Capitolul 16

785 125 33
                                    

Nu am putut să închid un ochi toată noaptea, m-am gândit la ceea ce am făcut în camera profului. Cred că m-am smintit, am visat că proful îmi rupe hainele, că mă savurează, ca pe o prăjitură cu frișcă și căpsuni! Îmi simt corpul tensionat și nu îmi place senzația.

Trebuie să fac ceva să îmi treacă starea asta nervoasă. Iau o cutie cu înghețată din frigider și mă îndrept spre sufragerie. Stau tolănită pe canapea, cu cutia de înghețată cu mentă în brațe și butonez telecomanda televizorului.

Nu este nimic important la tv. Așa că iau telefonul, mmm, să vedem pe cine terorizăm cu mesaje perverse? Între prof, Luis și Archie. Ala bala portocala, ce ironie tot proful este! Tastez repede mesajul.

" Scumpule, arăți sexi în jenși negri și tricoul alb, te face să arăți, mmm, delicios!" trimit mesajul.

Mai înghit o lingură de înghețată cu mentă, este delicioasă și răcoroasă. Parcă îmi mai calmează starea asta de agitație. Telefonul mă avertizează că am primit un mesaj, îl ridic repede și mă uit.

" Dacă domnișoara vrea să îmi zică numele ei, atunci îi pot arăta și oferi mai mult!"

M-am înecat cu înghețată, tușesc ca o isterică din cauza mesajului. Vai, da pervers mai este, hm, se pare că are o latură pe care nu o cunosc, iar asta îmi pune un semn de întrebare.

Oare știe că îi trimit eu mesaje? Nuuu, nu cred? Că nu are numărul meu.

"Momentan sunt puțin ocupată, poate mai târziu sau altă dată!tastez repede și îl trimit.

Iar răspunsul nu întârzie să apară.

" Nu știi ce pierzi iubito, vreau să te văd, să te ating, să te duc la extaz, să îmi strigi numele când te pătrund!"

Mă uit ca tuta la mesaj și înghit în sec, oare îmi trebuie ochelari? Sfinte Lucifer, te răzbuni pe mine, clar, ăsta este o altă mașină de făcut sex. Scriu iar un mesaj.

" Și dacă iubita nu este doritoare să facă sex sau să nu știe ceva de acest subiect, prea tabu?"

Repede mai trimite mesajele, ori a aflat de tastatura vocală?

" Este doritoare, doar că nu vrea să recunoască! Și ce sex nebun aș face cu tine iubito! Crede-mă, mă înnebunești!"

Clar, este pierdut săracul, numai sex are în capul ăla. Când să scriu iar un mesaj aud un ciocănit la ușă, oftez și mă ridic cu greu de pe canapea. Mă duc și deschid ușa, în fața ochilor îmi apare capra bătrână de maică-mea toată un zâmbet și albă ca stafia. Un cioroi negru este spânzurat de cotul ei. Îi trântesc ușa în nas și îl strig pe bunicul.

― Bunicule, te caută o capră bătrână și un cioroi. strig ca o disperată de pe canapea.

Vine bunicul din bucătărie curios. Îi fac semn spre ușă. Stau frumos pe canapea cu înghețata în brațe. Bunicul deschide ușa și rămâne mut.

― Charles, zice capra cu o voce de pisică în călduri.

― Diana, zice bunicul cu voce gâtuită.

Este clar, sa pierdut undeva pe drum, proteza este pe parchet, iar vocea cine naiba știe?

―Nu ne poftești în casă Charles? vai, ce mă irită pe auz vocea ei.

―Da, sigur că da! spune bunicul cu o voce rătăcită.

Intră în casă așa cum merg fotomodelele pe podium, dar este unul șubred, că îi cam tremură picioarele pe el, cred că din cauza tocurilor. Mă uit la ea, cum naiba poate o femeie de 45 de ani să se comporte ca o adevărată curvuliță, cu părul vopsit negru, rochia aia roșie mult prea decoltată și scurtă. Și cu tocurile alea, dar mai ales nelipsitul ruj de nuanță roșu sângeriu. Și împopoțonată cu inele, cercei, coliere, ce să mai un adevărat bazar. Îi mai lipsește dresul tip plasă.

EvelynDove le storie prendono vita. Scoprilo ora