#1

3.5K 64 0
                                    

Dnes to bolo peklo  hektického dňa. Som tak unavená, že si chcem len ľahnúť do posteľe.

Bola som na ceste domov bolo 21:00 hodín večer. V okolí neboli veľa ľudia. Myslela som, čo by moja matka mohla variť na večeri, pretože som hladná ako pes.

Gia: AHHH!


Narazila som do stĺpa a spadla som. Bolí ma zadok ako peklo. Keď som otvorila oči, videla som hnedé lesklé topánky. Bože nieje je to stĺp ale chlap!

Pomaly som sa postavila, aby som videla osobu. Bola som prekvapená predo mnou stal pekný, vysoký, svalnatý, hodvábny muž čierne vlasy mu podali do tváre. Mal na sebe čierne roztrhané džínsy a čiernu koženú bundu.

Ale keď sa naše oči stretli, stuhla som. Jeho tvár bola menej výrazná ktorá sa namňa pozerala jeho pohľad bol tak intenzívny.

Keď okolo mňa prešiel vtedy som sa som dostala z tranzu. Narovnala som sa a otočila som sa, ale k môjmu údivu nikde nebol, kde by som ho mohla vidieť.

Keď som prišla domov, mama ma pozdravila a spýtala sa aký som mala deň otec sa k nám pridal k stolu, povedala som im všetko o svojom dni, až na to, že som narazila do chlapa. Po večeri som šla do izby kde som sa pohltila do hlbokého spánku.

----

Ako obvykle, Nasledujúci deň som šla do školy a do prace.......Keď som sa vracala z prace, bolo to, akoby namňa po celý čas niekto civel........ Ale nikoho som nevidela. Ten pocit som ignorovala a šla domov.

----

Už tri mesiace som  sa cítila čudné zakaždým, keď som šla von, akoby namňa niekto civel alebo niekto sledoval. Keď som však hľadala niekoho kto by namňa civel alebo niekto sledoval nikto tam nebol. Zakaždým som to ignorovala, ale viem, že ma niekto neustále sleduje a dáva mi to strach.


Najprv som myslela, že to poviem mojim rodičom , ale budú sa báť a nedovolia mi pracovať. Chela som však pracovať pre moju kariéru. Mam iba mamu a otca, sú moja jediná rodina, nechcem, aby boli smutný. Ignorovala som myšlienky, že im to poviem.



Tento víkend sa mam stretnúť s Lisou. Stretli sme sa v kaviarni, kde sme si naše stretnutie užili. Rozprávali sme sa o rôznych veciach o klebetah veľmi sa nám to páčilo. Potom, čo sme sa rozlúčili na ceste domov som dostala správu od mami.

Mama💞
Zlatko príď domov, je neskoro...

Keď som chcela odpísať cítila som ruku na ústach, snažila som sa brániť, ale keď mi dal nejakú látku na tvár, všetko sa rozmazalo a ja som bola v bezvedomí.
















Keď som sa prebudila, oči som mala ospale snažila som sa pohnúť, ale nedalo sa mi, nemôžem pohnúť rukami a ani nohami, ktoré boli priviazané lanom. Otvorila som široko oči a pozrela sa na okolie, ktoré nepoznám. Potom všetko mi prišlo..... niekto má uniesol! Pamätám si, čo sa stalo rozhliadla som sa po miestnosti, ale nikto tam nebol. Všetko bolo luxusné........


Potom sa dvere náhle otvorili..... A prišiel človek, ktorý vyzeral povedome, akoby som ho niekto videla, ale keď sa naše oči stretli cez chrbát mi prešla vlna zimomriavok. Bol to ten istý človek do koho som narazila v tej uličke.

Muž sa priblížil bližšie a sadol si na posteľ  vedľa mňa pokúsil sa dotknúť môjho líca, ale ja som sa pohla. Jeho oči boli strašidelné bála som sa ho. Cítila som ako ma na perách úškrn. Stále namňa hľadel s hlbokým výrazom. Bolo to, akoby jeho oči prepodalo moju dušu. Potom som zobrala zvyšok odvahy a povedala som na jedne výdych.

Gia: Kto si?! Kde som?! Čo chceš?! Nechaj ma ísť!

Usmial sa pobavene a úškrn mu  nemohol chýbať na tvári. Začal ša približovať bližšie k mojej tvary.


Gia:Č-čo?

Bol tesne pred mojou tvárou trochu som sa zľakla. Potom sa naklonil bližšie k môjmu uchu začal mi šepkať do ucha pritom mi lizal  ušný lalôčik.


??? : Si moja





















Takže toto je moja nová kniha dúfam, že sa vám páči. Prepáčte sa chyby. 🙋‍♀️🌸

Mafia Vengeance Where stories live. Discover now