#19

1.1K 41 16
                                    

Jk: Kde si myslíš, že ideš dráha . Ešte som neskončil!

Pozerala som na neho s vytreštenými očami, na pokraji plaču. Moja jedna ruka držala uterák na mojom tele v silnom zovretí, zatiaľ čo druhá ruka bola na jeho hrudi, aby medzi nami vytvorila určitú vzdialenosť, čo bolo nemožné.

Jeho pohľad bol taký silný a prenikavý mojou dušou. V jeho očiach bolo niečo iné ako jeho stoický výraz.

Odvrátil som oči od tých jeho a držal som sklonenú hlavu, zatial čo som sa snažil dostať z jeho držania.

Gia: Nechaj ma ísť.

Nereagoval, ale na druhej strane ma silnejšie chytil. Začal som sa viac krútiť.

Gia: Nechajme to, prosím.

Stále nereagoval, ale svoj stisk utiahol ako zovretie čo určite zanechá modrinu.

Z očí mi stekali slzy v jeho blízkosti som nemohla dýchať. Moje telo bolo stuhlo z jeho pohľadu medzi nami nieje ani centimetrová vzdialenosť. Prestala som bojovať a zostala v jeho objatí potichu som zadržala slzy, zatiaľ čo ja som sa stále pozerala dole na podlahu.

Uvoľnil pevné zovretie, ale úplne ho neuvolnil druhou rukou ma chytil za bradu. Nedívala som sa naňho, jeho ruka sa mi priblížila k tvári a trhla som sa, ale on mi s svojmi rukami rukami pomaly utieral slzy z tváre v tom sa naše oči stretli a pozerali na seba.

Pozrel namňa s túžbou prvýkrát som v jeho chladných očiach vedela emóciu. Pozerali sme sa na seba dosť dlho cítila som, ako sa jeho tvár blíži kumne k mojej vyšla som z tranzu a dotiahla som sa mierne som ho strčila do hrude. Zavrčal ruku mi položil na zátylok a pritiahol si ma bližšie naše nosy sa dotýkali.

Stále som bola v šoku z jeho správania keď mi mierne olizal pery z mojich ísť vyšiel vzdych. Ale skôr ako som mohla zavrieť ústa, jeho pery boli na mojich.

Jeho bozk bol vášnivý a žiadostivý, rovnako ako jeho nahnevane a trestajúce bozky. Hltal moje ústa nereagovala som a bojavala ďalej zavrčal a on sa natisol kumne bližšie, čo spôsobilo v mojom žalúdku neznámi pocit. Potom sa odtiahol a povedal svojim hlbokým a žiadostivým chrapľavým hlasom.

Jk: Kurva bozkávaj ma späť!

Lapala som po dychu, keď mi dal prsty do mojich vlasov a mierne stiahol do zadu, aby mal lepší prístup k môjmu krku. Začal mi bozkávať krk a potom mi dával bodavú bolesť a zdesene som zakričala. Pohrýzol ma a teraz na tom rovnakom mieste dával malé bozky.

Gia: Pre-es....

Jeho pery boli opäť na mojich požiadal o vstup, ale ja som držala pery v tenkej línii. Potiahol ma za vlasy kričala som on to využil a vsunol svoj jazyk do mojich úst. Chýbal mi vzduch, takže som urobila niečo, čo som hneď ľutovala.

Zahryzla som ho do jazyka!

Odtiahol sa a zamrmlal niečo pozrel namňa ako na svoju korisť.

Utiekla som a vošla som do jeho izby ako prvé som videla košeľu ktorú som si okamžite obliekla bola mi až po stehná. Vybehla som z jeho izby do mojej, ale skôr ako sa sa stihla dotknúť kľučky dverí. Bola som stratená zdivhuta do vzduchu a dal ma na rameno.

Niesol ma ako handrovú bábiku smerom do jeho izby začala som mu búchať do chrbta, ale moje malé päste neboli nič v porovnaní s jeho tvrdím chrbtom. Otvoril dvere, zamkol ich a hodil ma na posteľ okamžitej som sa postavila a odtiahla preč moje srdce sa chytali vyskočiť z hrude.

Pohol sa kumne rýchlo som sa postavila a vzdalila sa od posteľe zavrčal.

Gia: Pr-repač...prosím... neub-bližuj mi.

Prišiel kumne a znova ma hodil na posteľ vznáša sa nado mnou zatlačila som mu na hruď. Ale jednou rukou mi spojil obe dve ruky nad hlavu a začal ma bozkávať na líca, čeľusť krk a kľučnu kosť vláda môjmu boju sa mi košeľa posunula nahor.

Slzy sa mi začali tlačiť do očí, potom tie isté oblasti kde ma bozkával ma začala kúsať prepukla som v náhlej bolesti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Slzy sa mi začali tlačiť do očí, potom tie isté oblasti kde ma bozkával ma začala kúsať prepukla som v náhlej bolesti. Zakričala som od bolesti pustil moje ruky a pohrýzol ma niekoľko krát na krku a na klučnej kosti.

Už nebol pri zmysloch držím jeho tvár oboma mojimi trasúcimi rukami a on stuhol v jeho tvary som mohla vidieť, že sa vrátil pri zmysloch.

Gia: Neznasulnuj vlastnú manželku J-Jungkook...... prosím..... prepáč.

Pozrel sa mi na niečo, čo ho donútilo postaviť sa a odišiel do kúpeľne počula som, ako beží sprcha vydýchla som si.

Postavila som sa a šla otvoriť dvere izba bola zatvorená sklamaná som si sadla na posteľ. Keď som počula, že sa rozbila sprcha ľahla som si na posteľ chrbátom otočená k oknu.

Po pol hodine sa mi okolo pása ovinuli veľké ruky stiahli ma do objatia. Moje dýchanie sa zrychľovalo hlavu položil do záhybu môjho krku.

Jk: Mrzí ma to miláčik.

Pobozkal ma na čelo.......a cítila sa bezpečí v jeho majetnýkého objatia po pár minútach zaspal. Ležala som tam a myslela na neho, na jeho správanie, pocit samoty v očiach, túžil. Nikto sa nenarodil zlý, nie o ho určite prinútilo robiť tieto zlé veci.

Jeho jednoduché prepáčenie ma prinútilo odpustiť mu. Keď som myslela na všetko, rozhodla som sa zaspať v objatí svojho únoscu.










Úprimne som dnes nemala plánu vydať novú kapitolu, ale zajtra idem do školy, takže neviem kedy by som ju videla. Btw čo hovoríte na nový album BTS ja sa strašne teším a dúfam, že sa vám páči nahá obalka knihy.

Mafia Vengeance Where stories live. Discover now