden şaşkınlıkla gözlerini kocaman açarak karşısındaki sinirli çocuğa bakıyordu.

"Ne oluyoruz? Zaten bunu istemiyor muyduk?"

Taehyung anlamaz bir şekilde Seokjin'e baktı. Aslında doğruyu söylüyordu. Başından beri istedikleri şey buydu. Fakat Taehyung, çocuğu gördüğü an ondan hoşlanmamıştı. Genel olarak herkese karşı bir ön yargısı vardı, Jungkook'a özel bir şey değildi.

"Jackson grubunda istemiyor muymuş? O imalı bakışlarının anlamı neymiş o zaman, puşt herif.."

Seokjin afallamıştı. Küçüğünün ön yargılı birisi olduğunun farkındaydı ama böylesi bir tepkiye alışık değildi. Sakince nefes alıp anlatmaya başladı.

"İmalı bakışa mı takıldın cidden Tae? O her zaman öyle. İstemiyor değil ama Mark'ın kuzeni sonuçta, rahat hareket edemeyeceklerini düşünüyordu. Boşversene, bu bizim için bir avantaj! Çocuk dehşet yakışıklı kızlar etrafımızda fır dönecek."

Seokjin çocuğa göz kırparak zafer almış bir şekilde gülümsedi. Taehyung da ona hak vererek başını salladı. Mark'ın bir kuzeni varmış demek diye geçirdi içinden.

"Namjoonlar geldi."

Namjoon ıslanmış saçlarını geriye atarak Seokjin'in üstüne atladı. Altta ezilen ve ıslanan çocuk bağırırken Namjoon kahkahalarla gülüyordu. Hoseok ve Jungkook ise aralarında konuşarak yanlarına doğru geliyorlardı.

"Taehyung! Uyanmışsın."

Hoseok ıslak saçlarını yana atarken Taehyung'un yanına oturdu. Jungkook'a da gel işareti yaparak yanına çağırdı. Çocuk itiraz etmeden yanına oturdu.

Hoseok, Taehyung'un Jungkook'tan hiç haz almadığını biliyordu ama ön yargılı oluşundan da hiç hoşlanmıyordu, aklına gelen fikirle aniden ayaklandı.

"Ah hergeleler.. Şunları ayırıp geliyorum hemen."

Hoseok hâlâ didişen Namjoon ve Seokjin ikilisinin yanına koştu. Jungkook ve Taehyung'un aralarındaki şeyi çözmeleri için onları yalnız bırakmaya karar vermişti.

"Sanırım benden hoşlanmıyorsun."

Jungkook hafif morali bozulmuş bir ifadeyle Taehyung'a bakıyordu. Taehyung çocuğun yüzüne baktı. Kaşları çatılmış, gözleri hüzünle eline aldığı taşları izlemeye başlamıştı. Tepkilerine karşın Taehyung afallamadan edememişti. Belki de onu başından beri yanlış anlamıştı?

"Çünkü bakışların rahatsız ediciydi."

Jungkook irkildi. Nasıl bakmıştı ki esmer oğlana? Farkında bile değildi.

"Nasıl baktığımı bilmiyorum ama yanlış anlamışsın. Niyetim kötü değil, arkadaş olmak istiyorum sadece. Kusura bakma."

Taehyung tamam dercesine başını salladı. Jungkook'un ondan iki yaş küçük olduğunu duymuştu uykuya dalmadan önce. Çocuğa çok fazla yüklenmemesi gerektiğini fark etti. Elini sıkması için uzattı.

"İyi geçinelim."

Jungkook gelen eli sıkarak gülümsedi. Taehyung çocuğun gülen yüzünü tavşana benzetmişti. Gülmemek için kendini zor tutmuştu zira bu sert yüzüne nazaran tatlı bir detaydı. O sırada Namjoon, Hoseok ve Seokjin zafer almışçasına dans ediyorlardı.


bundan sonraki bölüm güzel

bir yaz gecesi rüyası | taekookWhere stories live. Discover now