49.

566 61 9
                                    

A kezdeti sokk után egész gyorsan ráéreztek a dolgokra. Taehyung segítőkészen irányítgatta Jungkookot, tanácsokkal látta el és így másfél óra leforgása alatt készen is lettek a képekkel.

Természetesen nem volt teljesen hétköznapi a dolog, dehogy is. Kim Taehyung ölében ülni és hát... intim dolgokat csinálni vele emberek és kamera előtt nem éppen mindennapi jelenség.

Mégis volt benne valami elképesztően izgalmas és új, ami energiát és vágyat ébresztett Jungkookban. Vágyat arra, hogy megmutassa a világnak, Taehyung az övé és büszke rá. Taehyung szereti őt.

Már nem érdekelte többé. Ahogy Taehyung hatalmas kezei biztosan tartották a derekát, már nem érdekelte. Nem számított, hogy a szülei megtudják, hogy meleg, mert ott volt Taehyung, az ajkai mindent elfelejttettek vele. Kit érdekel, hogy mit szól a világ? Manapság bárki önmaga lehet. Csak egy kis bátorság kell hozzá.

Másfél óra múlva, amikor Taehyunggal együtt nézték a képeket, úgy döntött, nem érdekli. Ha a szülei kidobják, lesz, aki befogadja. Ha a társadalom elítéli, lesz, aki megvigasztalja és elmondja neki: nincs semmi baj azzal, ha önmagad vagy.

Mosolyogva írta hát alá a szerződést és boldogan pattant be a kocsiba két darab kinyomtatott képpel a kezében.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Nem sok ez egy kicsit? Nem túl provokáló?- kérdezte elgondolkozva

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Nem sok ez egy kicsit? Nem túl provokáló?- kérdezte elgondolkozva.
- Nem, Kookie. Hetero modellekkel is csinálnak ilyeneket, úgyhogy ne aggódj amiatt.
- Oké- vont vállát Jungkook és aztán csendben töltötték a hazautat.

Jimin nem tartott velük, ugyanis leszervezett egy randit a portás sráccal.

Otthon már várta őket Eunhoo és Sung. A két fiú gyorsan megtisztálkodott, majd csatlakozott hozzájuk az étkező asztalnál.

Vacsora közben sokat beszélgettek és Jungkook jobban megismerte Sungot, ahogy az fordítva is történt. Egy idő után szinte csak egymással beszélgettek, aminek Taehyung duzzogva vetett véget.

- Na most már tele vagyunk- szorította meg Jungkook asztalon lévő kezét Taehyung.- Köszönjük az ételt, most már mennénk fel- villantotta meg jellengzetes téglalap alakú mosolyát.
- O-oh, biztos? Alig ettetek valamit és még készítettem forró csokit is, mert tudom, mennyire szerete-
- Ahjumma! Az tíz éve volt, azóta változtak a dolgok. De amúgy uh, nagyra értékelem, utánunk tudnád hozni később, kérlek? Még programunk van Jungkookieval.
- Tényleg?- kerekedtek el a nyuszifiú szemei.
- Tényleg.

exchange student ⚣Where stories live. Discover now