#4

1.5K 45 11
                                    

Okolo môjho pásu boli silné svalnaté paže môj chrbát narazil do jeho hrude. Bojovala som pritiahol si ma bližšie jeho dych som cítila na krku.


Jk: Oľutuješ to.


Jeho slová mi spôsobilo mráz po chrbte. Začala som bojovať z jeho zovretí.

Gia: Pusti ma!


Namiesto toho aby ma pustil ma hodil na rameno ako handrovú babyku. Začal smerovať k domu kričala a bila som ho celou mojou silou. Všimla som si, že okolo nás je les. Potom som ho kusla do ramena.


Jk: TY!




Neuvedomila som si, že sme už v dome prechádzal po chodbe. Otvoril dvere a hodil ma na podlahu zavrčala som bolesťou. Zamkol dvere a priblížoval sa kumne pevne chutil moju bradu a otočil ju tak aby som mu pozerala do očí. Jeho oči zúrili hnevom. Kričal.

Jk: Prečo si ma neposluchla!




S všetkou odvahou som mu vykričala do tváre.


Gia: Prečo by som ťa mala počúvať? Len ma pusti nikomu to nepoviem.




Bála som sa od neho pozrel sa namňa zlomyseľne sa usmial.


Spôsob, akým hovoril ďalšie slová, ktoré mu vyšli z úst ma prinútili sa chvieť od strachu.


Jk: Nechať ťa ísť? Nikdy! Sa to nestane použijem ťa pomstím sa. Si môj kľúč.



Čo to má do pekla znamenať?


Zrazu držal môj pas a pritiahol ma bližšie. Pozrela som sa na neho so šokujúcim pohľadom položila som ruky na jeho hrudník, aby som ho udržala v odstupe. Hryzla som si spodnú peru, aby mi z pier neuniklo  zvlik. Položil mi palec na peru.


Jk: Nehryz ich, nechaj to namne.


Stuhla som, keď som počula slová ktoré mu práve vyšli z úst. Držal ma pevne jeho ruka ktorá má držala okolo pásu prešla na môj krk. Rukou pritlačil na môj krk.


Gia: Pusti ma ty bastard!





Jeho oči boli tmavšie vytiahol ma za vlasy nútil ma sa mu pozrela do očí. Ťahal ma za vlasy tak silno, že ma bolela hlava. Chcela som plakať, ale neplakala som nechcela som mu ukázať že som slabá. Ťahal ma bližšie k jeho tvary.


Jk: Urobím steba mojou!





Oči sa mi rozšírili, keď som to počula hodil ma na posteľ moja tvár narazila na okraj posteľe. Vytiahol ma za členok smerom k nemu keď zrazu bol nado mnou. Tlačila som ho na hrudi aby šiel preč, ale držal moje zápästie nad mojou hlavou naklonil sa, aby ma pobozkal. Uhla som sa jeho bozk bol na mojom líci bozkával ma bez prestania k môjmu krku začala som bojovať a hlasno začala plakať.


Moje výkriky a prosby na neho nemali žiaden vplyv. Cítila som, ako mi saje krk okusuje ho s zubami. Z mojich úst vyšiel bolestný výkrik celé moje telo sa chcelo.

Gia: Pusti ma.......pusti.



Skúsila som to znova, ale zvrčal hnevom.


Jk: Prestaň bojovať!



Cítila som, ako mi púšťa zápästie  videla som, že si dal dole tričko  a hodil ho niekom do rohu izby. Moje ruky boli voľné, takže som ho snažila od tlačiť preč, len sa jeho hnev zvýšil. Chytil moje zapästie a opäť ich dal nad mojou hlavou. Druhou rukou sa mi snažil dat dole tričko.


Gia: Nie prosím prestaň....... Prosím. N-nie......


Veľmi som plakala, ale on ma nepočúval roztrhol tričko na dve kusy. Nechal ma v podprsenke kričala som chcela som aby prestal, ale neprestával. Začal bozkávať môj krk a hrýzť ma.



Už som nebola schopná kričať, moje hrdlo bolo suché moja hlava sa začala točiť cítila som závraty videla som len tmu.

Mafia Vengeance Where stories live. Discover now