#8

1.3K 40 1
                                    

V okamihu som bola narazená na kancelársky stôl. Cez chrbát mi prešla vlna bolesti moje zápästia držal tak silno, že mi na rukách spôsoboval modriny.


Moje nohy viseli dole od stola Jungkook stál medzi mojimi nohami jeho oči   sa namňa pozerali a pevnejšie držil moje zápästie.


Gia: AHHH! P-prosím prestaň to bolí!




Panikaríla som strach ma zožieral. Vyzeral strašidelne ako prípravný ma zabiť zavrčal zdvihol ruku a dal mi silnú facku.



Jk: Ako s opovažuješ sem chodiť kto ťa sem pustil?!


Len som stále naňho hľadela do jeho tmavých očí zahryzla som si nervózne do spodnej pery.




Jk: Hovor ženská!




Zavrčal jeho tlak na zápästí sa oveľa zosilnel bolel ma chrbát.



Gia: Prestaň!



Začala som veľmi plakať, aby prestal moje slzy sa nezastavili bolo to neznesiteľné. Pustil moje zápästia chutil ma za ramena trhlo ma.


Dal ma sedieť na stole a on medzi mojimi nohami  držal ma za ruky. Pozrela som naňho s chvejúcou bradou a s chvejúcami sa perami. Vzlyki boli pripravené vyjsť, ale hryzla som si do vnútorného líca, aby som zastavila vzlykanie.






Bolí ma chrbát ako peklo. Pozrel sa namňa v očiach mu bolo vidno čistý hnev.


Jk:Čo tu robíš?


Pokojne povedal, keď sa namňa pozrel, ale odvrátila som pohľad niekam inam. A vystrašená čo povie ďalej.



Znovu ma trhlo keď ma silno chytil za vlasy a pritiahol bližšie k nemu.


Gia: Č-čo to robíš.


Zobrala som odvahu a spýtala sa ho na to hneď keď som videla fotku môjho otca. Stále ma ťahá za vlasy, ale mňa to nezastaví spýtať sa ho.



Gia: Čo m-maš spoločne s mojom otcom? Je to dôvod prečo si ma uniesol?







Jeho zovretia na mojich vlasoch zosilnelo.



Jk: Teraz ma dobre počúvaj, inak ti zabijem otca.




Pozrela som sa naňho údivom v očiach viem, že je schopný čokoľvek a to mi v žilách spôsobilo hnev pozrela som sa mu do očí.





Gia: Čo si Boh, alebo niečo o čom neviem? Nebojím sa ťa moj otec ma nájde ešte pred tou prekliatou svadbou jedného dňa odídem ztoho to pekla!





To všetko som mu výkričila do tváre a potom som to ľutovala, že som to povedala jeho oči sa stali najtmavším odtieňov čiernej a jeho dych sa zrýchlil.



Jeho stisk na moje vlasy bol neznesitelní snažila som sa oslobodiť, ale namiesto toho aby ma pustil mi dal veľkú facku. Moje líce horelo štipľavou bolesťou na mojom líci sa objavili nové slzy.


Potom držal môj ľavú polku zadku v druhej držal stehno. Pritlačil svoje mužstvo na moju ženskosť. Moje telo zavládlo strach pozrela som sa naňho nebol to klasický Jungkook ktorý vyzeral ako monštrum. Položila som ruku na jeho hruď a od tlačila ho.



Jk: Si moja pokiaľ nepríde tvoj milovaný otec neodídeš odtiaľto patríš mne.




Pevne mi chytil za bradu dráha ruka mi zašla do vlasoch a nemilosrdne ich ťahal.



Pobozkal ma plným hnevu, vášňou , žiadosťou . Tvrdo ma kusol do pier bozky som mu nevracala snažila som sa od tlačiť.



Zaútočil na moje pery bolo nemožné sa nádychnú, keď požiadal vstup do mojich úst, ale moje pery nič nerobili.




Potom pevne pritlačil svoje mužstvo o moju ženskosť trhla som sa a lapala po dychu vysunul svoj jazyk do mojich úst a začal prehľadávať každý kút mojich úst.



Neustále som ho tlačila, ale márne kvôli malo kyslíku som cítila závrať tlačila som silnejšie opustil moje pery a ja som sa mohla konečne zhlboka nadýchnuť.

Pozerala som sa dole na podlahu nechcela som sa naňho pozerať na to monštrum ktoré stojí predo mnou chcela som odísť do mojej izby chytil ma za ruku a povedal.

































Jk: Kvôli tejto senzácii sa zajtra vezmeme.

Mafia Vengeance Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt