4

22.6K 2K 935
                                    

LÜTFEN OKUMADAN BAŞLAMAYIN

Hikayenin başında bu açıklamayı yapmak istemezdim ama artık rahatsız edici olmaya başladı bu durum, kaç tane yorumu sildim bilmiyorum, kaç kez sinirlenip hikayeyi kaldırmak istediğimi de bu saygısızlığa karşı.

Eğer ficimde başka bir ficin karakterinin yorumunu yazacaksanız okumayın, yorum yapmayın, sizin beğeninizi dahi istemiyorum.

Bunu dikkate alacağınızı düşünerekten bu konudaki hassasiyetimi yeterince belirttiğimi düşünüyorum, keyifli okumalar dilerim.




Jimin eşyalarını büyük bir mutlulukla toplarken birden kapısı çalındı.

"Girebilirsin anne."

"Anne?"

Jimin tanıdık sesle birden yerinden sıçradı. Bu kişi Min Yoongi idi. Park ailesinin uzaktan akrabalarının oğlu, zengin ve aynı zamanda soğuk bir yapıya sahip olmasıyla bilinirdi. Jimin afallayarak yönünü oğlana dönerken büyüğünü süzmeden edememişti.

"Hyung? Ne işin var burada?"

Yoongi istifini bozmadan gözlerini küçüğün büyükçe açılmış gözlerine dikti. Büyük haberi almamıştı anlaşılan diye geçirdi içinden.

"Bu sene ben de sizinle yazlığa geleceğim. Ailen söylemedi mi yoksa?"

Jimin'n gözleri şimdi daha da çok açılmıştı. Bavulunu toplamayı bırakıp yatağına oturdu. Kimse ona bir şey söylememişti. Sadece annesi küçük bir süprizden bahsetmişti fakat Jimin böyle şeylerden hoşlanmadığı için aklından silmişti.

Min Yoongi yaz ayından nefret ederdi. Park ailesi her yaz onu da çağırmasına rağmen Yoongi nazikçe reddeder ve güneşe çıkmaktan olduğunca kaçınırdı. Fakat bu sene gelmek istemişti. Nedenini daha kendisi de tam bilmiyordu, sadece gelmek istemişti.

"Bu yüz ifadesini takınacaksan gelmeyebilirim. Sorun olmaz benim için Jimin."

Jimin ani bir hareketle kalktı ve büyüğünün yanına ilişti.

"Saçmalama hyung! İstiyorum! Sadece bu zamana kadar sürekli reddetmiştin ve anlarsın ya.. Şaşırdım. Bu yaz güzelce eğlenelim."

Jimin'in gülünce kısılan gözleri Yoongi'yi rahatlatmıştı. Çünkü bir kere onun "benim gözlerim sadece gerçekten mutluysam böyle kaybolur." deyişini yakalamıştı. İçten içe sevindi.

"O halde eşyaların hazırsa aşağıya inelim. Annenler bizi bekliyor."

"Tamam hyung geliyorum."

Jimin ilk defa Min Yoongi ile beraber bir yaz tatili geçirecekti. Neler olacağını düşünmekten kendini alamıyordu. Büyüğü fazla soğuktu ve hiç de arkadaş canlısı biri değildi ama ona karşı her zaman sıcak davranıyordu. Bu Jimin'i nedensizce mutlu hissettiriyordu.

***

"Bak geldiler!"

Taehyung'un seslenişiyle hepsi ayaklandı. Jungkook bile ilk defa göreceği tanımadığı bu kişi için oldukça heyecanlıydı. Araba yavaşça önlerinde durdu. Jimin kapıyı hızlıca açıp arkadaşlarına sarılırken Jungkook sadece bakmakla yetinmişti. Tombul yanaklı, güzel suratlı çocuk fazla sevimli görünüyordu.

Arabadan inen diğer kişi Jungkook'un gözüne ilişti. Tanıdık kesim siyah saçlar ve ona eşlik eden bembeyaz ten Jungkook'a oldukça tanıdık geliyordu.

"Yoongi hyung!!"

Yoongi küçüğünün sesini duyunca aniden kafasını o yöne doğru çevirdi. Jungkook ağzı kulaklarında yarım ağız gülümsüyor, ona el sallıyordu.

bir yaz gecesi rüyası | taekookWhere stories live. Discover now