Bölüm 42

12.5K 484 88
                                    

"Ya çok tatlıymış gerçekten!" Kedimizin, yani Ceku'nun fotoğrafını hepsine gösterip telefonu geri aldım.

"Biz de sahipleniriz sevgilim." Göktuğ'un Aslı'ya söylediği şeyler Gazel gözlerini devirdi. Aslı yıllardır en yakın arkadaşı olduğu için kimseyle paylaşmak istemiyordu.

"Of sıkıldım. Tüm akşam burada oturacak mıyız böyle?" Barın'ın omzundan kafamı çekip ona baktım. "101 oynamaya mı gitsek?"

Masadaki herkes onaylayınca Göktuğ ayaklandı. "Biz Barın'la bir sigara içelim de ondan sonra kalkalım." Kafamı sallayıp onayladığımda Barın yanımdan kalkıp Göktuğ'la beraber mekanın çıkışına ilerledi.

"Ne kadar tatlı bir çiftsiniz siz öyle!" Gazel'in heyecanlı sesiyle bakışlarımı onlara çevirdim. "Ya! Ben de çok mutluyum." Bu halime güldüler. "Yalnız Gece..." Aslı'nın bir anda ciddileşmesiyle ben de ciddileştim. "Ona anonimden yazdığını söylemek zorundasın." Yüzleşmek istemediğim gerçekle karşı karşıya kalınca omuzlarımı düşürdüm.

"Hiç hazır değilim." diye mırıldandım üzgün bir sesle. "Henüz o bana karşı o kadar da yoğun şeyler hissetmezken benim ona yıllardır aşık olduğumu öğrenirse... kendimi karşısında çok savunmasız hissederim." Gazel cevabıma gözlerini devirdi. "Salak mısın kızım sen? Çocuk daha ne hissedecek sana?"

Sorgulamalarından kurtulmak için yerimden kalktım. "Ben bir Barınlara bakayım."

"Kaç bakayım sen kaç." Onları duymazdan gelerek kendimi dışarı attığımda Göktuğları görmemle tam yanlarına gidecektim ki konuşmaları dikkatimi çekti.

"Yani sen şimdi anonimin Gece olduğunu biliyordun?" Duyduğum cümleyle bir anda elim ayağım boşaldı, yanımdaki duvara tutundum. "Evet." dedi kısık bir sesle Barın. "Ne zamandır?" Göktuğ'un sorusuyla elindeki sigaradan bir nefes çekti içine. "Bir süredir."

Kaçamak cevabıyla gözlerim dolarken bakışlarımız Göktuğ'la kesişti. Dudaklarından sert bir küfür kaçırınca Barın da Göktuğ'un baktığı yöne, yani bana döndü.

"Gece!" Göktuğ'un yanımdan geçip mekana girmesiyle Barın'la yalnız kalmıştık. Sağ elimi kaldırıp susmasını işaret ettim. "Şimdi değil." dedim titreyen sesimle.

Yalvarır gibi bakan gözlerinden gözlerimi kaçırıp çantamdan anahtarımı çıkardım. "Yalnız kalmak istiyorum." Kafasını salladı onaylamak için. "Tamam." dedi. 'Ne dersen kabul.' der gibi. "Yarın sabah yanına geleceğim tamam mı?"

Kafamı salladım onu geçiştirmek için.

İstediğim tek şey yalnız kalmaktı.

***

@gecedenbiri (story)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

@gecedenbiri (story)

***

@barinnacar: bu ne?

@gecedenbiri: fotoğraf

@barinnacar: dalga mı geçiyorsun benimle?

@gecedenbiri: yalnız kalmaya ihtiyacım olduğunu söylemiştim dün gece

@barinnacar: evinde yalnız kalamıyor musun?

@gecedenbiri: ailemin yanına gidiyorum

@barinnacar: kaç gün kalacaksın?

@gecedenbiri: bütlere kadar kalırım muhtemelen

@barinnacar: hiç mi özlemeyeceksin lan?

@barinnacar: koskoca 2 hafta

@barinnacar: bu kadar rahatsızsan evine uğramazdım

@barinnacar: ama en azından aynı şehirde olurdum

@gecedenbiri: bunları şimdi konuşmayalım lütfen

@gecedenbiri: döneceğim eninde sonunda

@barinnacar: demek döneceksin

@barinnacar: :D

@barinnacar: istediğin kadar zaman sana

@barinnacar: ne zaman istersen o zaman dön

@barinnacar: istediğin kadar yalnız kal

@barinnacar: hadi görüşürüz

@gecedenbiri: görüşürüz

Görüldü, 12.45.

Farketmeden | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin