#14

1.1K 42 1
                                    

Zvalila som sa na gauč a držala si hlavu slzy mi stále tiekli po lícach cítila som niekoho ruku na chrbte. Zdvihla som halovu a videla Jess, ako sa namňa pozerá so zraneným pohľadom utešujúco ma hladka po chrbte pomaly a postupne som prestala plakať.

Jess: To je poriadku zlatko, všetko bude poriadku šššššš........

Z miesta, odkiaľ Eli kričala. Oby dve sme v šoku vyskočili a šli za krikom rozbehla sa k nám a okamžite skočila na na stoličku.


Eli: POMÔŽTE MI!




Ukázala smerom na dol s hrôzou som sklopila pohľad, keď som videla, ako k nám prichádza veľký, strašidelný šváb. Tieš som kričala hrôzou postavila som sa na stoličku.


Gia: OH MÔJ BOŽE ČO TO JE!!


Spoločne s Eli sme kričala s skákali na stoličkách.




Jess sa pokúsila švába niečim zabiť, ale zrazu k nám niekto prišiel bol to ten istý človek, ktorého som videla v izbe, keď ma Jungkook uniesol a tiež som ho videla v deň svadby.



Držal zbraň pripravení na útok ťažko dýchal. Keď som videla zbraň v jeho ruke bola som vystrašená a šokovaná zároveň.


Chlap: Čo sa deje?!




Eli: Šváb.......




Ukázala na švába, on sa na nás potom pozrel s tým najdesivejším pohľadom niečo zamrmlal popod nos.



Chlap: Zleste dole s tých stoličiek!

Zdesene sme sa na neho pozreli, ale aj tak sme sa nepohli. Jess ticho stála a sledovala nás s očami nás dala náznak aby sme ho poslúchli a zišli dole.



Chlap: Okamžite dole.




Tento krát hovoril pokojným spôsobom oby dve sa sa pozreli dole na podlahu, aby sme sa uistili, že už tam nieje šváb. Šváb bol preč, takže s me pomaly zišli dole.




Ten chlap sa pozrel na Jess položili zbraň späť v opasku pred odchodom pozrel namňa a odišiel. Uvoľnene sme si vydýchli, ale potom som začula ako Jess udrela Eli po hlave.

Eli: Prepáč mami, ale ten šváb bol mega veľký.


Potom s láskou objala svoju mamu, zatiaľ čo Jess niečo šomrala.

Jess ju späť udrela po hlave. Eli vyzerá ako Jess, ale nevedela, že jej to je dcéra pri tom pohľade na nich som si spomenula na zážitky s mamou moje srdce sa lamalo, ale ignorovala som to.



Potom dom si odkašľala, aby som získala ich pozornosť oby dva namňa pozreli a prehovorila som.


Gia: Hm...... môžeš mi povedať ale domáce práce mám robiť?



Jess sa namňa pozrela s smutným pohľadom, ale už som sa rozhodla nehnevám ho zabiť mojich rodičov nedám mu dôvod, aby potrestal mojich rodičov môže ma u mučiť na smrť. Keď niečo správnym nepotrestá mňa, ale mojich rodičov čo je oveľa horšie.


Jess: Je mi to ľúto.



Povedala s smutnou tvárou prečo ju to mrzí ona za to nemôže.


Gia: Nemusí ťa to mrzieť neurobila si nič a na druhej strane sa tu celý deň nudím, takže bude sranda robiť všetké domáce práce svami.


Potom sa namňa usmiala a povedala mi o všetkých domácich prác je toho veľa, ale urobím to.

----



Upratala som všetky izby na druhom poschodí ktorá je tieš jeho izba. Tieš som upratala všetky hosťovské izby dokonca aj telocvičňu a nakoniec som musela pripraviť večeru.

Všimla som si, že všetky veci v tomto veľkom sídle boli smrteľne drahé luxusné veci. Dokonca som videla aj veľkú krásnu záhradu v záhrade bol veľký bazén, všelijaké kvety. A v suteréne bola pracovna v rohu boli dvere na ktorých bol zámok dodáva mi to strašidelný pocit . Bola som v väčšine3 časti domu, ale zostalo len 3. poschodie som si istá, že jedného dňa zistím niečo o ňom viac keď sa tam dostanem.




Bolo 19:30 vydala som sa do kuchyne pripraviť večeru Jess a Eli šli do svojich izieb krém sú na zadnej strane domu. Robila som kuracie lasagne s francúzskym šalátom keď som skončila cítila som sa taka hladná a unavená.



Takže som si naložila jedlo na tanier a začala som jesť. Keď som do jedla upratala som riad položila jeho večeru na stôl a šla do hosťovskej izby ktorá bola ďaleko na koniec chodby zohrala som si potrebné veci a presunula som sa do izby.




Vošla som a prezliekla som sa do nočnej košele. V spánku som pocítila mravčenie na tvári a na ucho trochu som sa pohla, ale ignorovala som sa a pohltila ma fantázia.


Ráno som sa zobudila o 7 Mojžiš oči pristáli na dvere, ktoré boli na moje prekvapenie otvorené, ale keď som sa postavila a chcela otvoriť dvere boli zamknuté po chrbte mi prešiel mráz kto ma mohol zamknúť?


Potom min to došlo musel prísť včera večer keď som spala.





















Nová kapitola je na svete mrzí ma, že som ju nemohla vydať skôr, sle musím sa dostal zamerať na školu dnes som mala voľnejši deň. Ako sa vám zatiaľ paci kniha?

Mafia Vengeance Where stories live. Discover now