Rİ-11

1.6K 101 7
                                    

Zümrüt yeşili bir çift göz uyandırılmanın verdiği sinirle melezlere bakıyordu. Uzun yılan vücudu mağaranın derinliklerine kadar uzanıyor, siyah pulları ilahi bronzun ışığıyla parlıyordu.

Anastasia, Ocean'ı havaya kaldırarak pozisyon aldı. Diğer 3 melez de kendisini taklit etti.

"Kim planını açıklamak ister?"

Anastasia'nın bu sorusu önlerindeki devasa deniz yılanı kendilerini yutmak için hamle yapınca yanıtsız kaldı. Ariel kılıcını yılanın gözüne saplamak için hamle yaptığı sırada yılan kılıcı ısırdığı gibi çekti ve Ariel ile birlikte mağaranın duvarına savurdu.

Alastor, yılanın sırtında sabit durmak için mızrağını sert pulların arasına saplamıştı ancak yılanın sabit durmaya pek niyeti yok gibiydi.

"Sizi bilmem ama bence bu yılanın üstüne sifon çekilmiş. Neden gereğinden büyük bu?"

"Mariana Çukuru'ndaki en büyük şey olmasa gerek."

Jasmine iki elinde bulunan hançerleri çevik bir şekilde canavarın vücuduna saplayıp çıkarıyordu ama bu küçük yaralar devasa yılanı sinirlendirmekten başka bir işe yaramıyordu.

"Planda kızdırmak gibi bir aşama varsa bunu başardığımı söyleyebilirim çocuklar. Şimdi lütfen ikinci aşamaya geçebilir miyiz?"

Anastasia yılanın kuyruğundan kurtularak Jasmine'e baktı.

"Planımız mı vardı?"

Daha sonra yılan üstünde durmaya çalışan Alastor'a baktı.

"Planı söyle Savaş Tanrısı'nın oğlu."

Alastor son bir gayretle mızrağına sıkıca tutundu ve Anastasia'ya baktı.

"Sen beni Athena melezi falan mı sandın? Biz genelde bodoslama dalan taraf oluyoruz da."

Anastasia kendisini ısırmaya çalışan yılanın burnuna kılıcını geçirerek geri çekilmesini sağladı.

"Pekala bir planım var."

"Bence plansız devam etmeliyiz."

Ariel'in lafını umursamadan yılana bir darbe daha indirdi. Ariel'e döndü ve "Hani nerede kardeş dayanışması?" dedi. Başının üstünden geçen bronz hançerle kendisine geldi ve bir gözüne hançer saplanan deniz yılanına baktı.

"Sohbet etmek için inanın daha çok vaktimiz olacak ama şu an büyük bir sorunumuz var. Bu kadar büyük bir deniz yılanını tek bir darbeyle nasıl öldürebiliriz?"

Jasmine'in sorusuna herkes bir cevap ararken mağaranın çıkışına kadar gelmişlerdi. Eğer dışarıda savaşmaya devam ederlerse canavar dostlarının destek ekip çağırması kaçınılmazdı.

"Alastor, mızrağını bana at."

Alastor yılanın sırtında sabit durmaya çalışırken "Şu an biraz meşgulüm de." diye bağırdı. "Hem silahsız kalmak istemiyorum."

"Yakala!" Ocean'ı Alastor'a fırlattı ve Alastor buzu andıran kılıcı kolaylıkla yakaladı.

Deniz yılanı silahsız kalan meleze döndü ve diğer üç melezi umursamadan deniz kızını yutma planları yapmaya başladı. Dişleri kızı yakalamak için açılıp kapanırken iki kılıç birbirine çarpıyormuş gibi metalik bir ses çıkarıyordu.

Anastasia gördüğü turuncumsu ışıltıyla canavarın dişlerinden bir kez daha sıyrıldı ve Alastor'un mızrağını yakaladı. Tek gözü Jasmine'in hançeriyle kör olan canavara baktı.

ANASTASIA|Ruh İncisiDonde viven las historias. Descúbrelo ahora