#13

1.2K 41 5
                                    

Snažila som otvoriť oči jasné slnečné svetlo mi to znemožnilo, ale nakoniec sa mi ich podarilo otvoriť niekoľko krát som žmurkla očami, aby som sa prispôsobila svetlu.



Keď som sa pokúsila pohnúť nebola som schopná pohybu potom som zacítila horúci dych na krku a na ramene a silnú ruku, ktorá ma tak pevne držala okolo pása. Potom mi to došlo vedľa mňa bol Jungkook tep sa mi zvýšil v tom okamihu som sa cítila divne. Pretože v jeho objatí sa cítim príjemné teplo snažila som sa oslobodiť z jeho teplého objatia, ale zbytočne je silnejší ako ja moje snaženie vyslobodiť sa od jeho objatie boli horšie len jeho zavretie bolo silnejšie. Na mojom tele sa objavili zimomriavky, keď som ho počúval zavrčať prestala som sa krútiť a robila sa, že spím.



Po pár minútach možno aj hodinách som cítila jeho pohyb za mojím chrbtom myslela som si, že odchádza.



Túlil sa do tváre v ohnutí môjho krku a vonal vôňu mojich vlasov. Oči sa mi v tom okamihu otvorili a odstrčila ho preč spadol na zem zastonal od bolesti okamžite sa postavil zo zeme.


Pretože nečakal, že ho tak tak silno odtlačím pozrela som sa na neho späť kopanie na dvere ma vystrašilo. Jungkook sa postavil a jeho vlasy boli strapaté košeľa celá pokrčena úprimne povedané je pekní kiežby by mal dobre aj srdce.


Išiel k dverám a ja som sa postavila zo posteľe a stála za ním z môjho pohľadu som tam videla stáť krásne dievča v mojom veku s množstvom nákupných tašiek. Pozorovala som ju, že ma na seba slušne šaty po kolená okolo pásu mala zaviazanú zásteru mohla byť o dve hlavy odomňa nižšia ako ja. Vlasy mala čierne vo vysokom cope oči mala čierne ako jej vlasy malý nos nádherné rysy tváre vyzerá ako Jess len o niečo mladšia.



Prečo som ju tu ešte nevidela nikdy kumne neprišla je možné, žeby ju tento monštrum nedovolilo. Moju sériu myšlienok prerušil nikto iné lenže sám Jeon Jungkook, keď Jungkook zoberie tašky od dievčata dievča odíde preč.



Potom sa otočil smerom kumne a dal mi tašky do ruky zamračila som sa, keď som sa pozrela na tašky a potom na jeho tvár.



Jk: V tých taškach sú tvoje nové oblečenie.




Len som na neho pozrela nedáva žiadnu odpoveď zobral mi ťažký z ruku a dal ich na posteľ a zamieril k skrini vytiahol nový oblek a položil ho na posteľ, potom zamieril do kúpeľne.

S úľavou si výdychnem a pozriem sa na tašky. Jeden po druhom som ich otvárala a boli plné všetké značkové oblečenie plus make - up a spodné prádlo. Oči sa mi rozšírili, keď som uvidela sexy spodné prádlo, nočné košele, ktoré na moje počudovanie boli všetky v mojej veľkosti.

Toto si nikdy neoblečiem a už vôbec nie pred ním!





Otvorila som jeho skriňu, keď som ju otvorila jedna strana bola prázdna pre moje nové oblečenie. Všetok oblečie som zložila a dala do skrine.  Vybrala som si tepláky a jednoduché tričko šla som do kúpeľne a Jungkook tam už nebol dosť ma to prekvapilo tak som išla na toaletu. Urobila som dennú rutinu a osprchovala sa dala som si krátke ružové šaty až po stehna čierne pančuchy.


Zrazu som skoro dostala infarkt, keď to isté dievča ktoré prinieslo tašky vyšlo zboku a vydesila ma položila som ruku na srdce, aby som sa trochu upokojila. Celý ten čas sa namňa smiala akoby by to plánovala pred.


Keď sa konečne prestala smiať utrela si slzy ktoré sa jej spravili popri smiechu narovnala sa a povedala.



Dievča: Ahooj som Elizabeth, ale môžeš ma volať Eli a pracujem tu.



Venovala som jej jeden zo svojich priateľských úsmevov.



Gia: Ahoj ja som Gia.



Eli: Poznám ťa veľmi dobre veľa som o tebe počula.



Zamračila som sa, ona o mne vie, ale od koho, kedy som sa jej na to chystala spýtať prehovorila.



Eli: Som tu, aby som ti obviazala ranu.



Ďalej som už nič nehovorila sadla som si na posteľ Eli zobrala masť trochu som sa trhla, keď mi masť rozotrela štípe to stále to bolí. Keď bola hotová pre hovorila.



Eli: Bolesť čoskoro prestane.


Keď som jej chcela odpoveďat znova prehovorila.


Eli: Ach nie! Zabije ma poďme šéf ťa čaká v jedálni.


Pozrela som sa na ňu bezradne. Skúšala som prehovoriť, ale chytila ma za ruku a začala ťahať cez celý dom. Vedie ma do jedálne pri našej chôdzi som sa jej spýtala.


Gia: Kto ťa zabije?



Eli: Moja mama poďme rýchlejšie.



Pustila ma za ruku okamžite som sa udržala a potom začala kráčať do obývačky stade sme šli do jedálni.


Keď sme tam dorazili, pozrela som sa na Jungkooka ktorý sedel strede stola pozrel namňa spravil s očami náznak, aby som si sadla vedľa neho. Jess priniesla naše raňajky na stôl pred odchodom mi Jess venovala srdeční úsmev.


Potichu sme jedli raňajky, nikto z nás  neprehovoril, ale chcela som sa ho spýtať na to, ako zohnal všetok oblečie presne v mojej veľkosti, ale ignorovala som to neobťažovala som sa spýtať sa. Pretože v mysli sa my už dieli scenáre ako to mohol zistiť.


Napila som sa pomarančového džúsu a on prehovoril jeho hlas ma zavolal späť do reality pozrela som sa naňho a on namňa chvíľu sme na seba hľadeli.


Jk: Pretože si moja žena musíš dodržať niekoľko pravidiel.


Pozrela som sa naňho s výrazom to myslíš k*rva vážne.


Jk: pravidlo 1: spravíš všetky domáce práce.
pravidlo 2: budeme každý večer večerať spolu.
pravidlo 3: nemáš povolené chodiť na tretie poschodie.
pravidlo 4: nebudeš používať telefón.
pravidlo 5: nemysli na žiaden útek pretože to privedie k tvojim rodičom smrť.


Povedal s úškrnom srdce mi zastalo pri zmienke o mojich rodičov.



Gia: Kde sú moji rodičia?


Spýtala som sa ho bez koktania a snažila sa znieť sebavedome zaškeril sa a povedal.


Jk: Sú pod mojimi strážcami, ale zatiaľ sú poriadku.

Gia: Zobral si si ma tak potom čo ešte do pekla chceš?!


Jk : Oženil som sa stebou, ale to neznamená, že ťa považujem za svoju ženu  nie si premňa nič iné len obyčajný otrok.


Z očí mi vyšli slzy náhle som sa postavila šla k nemu bližšie a dala mu facku, ale bol dosť rýchly chytil mi zápästia skôr ako moja ruka pristála na jeho tvary. Zúrivo sa namňa pozrel a strhol ma k sebe bližšie zrazila som sa s jeho hrudou snažila som sa pohnúť, ale nenechal ma priblížil si ma bližšie jeho dych som cítila pri uchu a zašepkal.


Jk: Dodrž všetky pravidla pretože tresty sa ti nebudú páčiť zlatko.



S tým odišiel zrútila som sa na stoličku držiac si hlavu.


















Táto kapitola je  venovaná jednej dievčine označila by som ju, aké nejako mi ju nechce výhľadat a ďakujem za 300 prečítaních ste úžasný I PURPE YOU ALL 💜💜💜spomenúť používateľa

Mafia Vengeance Where stories live. Discover now