Capitolul 29

786 119 28
                                    

 

       Gabriel

      ― Și mi-e mi-a fost dor te tine, profule! Când am auzit aceste cuvinte, pur și simplu i-am acaparat buzele într-un sărut dulce, plin de dor, de speranță.

       ―Săptămâna asta a fost un adevărat coșmar fără tine! Să te văd la liceu și să nu pot vorbi sau atinge, pentru mine a fost un calvar! Când am aflat că o să stai o lună la detenție, atunci am vorbit cu directoarea ca să executi pedeapsa cu mine.

       Se uită în ochii mei și îmi zâmbește inocent. Oh, o iubesc așa mult pe zăpăcita din fața mea. Îmi împreunez degetele cu ale ei și mergem spre casă, la mine.

       Intrăm în dormitorul meu și închid ușa, nu îmi pasă de restul lumii, îmi pasă de ea și de mine. Oh, mi-a fost dor să dorm cu ea în brațele mele, să îi simt parfumul, să mă trezească dimineața cu farsele ei.

      Știu că mai are două luni de studiu, două luni în care voi face tot posibilul să o țin aproape. Nu vreau să mai stau departe de ea. Se plimbă prin cameră și atinge lucrurile cu degetele, mă duc în spatele ei și o iau în brațe, o sărut ușor pe gât și ea scapă un mic geamăt.

       Îmi bag mâinile pe sub tricoul ei și trasez cercuri pe abdomenul plat. Se încordează și geme. O întorc cu fața la mine și îi pun stăpânire pe buzele ei, o sărut cu pasiune și dor. Îi explorez lăcașul dulce și păcătos, cu degetele îi ridic ușor bluza și rămâne doar în sutienul negru, oh, femeia asta mă înnebunește cu acest sutien!

       Îmi trage tricoul și mi-l dă jos, cu degetele ei micuțe, trasează linii pe pielea mea, simt că ard de dorință. Mă sărută pe piept și apoi ridică ochii spre mine. Of, drace, cred că voi zbura, de atâta euforie! O împing ușor în pat și îi sărut fiecare porțiune din pielea fină a abdomenului, ea se încordează și scapă mici gemete.

      — Iubito, ești sigură că vrei asta? Se uită în ochii mei și zâmbește.

      — Vreau să aflu ceea ce toți iubesc cu atâta pasiune și anume sexul! zice ea hotărâtă.

       — Hahahah, iubito, numai tu poți zice așa ceva! Și noi nu vom face sex ci dragoste iubito! Vreau să te iubesc așa cum meriți, să te duc până la lună și înapoi să te fac să vibrezi de iubire și dragoste! Se uită la mine euforică și
îngaimă cuvinte fără sens.

        Mă așez deasupra ei și mă sprijin pe ambele brațe, îi pun stăpânire pe buzele rozalii, îi sărut fiecare porțiune din pielea fină a gâtului, ea mă apucă ușor de păr, îi mușc buza de jos și geme în gura mea, oh, este așa senzuală. Îi deschid sutienul și rămâne în toată splendoarea frumuseții ei!

       Înșir sărutări pe abdomen până la sâni, apuc cu gura sfârcul rozalii și musc ușor, ea geme și se zvarcoleste, își plimbă degetele pe pielea mea și îmi provoacă fiori de plăcere. Mă uit în ochii ei și citesc dorința!

      
            Evelyn

  
    Oh, mi-a fost dor de proful meu iubit, să mă sărute, să mă strângă în brațe să îmi șoptească te iubesc!

     Suntem în camera lui și sunt hotărâtă să aflu ceea ceea ce toți iubesc și anume sexul! Mă sărută ușor pe gât, îmi trasează cercuri pe abdomen, huh, simt că iau foc!

      Mă împinge ușor în patul moale și se așează deasupra mea, mă privește cu dragoste, cu o infinită iubire. Îmi depune mici sărutări pe linia maxilarului coborând ușor spre linia sânilor, îmi desface sutienul și înghite în sec. Îmi duc mâinile în părului lui și îl sărut lacomă și flamandă! Simt senzații care credeam că nu le voi simți niciodată.

     Ne dezbracăm de pantaloni și rămânem doar în lenjerie, își plimbă degetele ușor pe pielea mea și îmi provoacă senzații noi, îmi împing bazinul în el, el geme și mă mușcă ușor gât. Înghit în sec și scot sunete care dcredeam ca nu există. Își duce mână spre linia lenjeriei și foarte senzual o dă jos.

     — Oh iubito, ești superbă!

    Rămânem amândoi fără lenjerie și rămân uimită de instrumentul care provoacă senzații noi și plăcere carnală. Nu vreau să cad după ce voi zbura de plăcere și iubire.

     Oh, ce mă torturează cu gura lui păcătoasă, ce senzații îmi dă săruturile lui umede pe pielea mea încinsă. Îmi sărută fiecare picior până aproape de bazin, cu genunchiul își face loc între picioarele mele. Mă apucă de talie și îmi șoptește cuvinte la ureche.

     — Dacă te doare, să îmi zici, iubito, nu vreau să te rănesc. zice el excitat la culme.

      Și atunci simt o arsură ușoară între picioare, gem ușor și îmi încleștez degetele în umerii lui, penetrarea este dureroasă la început dar cu timpul m-am obisnuit. Respirăm sacadat și sunetul de piele pe piele este senzațional, simt că zbor de atâta euforie și țip când mă penetrează cu mișcări de du-te vino.

     Momentul final este unul Dumnezeiesc,  senzatiile care îmi cuprind zona soarelui și  se revarsă către bazin.

         ― Te iubesc, Evelyn!
  
         — Te iubesc, profule! Și climaxul ne cuprinde pe amândoi, rămânem îmbrățișați și cu respirația sacadată, a fost wow! Nu voi ezita să mai încerc senzația. Mă sărută pe buze și mă strânge în brațe.

       — Regreți, iubito? mă întreabă el curios.

      — Nu regret deloc, profule! Dacă știam că este așa bine, încercăm mai de mult! zic eu.

       — Evelyn, nu mă provoca, vrei să îți arăt ce pot face a doua oară? zice el sarcastic.

        — Nu mi-ar pare rău! Și casc. Te iubesc, profule!

        — A meritat asteptarea, iubito, și eu te iubesc.

     Adorm în brațele lui și zorii zilei mă prind în timp ce îl admir cum doarme, mai ceva ca un bebeluș. Dar fericirea ține puțin timp, bunicul sună că capra bătrână este la spital din cauza supei picante.

       Bună dragilor, este un capitol scurt, dar eu sunt praf la scris chestii siropoase, sper să vă placă cât de cât. Știți experienta este din plin, dar să le expui pe hârtie este greu. Vă mulțumesc că citiți povestea lui Evelyn.🥰

       

      

Evelynजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें