23

13K 1.2K 333
                                    

geçiş bölümüdür. yorumlarınızı bekliyorum.♡

Jungkook'un kalbi duyduğu cümleyle saniyede on kez atarken Taehyung adımlarını hızlandırmış ve arkasına bile bakmadan yürümeye başlamıştı. Jungkook ne konuşacaklarını tahmin edebiliyordu ve bu onu oldukça germişti. Sakinleşmeye çalışarak adımlarını hızlandırdı. Görüş alanına giren büyükleriyle yüzüne normal bir ifade takınarak Yoongi'nin yanına ilerledi. Taehyung'da Jimin'in yanındaki yerini almıştı.

"Kahvaltı dağıtılmaya başlamış. Hadi gidelim beyler."

Seokjin masalarının üstünü temizlerken herkese seslenmiş ve diğerlerini beklemeden ilerlemeye başlamıştı. Acıkmıştı ve uykusuzdu. Namjoon ve Hoseok da büyüklerinin yanına yetişirken Taehyung ayaklanmak için yerinden kalkan Jimin'i durdurdu.

"Ne oldu Taehyung? Acıkmadın mı?"

Jimin arkadaşının durgun haline şaşırırken cevap vermeyişine daha da çok şaşırmıştı. Arkadaşının yanına otururken büyüklerine önden gitmelerini söylemiş ve Namjoon'dan tamam anlamında bir dönüt almıştı. Yoongi ve Jungkook ikiliye kısa bir bakış atmış ve onlar da diğerlerinin arkasından yürümeye devam etmişti.

"Herkes gitti TaeTae, anlat bakalım."

Taehyung bakışlarını Jimininkilerle birleştirirken arkadaşının ne konu hakkında konuşacaklarını bildiğini biliyordu. Ona Jungkook'tan bahsetmişti. Jimin bunu normal karşılamış ve onun da küçüğün bakışlarını fark ettiğini söylemişti. Jimin'in fark etmemesi imkansızdı zaten, o da aynı bakışlara sahipti. Min Yoongi'ye aynı gözlerle baktığına emindi.

"Jungkook değil mi?"

"Evet."

Jimin huzursuzca kıpırdanırken bir kolunu Taehyung'a attı. Taehyung anında Jimin'in kolunun arasına girerken başını arkadaşının küçük omzuna yasladı. Jimin, Jungkook hakkında konuştukları zaman boyunca oğlanı ilk defa bu kadar dertli görüyordu. İlk defa bu kadar düşünceli ve üzgündü. Bir şeylerin değiştiğini hissediyordu.

"Jimin onu çok üzüyorum."

"Ne yapıyorsun da üzüyorsun Taehyung?"

Jimin'in ciddi çıkan sesine karşılık Taehyung arkadaşının sinirlendiğini görünce kıkırdadı. Asla ama asla Taehyung'a suç konduramazdı Jimin. Konu kendisi olmadığı sürece.

"Onun bana gitgide bağlandığını görüyorum. Hoseok ile yakınlığımı o kadar kıskanıyor ki bugün gözleri dolu doluydu. Jimin ne yapacağımı bilmiyorum. Hislerimin olduğunun farkındayım ama ben çok kararsızım. Çok kötü his-"

"Taehyung."

Jimin, Taehyung'un başını yasladığı kolunu kendine çekerken sırtını dikleştirdi ve küçük ellerini arkadaşının büyük ellerine doladı. Taehyung'un dolmuş pınarları çaresizliğini gözler önüne seriyordu.

"Taehyung, seni çok sevdiğimi ve her zaman yanında olduğumu biliyorsun değil mi? Benim ne yaşadıklarımu senden başka kimse bilmiyor. Yoongi için ne denli acı çektiğimi, kuzenime aşık olduğum için ne denli kendimi suçladığımı çok iyi biliyorsun. Ve bunlar olurken senin de benim yüzümden ne kadar acı çektiğini ben biliyorum. Ağlama, ağlanacak bir şey yok ki bunda. Yoongi'ye karşı hislerim olduğunu fark ettiğimde ilk ben de garipsemiş ve kötü hissetmiştim. Ama fark ettim ki kötü hissetmemi gerektirecek hiçbir şey yok ortada, sana yemin ederim ki hiçbir şey yok Taehyung. Senin Jungkook'u sevdiğini görebiliyorum. Benim aksime cesur ol ve sevdiğine sahip çık. Bunu şimdi yapmazsan her şey için çok geç olabilir. Üzülme benim ruh eşim. Dayanamam senin üzülmene ben."

bir yaz gecesi rüyası | taekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin