#15

1.2K 37 0
                                    

Postavila som sa zobrala som si svoje veci a šla do kúpeľne spravila som každo rannú hygienu.


Skontrolovala som ranu, či sa ešte nezahojila, ale dalo sa to zniesť na odstránenie stehov musím počkať týždeň. Ranu som nechala tak len som si naniesla masť obliekla som sa a vyšla z kúpeľni.

Váhala som, či vyjdem z izby čo ak sa hnevá, že som nespala v jeho izbe, ale v hosťovskej izbe, čo ak má chce potrestať?

Zastavila som vlak myšlienok, aby som nezašla ďalej. S všetkou odvahou som sa zobrala a odišla z izby do kuchyne.

Jess varila a Eli som nevidela pozdravila som Jess, usmiala sa namňa a pozdravila ma.

Gia: Odišiel?

Pozrela sa namňa, akoby  mi čítala pohľad, potom povedala.

Jess: Áno vráti sa do 19:00

Prikývla som, takže musím dokončiť všetky svoje práce pred siedmou, a potom môžem ísť do hosťovskej izby, takže nebudem musieť jeho škaredú tvár. Spýtala som sa Jess na Eli a ona mi povedala že Eli šla kúpiť potraviny.

Potom som urobila všetky svoje domáce práce, pripravila som aj večeru vzala som si večeru fľašu s vodou povedala som Jess, že idem do izby, ale nepovedala som, že idem do hosťovskej izby. Bolo 17:00 ešte dve hodiny na to, aby sa vrátil a bola som nesmierne unavená.

Preto som sa rozhodla skontrolovať jeho kanceláriu na treťom poschodí pomaly som vyšla zo izby začala som prechádzať na treťom poschodí. Keď som chystala urobiť prvý krok po schodoch, niekto ma prudko  chytil za ruku strhlo ma späť. Vydala som hlasný výkrik kvôli nútenemu pohybu sa mi rana natiahla cez chrbát mi prešla prenikavá bolesť a niekomu som narazila do hrude.

Keď som zdvihla zrak, uvidela som veľmi nahnevaneho Jungkooka držal ma tak pevne za ruku.

Jk: Kam ideš?

Pýtal sa ma, akoby namňa kričal, snažila som sa uvoľniť z jeho rúk, ale on ma držal ako zviera, nič som nepovedala nechcela som, aby sa viacej nahneval.


Jk: NIEČO SOM SA ŤA PÝTAL!

Zakričal mi do tváre trhla som sa povedala vetu celú s chvejucím hlasom.

Gia: Umyvala som schody


Jk: S rukami?!

Nahnevane namňa pozrel. Pozrela som sa naňho a ďalej pokračoval.

Jk:Už na to nemysli, inak to bude tvoj posledný deň na zemi.

Pozrela som sa naňho s vystrašenymi očami a prehltla som guľu v krku. Zabije ma, mala som z neho strach pozrela som sa dole potom ma pustil a urobil krok dozadu pred odchodom povedal.

Jk: Buď do 20:00 prípravena ideme von šaty máš v izbe.


Gia: Kam ideme?

Spýtala som sa ho v úžase, že konečne idem niekam preč.


Jk: Chystáme sa na párty pre špičkových podnikateľov v tejto krajiny. Pre svet sme dokonalý šťastný manželia som jeden z najlepších podnikateľov mam určitú reputáciu, takže sa oblečieš reprezentovane. Dnes ťa predstavím svetu ako moju manželku, ale oni nevedia, že si premňa iba  obyčajný otrok.



Začali mi tiecť slzy, ale zahryzla som si do pery, aby som zastavila vzlykanie.

Jk: Choď sa obliecť nechcem dlho čakať.


Mafia Vengeance Where stories live. Discover now